Pawson 17.07.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 dajmy na to, we Francji mandaty za jazde ze swiatłami lepią dziwi cie to ... przeciez to FRANCUZI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 18.07.2006 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Ta moda to nie z Zachodu jeno z Północy, bo Norwegowie tyle ropy na shelfie mają. A co do oceny prędkości jazdy to jak se pojedziesz tam gdzie rzeczywiście pilnują i łupią za wykroczenia to na drogach lokalnych wszyscy maksa jada (ile przepisy dały), a na autostradach jeździ sięprzy prawej. Więc światełek się używak jak jakis tłumoczek popierdziela złoty 10 lewym pasem zastrzeżonym dla prędkości powyżej 160. OK mmmad nie chcesz obcych kulturowo statystyk, to mi podaj ilość wypadków i kolizji za jasnego w miesiącach grudzień-marzec i odnieś co m-cy maj-wrzesień. Miesiące przejściowe celowo wykreślam ze względu na szok świetlny. A i możesz se wykreślić pierwsze gołoledzie, które przychodzą w listopadzie, a w grudniu to już powinno siędostosować prędkość pojazdu do warunków na drodze. Możesz mnie zadziwić. Co do zupy to będzie ona zawsze za słona. Nawet jak poświecisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 18.07.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Pawson, a mnie wkurzają ci co im drzewa przy drodze przeszkadzają, bo następny krok to eliminacja cienia poprzez wycięcie tych piknych starych drzew.Bo to ich wina, że sięludzie na nich zabijają, a nie ludzi, że zapierdzielają po krętej ocienionej drodze ze średnią 110 zamiast maksymalną 90. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.07.2006 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Pawson, a mnie wkurzają ci co im drzewa przy drodze przeszkadzają, bo następny krok to eliminacja cienia poprzez wycięcie tych piknych starych drzew. Bo to ich wina, że sięludzie na nich zabijają, a nie ludzi, że zapierdzielają po krętej ocienionej drodze ze średnią 110 zamiast maksymalną 90. Oooooo pod tym to sie podpisuje czterema kopytkami !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 18.07.2006 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 zapierdzielają po krętej ocienionej drodze ze średnią 110 zamiast maksymalną 90. Mnie wkurzały zawsze TIR-y. Zawsze. Zawalidrogi cholerne, wymuszacze, jawnie lekceważący przepisy. A od piątku wkurzają mnie jeszcze bardziej. Moje autko dostało się między dwa takie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 18.07.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Pawson, a mnie wkurzają ci co im drzewa przy drodze przeszkadzają, bo następny krok to eliminacja cienia poprzez wycięcie tych piknych starych drzew. Bo to ich wina, że sięludzie na nich zabijają, a nie ludzi, że zapierdzielają po krętej ocienionej drodze ze średnią 110 zamiast maksymalną 90. a mnie wkurzaja tacy co sie wleką po krętej ocienionej drodze 110 zamiast ile fabryka dała i człowiek nie ma jak ich wyprzedzic PS. droga nie jest kręta tylko właśnie długa prosta i zacieniona i ciemny samochód jadacy z naprzeciwka ledwo widać jak jest słoneczny dzien. predkosc ma tu znaczenie o tyle czy bedzie wypadek czy zdazy sie zjechac ale nie wplywa na fakt widzenia badz nie samochodu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 18.07.2006 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Na fakt widzenia bądź nie samochodu mają wpływ drzewa, że nie wspomne, że przez nie nie można dróg prostować. Widziałem takie fajne zdjęcie w tendencyjnej prasie. Dorga na Mazurach z drzewami i bez. Bo bedzie bezpieczniej jak ktoś bedzie na 90 zapierdzielał ile maszyna dała i nie zdąży wyhamować jak mu z podporządkowanej o 200 m przed machą ktoś wyjedzie. a w rzeczywistości to zwieracze półrozwarte mają powyżej tego 110. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 18.07.2006 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 A i jak se bedziecie te światła palić to się efekt cieplarniany będzie powiększał. Tak wiem trze se było samochód z klimą kupić, ale z punktu widzenia efektu cieplarnianego jest to "leczenie syfa pudrem". Bo z klimą spalanie wzrasta przez co efet też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 18.07.2006 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Telewizji mniej oglądać i w monitory tele nie patrzeć to was ślepia nie będą bolały, przez co postrzeganie wam wzrośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 18.07.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Telewizji mniej oglądać i w monitory tele nie patrzeć to was ślepia nie będą bolały, przez co postrzeganie wam wzrośnie. dasz mi to na piśmie żeby w pracy pokazać ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 18.07.2006 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 A druknij se. Co mi tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 18.07.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 a mnie wkurza, że latem ludzie śmierdzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 18.07.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 a mnie wkurza, że latem ludzie śmierdzą kurcze to samo mnie rano wkurzylo tylko inaczej pomyslalam - dlaczego oni sie nie myją ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 18.07.2006 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 a mnie wkurza, że latem ludzie śmierdzą kurcze to samo mnie rano wkurzylo tylko inaczej pomyslalam - dlaczego oni sie nie myją ?? spod pacy tak im wali , że można się przewrócić nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hos 18.07.2006 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 nie myją sie bo się pewnie wietrzą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 18.07.2006 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 a mnie wkurza, że latem ludzie śmierdzą kurcze to samo mnie rano wkurzylo tylko inaczej pomyslalam - dlaczego oni sie nie myją ?? spod pacy tak im wali , że można się przewrócić nie??? no , tragedyja no a co sie pewnie dzieje w tych tramwajach, autobusach , sklepach - kurcze, nie jezdze, nie chodze bo sie przewroce no... Nie wiem , nie wiem, juz nic nie mówie, cicho nie siedze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 18.07.2006 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 psikaj w tramwaju airfreshem przed wejsciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 18.07.2006 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 psikaj w tramwaju airfreshem przed wejsciem jaki zapach? morski, brzoskwiniowy, kwiatowy .... ? ale wisi dzis krochmal w powietrzu no .... gęsty bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 18.07.2006 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Oprócz smrodu wkurzają mnie moi synowie, gdy na moją prośbę zrobienia czegokolwiek, odpowiadają: DLACZEGO JA?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siouxiee 18.07.2006 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 a mnie wkurza, że latem ludzie śmierdzą Latem to jeszcze pół biedy, bo da się wywietrzyć i ciuchów mniej na sobie, ale zimą???? Kilka warstw ciuchów niepranych i niezdejmowanych od tygodni na niemytym od tygodni ciele... To dopiero jest jazzzzdaa!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts