Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Co Was wkurza...?

Recommended Posts

Chefu to chyba dobrze. Ony czekają na niższe temperatury. Wtedy skurcz metalu po obniżeni temperatury będzie mniejszy, a wyrób dłużej posłuży 8) :lol: 8)

... Ony, złapali łosia :( ... zgodziłem się na dniówkę, a nie o dzieło ... jak ostatni kretyn :o ... i to mnie jeszcze bardziej wkurza :evil: :evil: :evil:

pzdr

ps - Ony za dużo myślą (a od myślenia ja jestem) a mają moje rysunki ... fakt, że wprowadzam zmiany, ale to przeca prototyp jest do cholery :evil:

• Odpowiedzi 628
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Czy ja dobrze qmam? mmad czy ty chcesz pograć ze Stańczykiem w przysrywanki?

(...)

PS. Dlatego mmad-ziu trzeba b. uważać, gdy na poważnie formułuje się tezy, jakoby obniżające inteligencję kontrdyskutanta, bo może wrócić bumerangiem. :lol: 8) :lol:

To jest watek o tym, co kogo wkurza. Ciebie wkurza jazda na swiatlach w dzien. Ja wyrazilem opinie (moze niepotrzebnie w TYM watku), ze ja to akurat cenie.

A potem napisalem, ze wkurza mnie OGOLNIE przytaczanie statystyk dla poparcia glupich tez, i to bylo bez odniesien samochodowych. Podalem nawet przyklad.

A teraz schyl sie, wraca boomerang :)

P.S. Jak chcesz wietrzyc spiskowa teorie na temat swiatel w dzien, to ja bym nie stawial na Orlen, a raczej na lobby producentow zarowek samochodowych...

Chefu to chyba dobrze. Ony czekają na niższe temperatury. Wtedy skurcz metalu po obniżeni temperatury będzie mniejszy, a wyrób dłużej posłuży 8) :lol: 8)

... Ony, złapali łosia :( ... zgodziłem się na dniówkę, a nie o dzieło ... jak ostatni kretyn :o ... i to mnie jeszcze bardziej wkurza :evil: :evil: :evil:

pzdr

:evil:

a ta dniowka to ma okreslone minimum wypracowania jakies?

no w upale spawac - nie zazdroszcze, tez bym sie lenila :lol:

Zmien dniowke na dzielo - co ci zrobia, najwyzej pierdykna robote :lol:

.......................

a ta dniowka to ma okreslone minimum wypracowania jakies?

no w upale spawac - nie zazdroszcze, tez bym sie lenila :lol:

Zmien dniowke na dzielo - co ci zrobia, najwyzej pierdykna robote :lol:

... nietety tego nie uzgodniłem (mea culpa) ... tylko przybliżony termin ukończenia :evil: ... wystąpiły również opóźnienia z uwagi na nietypowe (w naszym kraju) materiały :evil:

pzdr

W ramach ukłonu schylającego. :lol: 8) :lol:

Wyobraź sobie, że w kraju za Odrą statytystyczny Polak potrafi wpasować się w statystyki niemieckiej drogówki nie używając świateł. I nie jest to głupie. Polak, a potrafi. :evil: :lol: 8)

Tak wię wydaje mi si, że mogę słusznie wnioskować, że ktoś pragnie mi się dobrać do tyłka. Bo portfel noszę w tylniej kieszeni spodni. Konkretnie na prawym pośladku.

Ps. Jest on tak owłosiony jak moje kolana. :o :D :p :D 8)

robota to glupota :D

dopóki kasiora niezacznie rosnąć na drzewach to dużego wyboru nie mamy ... :cry: :cry: :cry:

jak to ni, miloscia zyc Pawson, miloscia :D

moja miłość też nie lubi swojej pracy ... :lol: :lol:

poza tym nie wiem czy by się zgodziła na darmozjada w domu ...

no ja tyz nie wiem, darmozjady zazwyczaj maja max 18 lat ...

moj ma dopiero 5 :roll: boszsz ile jeszcze trza tyrac no... :evil:

I to mnie wkurza :evil: - tak wracajac do tematu :lol: :lol: :lol: