Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Co Was wkurza...?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 628
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Oprócz smrodu wkurzają mnie moi synowie, gdy na moją prośbę zrobienia czegokolwiek, odpowiadają:

DLACZEGO JA?????? :evil: :evil: :evil:

Boję się dnia kiedy mój syn zacznie mówić... :o

eee moj na prosbe - zabierz zabawki z salonu do swojego pokoju, zbiera ksiazki zanosi do kuchni i mowi - narazie tu poloze , pozniej ktos wyniesie ........ :lol:

ręce opadają ..... razem z gaciami :lol:

Kupujęto później ktoś wyniesie. 8) :lol: 8)

:D

no a na moja odpowiedz - ty wyniesiesz i to teraz

odpowiedz - mamusiu, buziaczka, kocham cie najbardziej na swiecie , jestem taki zmeczony ze sie chyba poloze .... ( czytaj - wynies za mnie ksiazki plisssssssss).

kupione? :lol:

wracając do tematu -

wkurza mnie jeszcze praca :evil:

i UPC mnie wkurza

i gmina mnie wkurza

i TP tez

ogolnie to ja chyba znerwicowana jezdem ... :roll: :wink:

OK mmmad nie chcesz obcych kulturowo statystyk, to mi podaj ilość wypadków i kolizji za jasnego w miesiącach grudzień-marzec i odnieś co m-cy maj-wrzesień.

Nie podam Ci takich statystyk.

To zdanie dotyczylo tego, ze wkurza mnie podawanie obcych kulturowo statystyk w kazdej dziedzinie. Takich, zeby uzasadnic swoja teze, nawet jesli jest glupia. No, teraz troche pozmyslam:

ilosc spozywanych ryb wplywa na kolor wlosow. Badania przeprowadzono na reprezentatywnej grupce mieszkancoe Mongolii i Szwecji. Nacje, ktore jedza duzo ryb maja wiekszy wspolczynnik mieszkancow z blond wlosami.

No i jeszcze ta smutna styczniowa historia. Katowicka hala zaprojektowana wg wytycznych do innych warunkow klimatycznych.

Chefu, teraz nikt nie potrzebuje 100 litrowych zbiorników do Czystej. To już nie te czasy. :roll: :D

... ano ja potrzebuję :o (jakiś taki nietypowy czubek jestem :lol: ) :o

... wkurzenie chwilowo minęło ... będzie czysta w zbiorniku ... dziś odbieram w prężnych kórnickich GS-ach (znowu się okazało, że najciemniej pod latarnią) :lol:

... wkurza mnie jednak cały czas, że spawacze pracują wolno nad budową mojego "prototypa" (cholerne upały) :evil:

pzdr

Czy ja dobrze qmam? mmad czy ty chcesz pograć ze Stańczykiem w przysrywanki?

Ja ci klikam że Orlen za przyzwoleniem państwa (Skarbu Państwa) stzyże cię jak owcę na Milczeniu Owiec, a ty mnie klikasz, że moja teza jest głupia.

Facet ja ci odklikuję, że jak ostygniesz i pomyślisz to do końca taka głupia nie jest. Kraj u nas, klimatem i różnorodnością ukształtowania powierzchni jest zbliżony do innych krajów Środka Europy. Drogi ma o wiele gorsze od pozostałych krajów Środka Europy. Na tych drogach jeździ sięz prędkościąśrednio o 20-30% większą niż dopuszczejąprzepisy, a ty łukasz kit o: "Wpływie posługiwania się światłami drogowymi na bezpieczeństwo jazdy na Polskich drogach". Wybacz ale zarżę: Ihhhaaaa. :lol: 8) :lol:

No to zrobię symulację wizji przyszłości. Orlen lobbując wraz z naiwymi lekarzami doprowadzi do jazdy na włączonych światłach przez cała dobę. Może w I roku dzięki nagłośnieniu medialnemu liczba wypadków rzeczywiście zmaleja, ale potem wróci do normy, a może nawet wzrośnie. Dlaczego wzrośnie. Bo część łosi na jeżdżących naszych dorgach nie potrafi się tymi światłami posługiwać. Już teraz jeżdżą patafiany z pełnym obciążeniem na tyłku i świateł nie regulują bo tak ciężko wciśnąć przycisk na ustawienie świateł najniżej. Dadatkowo część, dajmy na to, jeżdżących z nalepką, dajmy na to, ryby na bagażniku jeździ na długich. Mruga im człowiek żeby se światła zmienili, a te patafiany stukają się w czoło.

Reasumując wróżę wzrost wypadków i to tych z punktu zdrowia najniebezpieczniejszych (z udziałem rowerzystów i pieszych). Dlaczego dlatego że naród w masie nie dorósł do posługiwania się narzędziami wysokiej technologi. Nie życzę ci żebyś musiał empirycznie doświadczać czasu własnej reakcji jak ktoś cię z przeciwka oślepi i nie zauważysz pieszego bądź roweru.

PS. Dlatego mmad-ziu trzeba b. uważać, gdy na poważnie formułuje się tezy, jakoby obniżające inteligencję kontrdyskutanta, bo może wrócić bumerangiem. :lol: 8) :lol: