Chef Paul 21.07.2006 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Chefu to chyba dobrze. Ony czekają na niższe temperatury. Wtedy skurcz metalu po obniżeni temperatury będzie mniejszy, a wyrób dłużej posłuży ... Ony, złapali łosia ... zgodziłem się na dniówkę, a nie o dzieło ... jak ostatni kretyn ... i to mnie jeszcze bardziej wkurza pzdr ps - Ony za dużo myślą (a od myślenia ja jestem) a mają moje rysunki ... fakt, że wprowadzam zmiany, ale to przeca prototyp jest do cholery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 21.07.2006 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Czy ja dobrze qmam? mmad czy ty chcesz pograć ze Stańczykiem w przysrywanki? (...) PS. Dlatego mmad-ziu trzeba b. uważać, gdy na poważnie formułuje się tezy, jakoby obniżające inteligencję kontrdyskutanta, bo może wrócić bumerangiem. To jest watek o tym, co kogo wkurza. Ciebie wkurza jazda na swiatlach w dzien. Ja wyrazilem opinie (moze niepotrzebnie w TYM watku), ze ja to akurat cenie. A potem napisalem, ze wkurza mnie OGOLNIE przytaczanie statystyk dla poparcia glupich tez, i to bylo bez odniesien samochodowych. Podalem nawet przyklad. A teraz schyl sie, wraca boomerang P.S. Jak chcesz wietrzyc spiskowa teorie na temat swiatel w dzien, to ja bym nie stawial na Orlen, a raczej na lobby producentow zarowek samochodowych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 21.07.2006 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Chefu to chyba dobrze. Ony czekają na niższe temperatury. Wtedy skurcz metalu po obniżeni temperatury będzie mniejszy, a wyrób dłużej posłuży ... Ony, złapali łosia ... zgodziłem się na dniówkę, a nie o dzieło ... jak ostatni kretyn ... i to mnie jeszcze bardziej wkurza pzdr a ta dniowka to ma okreslone minimum wypracowania jakies? no w upale spawac - nie zazdroszcze, tez bym sie lenila Zmien dniowke na dzielo - co ci zrobia, najwyzej pierdykna robote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 21.07.2006 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 ....................... a ta dniowka to ma okreslone minimum wypracowania jakies? no w upale spawac - nie zazdroszcze, tez bym sie lenila Zmien dniowke na dzielo - co ci zrobia, najwyzej pierdykna robote ... nietety tego nie uzgodniłem (mea culpa) ... tylko przybliżony termin ukończenia ... wystąpiły również opóźnienia z uwagi na nietypowe (w naszym kraju) materiały pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 21.07.2006 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 W ramach ukłonu schylającego. Wyobraź sobie, że w kraju za Odrą statytystyczny Polak potrafi wpasować się w statystyki niemieckiej drogówki nie używając świateł. I nie jest to głupie. Polak, a potrafi. Tak wię wydaje mi si, że mogę słusznie wnioskować, że ktoś pragnie mi się dobrać do tyłka. Bo portfel noszę w tylniej kieszeni spodni. Konkretnie na prawym pośladku. Ps. Jest on tak owłosiony jak moje kolana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 21.07.2006 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Uważaj bo leci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 21.07.2006 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Bo portfel noszę w tylniej kieszeni spodni. Konkretnie na prawym pośladku. Ps. Jest on tak owłosiony jak moje kolana. Mialem zapytac: tylek czy portfel, ale i tak nie jest to w kregu moich zainteresowan Boomerang upadl i juz go nie podnosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 21.07.2006 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Ból jest zbliżony i rekonwalescencja trać musi jakiś czas, tak więc: "Przewróciło się, niech leży". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 21.07.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 dzisiaj mnie wkurza że na budowie się mnóstwo rzeczy dzieje a ja muszę w pracy siedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 21.07.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 dzisiaj mnie wkurza że na budowie się mnóstwo rzeczy dzieje a ja muszę w pracy siedzieć a mnie ze mam juz malo urlopu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siouxiee 21.07.2006 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 a mnie ze mam juz malo urlopu taaaaaaaaaaaaa, już mi mówiłaś jak to masz "mało" urlopu..... I czemu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 21.07.2006 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 a mnie ze mam juz malo urlopu taaaaaaaaaaaaa, już mi mówiłaś jak to masz "mało" urlopu..... I czemu.. czemu, czemu, bo nie chca mnie do dom puszczac z dobrego serducha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 21.07.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 a mnie ze mam juz malo urlopu taaaaaaaaaaaaa, już mi mówiłaś jak to masz "mało" urlopu..... I czemu.. czemu, czemu, bo nie chca mnie do dom puszczac z dobrego serducha ale o sssooo chodzi Agnieszka1 do roboty, co masz mieć lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 21.07.2006 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 a mnie ze mam juz malo urlopu taaaaaaaaaaaaa, już mi mówiłaś jak to masz "mało" urlopu..... I czemu.. czemu, czemu, bo nie chca mnie do dom puszczac z dobrego serducha ale o sssooo chodzi Agnieszka1 do roboty, co masz mieć lepiej robota to glupota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 21.07.2006 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 robota to glupota dopóki kasiora niezacznie rosnąć na drzewach to dużego wyboru nie mamy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 21.07.2006 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 robota to glupota dopóki kasiora niezacznie rosnąć na drzewach to dużego wyboru nie mamy ... jak to ni, miloscia zyc Pawson, miloscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 21.07.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 robota to glupota dopóki kasiora niezacznie rosnąć na drzewach to dużego wyboru nie mamy ... jak to ni, miloscia zyc Pawson, miloscia moja miłość też nie lubi swojej pracy ... poza tym nie wiem czy by się zgodziła na darmozjada w domu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 21.07.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 robota to glupota dopóki kasiora niezacznie rosnąć na drzewach to dużego wyboru nie mamy ... jak to ni, miloscia zyc Pawson, miloscia moja miłość też nie lubi swojej pracy ... poza tym nie wiem czy by się zgodziła na darmozjada w domu ... no ja tyz nie wiem, darmozjady zazwyczaj maja max 18 lat ... moj ma dopiero 5 boszsz ile jeszcze trza tyrac no... I to mnie wkurza - tak wracajac do tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 24.07.2006 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Ale był juz w tym roku Dzień Wolności Podatkowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 24.07.2006 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Ale był juz w tym roku Dzień Wolności Podatkowej? w tym roku wypada na gwiazdke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts