Tedii 04.07.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 a NAJBARDZIEJ mnie wkurza ze niezalzenie w jakiej kolejce do kasy stane to ona ZAWSZE bedzie sie najdluzej posuwac , a to kodu nie bedzie a to karta sie zatnie komus wrrrr KURDE!!!!!! a ja myślałam, że tylko ja tak mam. Rodzina, czy cóś??? bo ja to już do marketu, ktory mam obok nie chodzę, bo ZAWSZE w mojej kolejce albo kasa się zepsuje, albo czytnik nie czyta, albo jest wymiana kasjerek i robią jakieś remanenta, a ja (nie dalej jak drugi) stoję, stoję, stoję... dobrze, że chociaż córka robi za osobę dokonującą kontrolnych zakupów i pisze raporty, to im czasem dołoży... Nie no, co Wy? Podstawowych praw Murphyego nie znacie? "Kolejka obok zawsze idzie szybciej" A mnie ostatnio wkurzył policjant,bo nie chciał uznać mi ubezpieczenia OC potwierdzonego elektronicznie.Potwierdzenia przelewu bankowego też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 05.07.2008 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Funia napisał: a ona będzie wkuwać na blachę niezliczone ilości pierdól" Wkurza mnie,że wysłanie dziecka do komunii ktoś uważa za dopust boży.Pewnie, że dziecko musi nauczyć się bardzo dużo i połowy z tego nie rozumie ale nazywanie zasad wiary'' pierdołami''jest chyba trochę nie teges Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 05.07.2008 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Dla mnie zasady wiary to jedno zdanie. "Będziesz..." itd. A reszta to pierdoły. I czasem faktycznie interpretacja tychże, a częściej nadinterpretacja mnie mocno wkurza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 05.07.2008 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Funia napisał: a ona będzie wkuwać na blachę niezliczone ilości pierdól" Wkurza mnie,że wysłanie dziecka do komunii ktoś uważa za dopust boży.Pewnie, że dziecko musi nauczyć się bardzo dużo i połowy z tego nie rozumie ale nazywanie zasad wiary'' pierdołami''jest chyba trochę nie teges oooo nieładnie nie przekręcaj nie o komunię chodzi (to mój świadomy wybór a nie dopust boży) tylko o to co te maluchy muszą się nauczyć, by do niej przystąpić - wiesz ile tego jest? Nie ważne czy masz lat 50 czy 30 - gwarantuje Ci, że znacznie więcej niż my mieliśmy do wykucia. I to uczą się już tego od pierwszej klasy, a więc od momentu kiedy idą do szkoły i poza religią i tak mają mnóstwo rzeczy do przyswojenia. Dla takich dzieciaczków to spore obciążenie. A niezależnie od wiary, listy odecności na 100 mszach w roku i wkuwanie żywotów świętych BĘDĘ ZAWSZE NAZYWAĆ PIERDOŁAMI!!!!!!! Skoro ktoś założył ten wątek by pisać o tym co mnie wkurza, to napisałam i to szczerze. I mam to gdzieś, że ktoś mnie krytykuje. PS. (kolejne). wkurzało mnie, że w miejscowości do której się przeprowadziłam jest musowe sprzątanie kościoła co jakiś czas - ja poprostu nie mam na to czasu. Ciężko zapieprzam i sobotę wolę spędzić z rodziną. I co? I powiedziałam o tym księdzu przy okazji kolędy - i powiedział, że można zamiast tego dać takiej pani, co chętnie za mnie kościół posprząta. I gra. I co znowu jestem niedobra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 05.07.2008 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Dla mnie zasady wiary to jedno zdanie. "Będziesz..." itd. A reszta to pierdoły. I czasem faktycznie interpretacja tychże, a częściej nadinterpretacja mnie mocno wkurza. dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 05.07.2008 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Zrozumiałam,że wysyłasz dziecko do komunii ulegając naciskom społecznym-jeśli mylnie to przepraszam.Jesteśmy na etapie przygotowania wnuczka do komunii ,u nas nikt nie wymaga żywotów świetych tylko n.p. dekalogu dlatego zdziwiło mnie określenie''pierdoły'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 05.07.2008 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 PS. (kolejne). wkurzało mnie, że w miejscowości do której się przeprowadziłam jest musowe sprzątanie kościoła co jakiś czas - ja poprostu nie mam na to czasu. Ciężko zapieprzam i sobotę wolę spędzić z rodziną. I co? I powiedziałam o tym księdzu przy okazji kolędy - i powiedział, że można zamiast tego dać takiej pani, co chętnie za mnie kościół posprząta. I gra. I co znowu jestem niedobra? U nas też sprzątają parafianie, czy mnie to wkurza ?? troszkę tak, ale z drugiej strony wypada to dokładnie raz na dwa lata, czy w takim okresie czasu może to być aż tak wielkie utrudnienie?? oczywiście nie wiem jak jest u Ciebie, co jaki czas wypada coś takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SamuelMysia 08.07.2008 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Eee tam. Nie wysyłajcie dzieci do komunii. Po co to komu Przecież one na razie i tak z całej tej religii niewiele rozumieją, a idą tam tylko dlatego, że rodzice tak powiedzieli. W tym wieku dzieci nie są jeszcze chrześcijanami", muzułmanami, itd. tylko właśnie "dziećmi chrześcijan", "dziećmi muzułmanów". Dajcie im spokój i niech sobie same wybiorą, jak dorosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.07.2008 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Eee tam. Nie wysyłajcie dzieci do komunii. Po co to komu Przecież one na razie i tak z całej tej religii niewiele rozumieją, a idą tam tylko dlatego, że rodzice tak powiedzieli. W tym wieku dzieci nie są jeszcze chrześcijanami", muzułmanami, itd. tylko właśnie "dziećmi chrześcijan", "dziećmi muzułmanów". Dajcie im spokój i niech sobie same wybiorą, jak dorosną tak samo możesz powiedzieć: nie kupuj dziecku pokemonów, komórki, danonków i tysiąca innych pierdoł, ktore do niczego nie są im potrzebne. No spróbuj sam nie kupować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SamuelMysia 08.07.2008 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Myślę, że bez tego jednego pokemona jeszcze da się przeżyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.07.2008 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Myślę, że bez tego jednego pokemona jeszcze da się przeżyć trzeba to było powiedzieć mojemu dziecku parę lat tem; dziecku, które nie chciało iść do predszkola bez nowiuśkiego pokemona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SamuelMysia 08.07.2008 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 A bez komunii nie pójdzie do szkoły? Jeśli tak to trudno - najwyraźniej trzeba małemu wyprawić tę komunię. Ale, tak szczerze, ilu rodziców pyta sowje dzieci o zdanie w tej sprawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.07.2008 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 http://www.tvn24.pl/-1,1556513,0,1,przyjedz-wnuku-na-przysiege,wiadomosc.html mnie to wkurwia .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.07.2008 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 a mnie wkurza na maxa ludzka głupota i ....dewoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.07.2008 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 aha..i jeszcze jedno selimm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 08.07.2008 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 mnie wkurzają ludzie, którzy kręcą intrygi, np. mój instruktor nauki jazdy wkurzał mnie sąsiad, ale się wyprowadziliśmy a tak ogólnie to wszechobecna bezmyślność ludzka mnie wkurza.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 08.07.2008 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 wkurza mnie, że jest już ta godzina, a ja nie śpię , choć zawsze mogłam.. no i palący śmieci sąsiad mnie wkurza, najbardziej, na razie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.07.2008 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Odkąd przeprowadziłem się na wieś wkurza mnie brak bankomatów i sklepów, w których mógłbym płacić kartą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mgdalena 25.09.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 najbardziej wkurza mnie moja własna osoba i to że budowanie to paskudnie długi proces i ciągle ciągle ciągle i ciagle coś trzeba przełożyć i poooooooooooooooooooooooooooooooooooooooczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mgdalena 03.10.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Jeszcze się cala trzese tak mnie wku... moja nowa szefowa!!! Poprostu beznadzieja totalna....najchętniej poszłabym w pizdu .tylko nie mam dokąd a i zachciało mi się budowania więc o zwolnieniu nie mam co marzyć Nie przypominam sobie kiedy ostatnio tak mnie poniosło;eh przegrane ,przewalone,przes...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts