Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Co Was wkurza...?

Recommended Posts

Zochna!!! :o

to juz wiem czemu sie z tego przeniesiania do klubu ucieszylas i juz wiem czemu wspomnialas o papierosach klubowych ;) :lol:

ło matko :o

musze sprostowac , bo sie zapach klubowych bedzie za mna ciagnal :) :wink: Ja jestem palacz imprezowo-alkoholowy ( ale nie klubowy),

taki bardziej mentolowy :roll: .

E tam.I tak nie ma sie czym chwalic :oops: :(

• Odpowiedzi 628
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Zochna!!! :o

to juz wiem czemu sie z tego przeniesiania do klubu ucieszylas i juz wiem czemu wspomnialas o papierosach klubowych ;) :lol:

ło matko :o

musze sprostowac , bo sie zapach klubowych bedzie za mna ciagnal :) :wink: Ja jestem palacz imprezowo-alkoholowy ( ale nie klubowy),

taki bardziej mentolowy :roll: .

E tam.I tak nie ma sie czym chwalic :oops: :(

Zochna, sprostowanie zanotowane :wink:

A mnie wkurza to,że nie mam bogatej rodziny z układami,która by mnie ustawiła na resztę życia,to ,że nie wygrałam znowu w totka,to,że muszę spłacać kredyt i sama z mężem orać na wszystko.

Wkurza mnie pewna znajoma ,która każdą złotówkę oglądała z pięciu stron przed wydaniem ,ale niedawno zakład kupił od niej za ciężkie pieniądze starą chałupę i teraz ta znajoma zrobiła się straszna pani !Buduje dom z najlepszych elementów i wszystko ma najlepsze!Bez wysiłku!

to ze śpiewaczką operową to dobre, hihihi

ale naprawdę to jest wkurzające, że jak wracam do domu to gardło mam już tak zjechane, ze nawet dzieku nie jestem w stanie przeczytać bajki na dobranoc,

ciekawe ktory z nauczycieli albo nauczycielek tak ma :evil:

co do mielonki: selimm kup sobie od razu cały kawał, zamroź i codziennie możesz sobie odkrajać po kawałeczku i wrzucać na grilla , ups :o to może latem ...,

A mnie wkurza to,że nie mam bogatej rodziny z układami,która by mnie ustawiła na resztę życia,to ,że nie wygrałam znowu w totka,to,że muszę spłacać kredyt i sama z mężem orać na wszystko.

Wkurza mnie pewna znajoma ,która każdą złotówkę oglądała z pięciu stron przed wydaniem ,ale niedawno zakład kupił od niej za ciężkie pieniądze starą chałupę i teraz ta znajoma zrobiła się straszna pani !Buduje dom z najlepszych elementów i wszystko ma najlepsze!Bez wysiłku!

a ja mam doklanie tak samo i sie z tego ciesze , ze nikt do mnie nie doklada.

I nie zazdroszcze tym co maja wiecej , wrecz odwrotnie mobilizuje mnie to do dzialania . Wiec dzialam i jestem zadowolona

Tylko kredytu nie mam i nie bede miala :-? .

A mnie wkurza to, a bardziej chyba zadziwia :o ze moje rodzinne kobiety uwziely sie na moj ogrodek. Ciagle mi cos wymyslaja, ciagle cos hoduja dla mnie, ciagle pokazuja nowe zielsko..... nie lubie zielska, nie lubie ogrodu, nie cierpie babrania sie w ziemi i pielegnacji tego badziewia.

Nie po to kupilam sobie szeregowke z najmniejszym ogrodkiem, zeby mi ktos rosliny jakies tam pakowal :evil:

I nie przyjmuja do wiadomosci ze tam bedzie tylko duzy taras, pare iglakow i troche trawy :evil:

ale naprawdę to jest wkurzające, że jak wracam do domu to gardło mam już tak zjechane, ze nawet dzieku nie jestem w stanie przeczytać bajki na dobranoc,

ciekawe ktory z nauczycieli albo nauczycielek tak ma :evil:

Ja :oops: :oops: polonistka jezdem :oops:

A mnie wku...a głupota , bezmyślność , bezinteresowna zawiść i panoszące się chamstwo :evil: .

I często jestem zła na siebie , że temu chamstwu nie potrafię się przeciwstawić :evil:

Ew-ka , my na pytanie ile kosztował nas dom odpowiadamy - duuużo , a to jeszcze nie koniec wydatków :wink: .

Pozdrowionka :)

... a mnie wkurza, że w poniedziałek miałem dostać "kasę" za wykonaną pracę i podobno będzie dzisiaj (ale kiedy to chciałem telefonicznie potwierdzić, to "derekcja" cały dzień w podziemiu) ... a jak mnie dziś wkurzą (to już czwartek mamy) to zadzwonię do "zagramanicznego" właściciela firmy, ... :evil:

pzdr

a to co napisała Maxtorka

A mnie wku...a głupota , bezmyślność , bezinteresowna zawiść i panoszące się chamstwo .

I często jestem zła na siebie , że temu chamstwu nie potrafię się przeciwstawić

to mnie tak gigantycznie wkurza, że czasami mi się nie chce wracać do własnego kraju :evil:

A mnie wku...a głupota , bezmyślność , bezinteresowna zawiść i panoszące się chamstwo .

I często jestem zła na siebie , że temu chamstwu nie potrafię się przeciwstawić

Zgadzam się z Tobą Maxtorko. Ja mam to samo. :)

A to BARDZO DUŻO!!!!!!!!!!!

Julciu

zawisc przemawia przez Ciebie i zazdrosc

ze nie od Ciebie okupili stara chalupe

i ze nie Ty budujesz z najlepszych materialow .

Skoncentruj sie bardziej na radosci z tego co masz i nie zagladaj na inne podworka , latwiej Ci bedzie.

I tego Ci zycze

Rytuniu milo Cie widziec

Czy walizki sa w pogotowiu? :wink: