Zochna 08.02.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Zochna!!! to juz wiem czemu sie z tego przeniesiania do klubu ucieszylas i juz wiem czemu wspomnialas o papierosach klubowych ło matko musze sprostowac , bo sie zapach klubowych bedzie za mna ciagnal Ja jestem palacz imprezowo-alkoholowy ( ale nie klubowy), taki bardziej mentolowy . E tam.I tak nie ma sie czym chwalic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.02.2006 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Zochna!!! to juz wiem czemu sie z tego przeniesiania do klubu ucieszylas i juz wiem czemu wspomnialas o papierosach klubowych ło matko musze sprostowac , bo sie zapach klubowych bedzie za mna ciagnal Ja jestem palacz imprezowo-alkoholowy ( ale nie klubowy), taki bardziej mentolowy . E tam.I tak nie ma sie czym chwalic Zochna, sprostowanie zanotowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcik 08.02.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 A mnie wkurza to,że nie mam bogatej rodziny z układami,która by mnie ustawiła na resztę życia,to ,że nie wygrałam znowu w totka,to,że muszę spłacać kredyt i sama z mężem orać na wszystko.Wkurza mnie pewna znajoma ,która każdą złotówkę oglądała z pięciu stron przed wydaniem ,ale niedawno zakład kupił od niej za ciężkie pieniądze starą chałupę i teraz ta znajoma zrobiła się straszna pani !Buduje dom z najlepszych elementów i wszystko ma najlepsze!Bez wysiłku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eko 08.02.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 to ze śpiewaczką operową to dobre, hihihi ale naprawdę to jest wkurzające, że jak wracam do domu to gardło mam już tak zjechane, ze nawet dzieku nie jestem w stanie przeczytać bajki na dobranoc, ciekawe ktory z nauczycieli albo nauczycielek tak ma co do mielonki: selimm kup sobie od razu cały kawał, zamroź i codziennie możesz sobie odkrajać po kawałeczku i wrzucać na grilla , ups to może latem ..., Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.02.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 A mnie wkurza to,że nie mam bogatej rodziny z układami,która by mnie ustawiła na resztę życia,to ,że nie wygrałam znowu w totka,to,że muszę spłacać kredyt i sama z mężem orać na wszystko. Wkurza mnie pewna znajoma ,która każdą złotówkę oglądała z pięciu stron przed wydaniem ,ale niedawno zakład kupił od niej za ciężkie pieniądze starą chałupę i teraz ta znajoma zrobiła się straszna pani !Buduje dom z najlepszych elementów i wszystko ma najlepsze!Bez wysiłku! a ja mam doklanie tak samo i sie z tego ciesze , ze nikt do mnie nie doklada. I nie zazdroszcze tym co maja wiecej , wrecz odwrotnie mobilizuje mnie to do dzialania . Wiec dzialam i jestem zadowolona Tylko kredytu nie mam i nie bede miala . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcik 08.02.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 A to BARDZO DUŻO!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 08.02.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 A mnie wkurza to, a bardziej chyba zadziwia ze moje rodzinne kobiety uwziely sie na moj ogrodek. Ciagle mi cos wymyslaja, ciagle cos hoduja dla mnie, ciagle pokazuja nowe zielsko..... nie lubie zielska, nie lubie ogrodu, nie cierpie babrania sie w ziemi i pielegnacji tego badziewia. Nie po to kupilam sobie szeregowke z najmniejszym ogrodkiem, zeby mi ktos rosliny jakies tam pakowal I nie przyjmuja do wiadomosci ze tam bedzie tylko duzy taras, pare iglakow i troche trawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danka00 08.02.2006 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 dzwoniący telefon, oglądacze mieszkania, czepianie się nie wiadomo czego targowanie co ma zostać i chęć zakupu ale .............. zawsze to ale ( czasem brak kasy) urlop o tej porze roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 08.02.2006 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 ale naprawdę to jest wkurzające, że jak wracam do domu to gardło mam już tak zjechane, ze nawet dzieku nie jestem w stanie przeczytać bajki na dobranoc, ciekawe ktory z nauczycieli albo nauczycielek tak ma Ja polonistka jezdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.02.2006 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 i wku....ją mnie pytania obcych "a ile was kosztował ten dom ?" i wtedy odpowiadam (kiedyś na forum ktoś tak poradził ) "ODSETKI OD KREDYTU" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.02.2006 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 A mnie wku...a głupota , bezmyślność , bezinteresowna zawiść i panoszące się chamstwo . I często jestem zła na siebie , że temu chamstwu nie potrafię się przeciwstawić Ew-ka , my na pytanie ile kosztował nas dom odpowiadamy - duuużo , a to jeszcze nie koniec wydatków . Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 08.02.2006 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 ... a mnie wkurza, że w poniedziałek miałem dostać "kasę" za wykonaną pracę i podobno będzie dzisiaj (ale kiedy to chciałem telefonicznie potwierdzić, to "derekcja" cały dzień w podziemiu) ... a jak mnie dziś wkurzą (to już czwartek mamy) to zadzwonię do "zagramanicznego" właściciela firmy, ... pzdr a to co napisała Maxtorka A mnie wku...a głupota , bezmyślność , bezinteresowna zawiść i panoszące się chamstwo . I często jestem zła na siebie , że temu chamstwu nie potrafię się przeciwstawić to mnie tak gigantycznie wkurza, że czasami mi się nie chce wracać do własnego kraju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sallyko 08.02.2006 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Dziury w jezdniach. Dwulicowi politycy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 08.02.2006 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 ... politycy, (razem z zapleczem) to już mnie tak wkurzyli, że prawie przestałem polską TV oglądać pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.02.2006 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 A mnie wku...a głupota , bezmyślność , bezinteresowna zawiść i panoszące się chamstwo . I często jestem zła na siebie , że temu chamstwu nie potrafię się przeciwstawić Zgadzam się z Tobą Maxtorko. Ja mam to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sallyko 08.02.2006 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 ... politycy, (razem z zapleczem) to już mnie tak wkurzyli, że prawie przestałem polską TV oglądać pzdr Ja przestałam oglądać TV i czytać gazety i odzyskałam "równowagę wewnętrzną" . Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 08.02.2006 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 a mnie wkurza mój mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.02.2006 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 A to BARDZO DUŻO!!!!!!!!!!! Julciu zawisc przemawia przez Ciebie i zazdrosc ze nie od Ciebie okupili stara chalupe i ze nie Ty budujesz z najlepszych materialow . Skoncentruj sie bardziej na radosci z tego co masz i nie zagladaj na inne podworka , latwiej Ci bedzie. I tego Ci zycze Rytuniu milo Cie widziec Czy walizki sa w pogotowiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rytunia 09.02.2006 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Rrrmi,co za pamięć,walizki odpadają - mamy kredyt,ale oddzielne sypialnie można jeszcze przemyśleć buziaki - brakowało mi Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 09.02.2006 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Co Was wkurza...? Jeden z forumowiczów - rzadki okaz trolla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts