selimm 18.07.2006 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Oprócz smrodu wkurzają mnie moi synowie, gdy na moją prośbę zrobienia czegokolwiek, odpowiadają: DLACZEGO JA?????? prawidłowo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siouxiee 18.07.2006 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Oprócz smrodu wkurzają mnie moi synowie, gdy na moją prośbę zrobienia czegokolwiek, odpowiadają: DLACZEGO JA?????? Boję się dnia kiedy mój syn zacznie mówić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 18.07.2006 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Oprócz smrodu wkurzają mnie moi synowie, gdy na moją prośbę zrobienia czegokolwiek, odpowiadają: DLACZEGO JA?????? prawidłowo ... Ty młody? Nie dostałeś od nikogo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 18.07.2006 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Oprócz smrodu wkurzają mnie moi synowie, gdy na moją prośbę zrobienia czegokolwiek, odpowiadają: DLACZEGO JA?????? Boję się dnia kiedy mój syn zacznie mówić... eee moj na prosbe - zabierz zabawki z salonu do swojego pokoju, zbiera ksiazki zanosi do kuchni i mowi - narazie tu poloze , pozniej ktos wyniesie ........ ręce opadają ..... razem z gaciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 18.07.2006 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Kupujęto później ktoś wyniesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 18.07.2006 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 zaba a to co za składanie gróźb karalnych? Hę? Jakby ony tak te forum zcytali to ja bym im doradził, żeby na hasło: "Myć się, do łazienki marsz!!!" było: "Dlaczego ja?" Ps. Dlaczego z małych literek, bo z pewną dozą nieśmiałości doradzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 19.07.2006 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Kupujęto później ktoś wyniesie. no a na moja odpowiedz - ty wyniesiesz i to teraz odpowiedz - mamusiu, buziaczka, kocham cie najbardziej na swiecie , jestem taki zmeczony ze sie chyba poloze .... ( czytaj - wynies za mnie ksiazki plisssssssss). kupione? wracając do tematu - wkurza mnie jeszcze praca i UPC mnie wkurza i gmina mnie wkurza i TP tez ogolnie to ja chyba znerwicowana jezdem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 19.07.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 uwaga uwaga .. oznajmiam ze siedze z piwem przed kompem i mnie w tym momencie NIC NIE WKURZA... (a jutro na 7 na budowe i juz nie bedzie tak różowo ...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 20.07.2006 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 ... od wczoraj mnie coraz bardziej wkurza, że nigdzie nie mogę kupic 100 litrowego zbiornika na wodę (czystą do celów spożywczych) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 20.07.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Chefu, teraz nikt nie potrzebuje 100 litrowych zbiorników do Czystej. To już nie te czasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 20.07.2006 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Chefu, teraz nikt nie potrzebuje 100 litrowych zbiorników do Czystej. To już nie te czasy. Jak nie, jak nie, nie czytales metra? w Rosji zabraklo wody ( z "ó" w srodku) Jak to sio powiedzial - te upały .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 20.07.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Ten Świat schodzi na psy. Żeby w Rosji zabrakło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 20.07.2006 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Ten Świat schodzi na psy. Żeby w Rosji zabrakło? a schodzi, schodzi ... ludziska zapracowani , nic tylko praca, praca , praca ..... < tak do Cie sobie piję> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 20.07.2006 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 OK mmmad nie chcesz obcych kulturowo statystyk, to mi podaj ilość wypadków i kolizji za jasnego w miesiącach grudzień-marzec i odnieś co m-cy maj-wrzesień. Nie podam Ci takich statystyk. To zdanie dotyczylo tego, ze wkurza mnie podawanie obcych kulturowo statystyk w kazdej dziedzinie. Takich, zeby uzasadnic swoja teze, nawet jesli jest glupia. No, teraz troche pozmyslam: ilosc spozywanych ryb wplywa na kolor wlosow. Badania przeprowadzono na reprezentatywnej grupce mieszkancoe Mongolii i Szwecji. Nacje, ktore jedza duzo ryb maja wiekszy wspolczynnik mieszkancow z blond wlosami. No i jeszcze ta smutna styczniowa historia. Katowicka hala zaprojektowana wg wytycznych do innych warunkow klimatycznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 21.07.2006 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 No i jeszcze ta smutna styczniowa historia. Katowicka hala zaprojektowana wg wytycznych do innych warunkow klimatycznych. nie do innych tylko do obliczen obciazen wzieto srednie zimy w naszym kraju a nie srogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 21.07.2006 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Nie srogie tylko śnieżne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 21.07.2006 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Chefu, teraz nikt nie potrzebuje 100 litrowych zbiorników do Czystej. To już nie te czasy. ... ano ja potrzebuję (jakiś taki nietypowy czubek jestem ) ... wkurzenie chwilowo minęło ... będzie czysta w zbiorniku ... dziś odbieram w prężnych kórnickich GS-ach (znowu się okazało, że najciemniej pod latarnią) ... wkurza mnie jednak cały czas, że spawacze pracują wolno nad budową mojego "prototypa" (cholerne upały) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 21.07.2006 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Czy ja dobrze qmam? mmad czy ty chcesz pograć ze Stańczykiem w przysrywanki? Ja ci klikam że Orlen za przyzwoleniem państwa (Skarbu Państwa) stzyże cię jak owcę na Milczeniu Owiec, a ty mnie klikasz, że moja teza jest głupia. Facet ja ci odklikuję, że jak ostygniesz i pomyślisz to do końca taka głupia nie jest. Kraj u nas, klimatem i różnorodnością ukształtowania powierzchni jest zbliżony do innych krajów Środka Europy. Drogi ma o wiele gorsze od pozostałych krajów Środka Europy. Na tych drogach jeździ sięz prędkościąśrednio o 20-30% większą niż dopuszczejąprzepisy, a ty łukasz kit o: "Wpływie posługiwania się światłami drogowymi na bezpieczeństwo jazdy na Polskich drogach". Wybacz ale zarżę: Ihhhaaaa. No to zrobię symulację wizji przyszłości. Orlen lobbując wraz z naiwymi lekarzami doprowadzi do jazdy na włączonych światłach przez cała dobę. Może w I roku dzięki nagłośnieniu medialnemu liczba wypadków rzeczywiście zmaleja, ale potem wróci do normy, a może nawet wzrośnie. Dlaczego wzrośnie. Bo część łosi na jeżdżących naszych dorgach nie potrafi się tymi światłami posługiwać. Już teraz jeżdżą patafiany z pełnym obciążeniem na tyłku i świateł nie regulują bo tak ciężko wciśnąć przycisk na ustawienie świateł najniżej. Dadatkowo część, dajmy na to, jeżdżących z nalepką, dajmy na to, ryby na bagażniku jeździ na długich. Mruga im człowiek żeby se światła zmienili, a te patafiany stukają się w czoło. Reasumując wróżę wzrost wypadków i to tych z punktu zdrowia najniebezpieczniejszych (z udziałem rowerzystów i pieszych). Dlaczego dlatego że naród w masie nie dorósł do posługiwania się narzędziami wysokiej technologi. Nie życzę ci żebyś musiał empirycznie doświadczać czasu własnej reakcji jak ktoś cię z przeciwka oślepi i nie zauważysz pieszego bądź roweru. PS. Dlatego mmad-ziu trzeba b. uważać, gdy na poważnie formułuje się tezy, jakoby obniżające inteligencję kontrdyskutanta, bo może wrócić bumerangiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 21.07.2006 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Każdy kij ma dwa końce, a różdżka nawet 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 21.07.2006 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Chefu to chyba dobrze. Ony czekają na niższe temperatury. Wtedy skurcz metalu po obniżeni temperatury będzie mniejszy, a wyrób dłużej posłuży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts