anSi 18.01.2007 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 No wkurza mnie ten ciągle nad morzem padający (mżący, siąpiący itp. itd.) deszcz. Samochodziki duże topią się w błocku, ekipa tapla się w nim, a nasze fundamenty niezasypane stoją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 18.01.2007 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 ...wkurza mnie kłamstwo...zawiść z zazdrością...i brak odpowiedzialności...a teraz brak stolca po operacji wyrostka u mojego dziecka...sięgam zenitu!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzia28 27.07.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 hm... od trzech dni mąż.....niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 27.07.2007 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Wkurza mnie głupota i chamstwo. (dlatego nie oglądam dziennika TV) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 27.07.2007 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 hm... od trzech dni mąż.....niestety Na męża działa każde podejście seksualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.07.2007 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 GŁUPOTA. BEZMYŚLNOŚĆ. NIELICZENIE SIĘ Z DRUGIM CZŁOWIEKIEM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksi 29.07.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 a mnie wkurza ... niesłowność ludzi. Głównie fachowców. 'Tak tak będe we wtorek' ( nie było go w środe tez i w czartek również, więc dzwonię - nie odbiera, w końcu odbiera - 'Dobrze będziemy w środę' (znowu ich nie ma) A co ja jestem, żeby mnie tak w konia robić. Tez tak was robią w jajo? I co ja mogę zrobić? Zrezygnowac owszem, ale czekac za następnymi...a czas ucieka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LuiLin 30.07.2007 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 mnie wkurza moje notorycznie wysokie ciśnienie 147/100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.07.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 mnie wkurza moje notorycznie wysokie ciśnienie 147/100 a mnie wręcz odwrotnie: max 90/60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.07.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 a mnie wkurza ... niesłowność ludzi. Głównie fachowców. 'Tak tak będe we wtorek' ( nie było go w środe tez i w czartek również, więc dzwonię - nie odbiera, w końcu odbiera - 'Dobrze będziemy w środę' (znowu ich nie ma) A co ja jestem, żeby mnie tak w konia robić. Tez tak was robią w jajo? I co ja mogę zrobić? Zrezygnowac owszem, ale czekac za następnymi...a czas ucieka. oooooooooo to mnie też wkurza ale jest i dobra strona tego zjawiska: przechodzą mi problemy z niskim ciśnieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 30.07.2007 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 A ja od niedawna podróżuję do pracy autobusem. I wkurza mnie to, że ludzie w autobusach boją się świeżego powietrza. Okna pozamykane, zaduch, smród, za oknem kropi deszczyk albo wieje wiatr - i z tych banalnych powodów nawet na 3cm nie otworzą okna . Masakra. Aż boję sie pomyśleć jak wygląda podróżowanie komunikacją miejską zimą. Nic innego mnie już nie wkurza odkąd 2mce temu zastosowałam "emigrację wewnętrzną" - nie słucham radia, newsów w tv, nie czytam gazet (dzienników), tygodniki też mi obrzydły. A wszystko inne jest do zniesienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzia28 31.07.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Mnie wkurza jeszcze jak ktoś mlaska przy jedzeniu i jak moja 3,5 letnia córka po obejrzeniu ostatniego Shreka krzyczy "JESTEM W CIĄŻY!!!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzia28 01.08.2007 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Do jea. Jak mnie małżonek wkurza, to jak ja go mogę "podchodzić"? Mam opory poprostu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 01.08.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Do jea. Jak mnie małżonek wkurza, to jak ja go mogę "podchodzić"? Mam opory poprostu... Ja lubię ustępować, wtedy dostaje wielokrotność...być może z poczucia winy drugiej osoby...spróbuj, to nic nie kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.08.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Przeczytałam prawie wszystkie wypowiedzi i wyszło, że jestem totalnie wkurzona Niestety zgadzam się z większością wkurzonych. A chciałam napisać tylko tyle, że jakiś kretyn (przepraszam ale inaczej nie moge nazwać tego kogoś) przejechał mi gwoździem po całej długości samochodu i to mnie dziś straaasznie wkurzyło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 01.08.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Ooo mnie to ostatnio wiele rzeczy wkurza Cały czas chodzę podkurzona Mam nadzieję, że niedługo będę mogłą napisać co mnie tak wkurzało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 01.08.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Qurcze, tak właśnie myślę i nie mogę sobie przypomnieć co mnie wkurza no nie wiem pomyślę jeszcze, może coś mi się przypomni tak po za tym to jest mi dobrze, w związku z tym poszukam wątku co kogo cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agdula 02.08.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 A mnie wkurzają ludzie, którzy twierdzą, że na wszystkim się znają i mają przekonanie o nieomylności swoich sądów....często wynika to z bardzo wąskiej wiedzy....... i to mnie wkurza, że tego nie widzą. A taraz wkurzają mnie fachowcy którym się w głowach przewraca.... wkurza mnie budowa, która się ślimaczy..... wkurza mnie to że prawie na nic nie ma czasu..tylko jest monotematycznie czyli budowa, budowa...itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksi 03.08.2007 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Mnie wkurza jeszcze jak ktoś mlaska przy jedzeniu i jak moja 3,5 letnia córka po obejrzeniu ostatniego Shreka krzyczy "JESTEM W CIĄŻY!!!" Ale to musi nieziemsko wygladac jak krzyczy to 3,5 letnie dziecko ;p Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidka i Janusz 03.08.2007 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Wkurza mnie że jestem zmęczona, że szwagier mnie nie słucha i kładzie płytki tak jak mu pasuje , że mąż jest wścieka jak mu zwróce uwagę gdy coś nie tak . Wkurza mnie że nie mam czasu dla dzieci, że w pracy totalny zajob a wszyscy mają to gdzieś Ech co mnie nie wkurza...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts