Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Co Was wkurza...?

Recommended Posts

No wkurza mnie ten ciągle nad morzem padający (mżący, siąpiący itp. itd.) deszcz. Samochodziki duże topią się w błocku, ekipa tapla się w nim, a nasze fundamenty niezasypane stoją :evil:

• Odpowiedzi 628
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 6 months później...

a mnie wkurza ... niesłowność ludzi. Głównie fachowców. 'Tak tak będe we wtorek' ( nie było go w środe tez i w czartek również, więc dzwonię - nie odbiera, w końcu odbiera - 'Dobrze będziemy w środę' (znowu ich nie ma) A co ja jestem, żeby mnie tak w konia robić. Tez tak was robią w jajo?

I co ja mogę zrobić? Zrezygnowac owszem, ale czekac za następnymi...a czas ucieka.

a mnie wkurza ... niesłowność ludzi. Głównie fachowców. 'Tak tak będe we wtorek' ( nie było go w środe tez i w czartek również, więc dzwonię - nie odbiera, w końcu odbiera - 'Dobrze będziemy w środę' (znowu ich nie ma) A co ja jestem, żeby mnie tak w konia robić. Tez tak was robią w jajo?

I co ja mogę zrobić? Zrezygnowac owszem, ale czekac za następnymi...a czas ucieka.

oooooooooo to mnie też wkurza :evil: :evil: :evil:

ale jest i dobra strona tego zjawiska: przechodzą mi problemy z niskim ciśnieniem :lol:

A ja od niedawna podróżuję do pracy autobusem. I wkurza mnie to, że ludzie w autobusach boją się świeżego powietrza. Okna pozamykane, zaduch, smród, za oknem kropi deszczyk albo wieje wiatr - i z tych banalnych powodów nawet na 3cm nie otworzą okna :evil: . Masakra. Aż boję sie pomyśleć jak wygląda podróżowanie komunikacją miejską zimą.

Nic innego mnie już nie wkurza odkąd 2mce temu zastosowałam "emigrację wewnętrzną" - nie słucham radia, newsów w tv, nie czytam gazet (dzienników), tygodniki też mi obrzydły. A wszystko inne jest do zniesienia.

Przeczytałam prawie wszystkie wypowiedzi i wyszło, że jestem totalnie wkurzona :evil: Niestety zgadzam się z większością wkurzonych.

A chciałam napisać tylko tyle, że jakiś kretyn (przepraszam ale inaczej nie moge nazwać tego kogoś) przejechał mi gwoździem po całej długości samochodu :evil: :evil: :evil: i to mnie dziś straaasznie wkurzyło!

A mnie wkurzają ludzie, którzy twierdzą, że na wszystkim się znają i mają przekonanie o nieomylności swoich sądów....często wynika to z bardzo wąskiej wiedzy....... i to mnie wkurza, że tego nie widzą.

A taraz wkurzają mnie fachowcy którym się w głowach przewraca....

wkurza mnie budowa, która się ślimaczy..... wkurza mnie to że prawie na nic nie ma czasu..tylko jest monotematycznie czyli budowa, budowa...itd :roll:

Wkurza mnie że jestem zmęczona, :x że szwagier mnie nie słucha i kładzie płytki tak jak mu pasuje :x , że mąż jest wścieka jak mu zwróce uwagę gdy coś nie tak :x . Wkurza mnie że nie mam czasu dla dzieci, że w pracy totalny zajob a wszyscy mają to gdzieś :x Ech co mnie nie wkurza...?