Mareczek7 19.03.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Szukałam jakiegoś wątku żeby się wyżalić bo mnie tak wkurzył dziś pewien facet że z chęcią bym mu nogi z dupska powyrywała, nie trawię ludzi niesłownych, krętaczy i przy tym kombinatorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycha16a 21.03.2010 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Kleszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 22.03.2010 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Mój internet Drugi już raz byli panowie do naprawy, ale wtedy gdy są, to łącze działa jak talala. Za pierwszym razem po 10 min od ich wyjazdu zdechło. Dziś byli znowu, na razie jest dobrze, ale wizja wekendu bez netu /3-go z rzędu!!!/ nie brzmi fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 22.03.2010 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 polska rzeczywistość zawarta w tym kawałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 26.03.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Elektryk - amator wynaleziony przez męża (sąsiad na dodatek), bo taniej . Owszem wszystko podłączy i zmontuje, ale... za grosz wyobraźni. Jeśli nie pokażesz palcem, gdzie ma się znaleźć włącznik, to montuje, gdzie popadnie, np. w jednym pokoju są dwa włączniki na różnych ścianach: jeden na wysokości 160 cm, a drugi na wysokości 145 cm od podłogi. Po świętach, to co spaprał do poprawki . Ostatni raz zgodziłam się na taką prowizorkę . I ciągle słyszę, że strasznie drobiazgowa jestem. Masakra . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdyla 29.03.2010 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 mnie chyba najbardziej wkurza to (zwlaszcza w poniedzialki), ze ten weekend jest tak strasznie krotki. Uwazam, ze po niedzieli powinien byc jeszcze jeden dzien odpoczynku!!! Albo jeszcze lepszy pomysl: Powinnismy pracowac w weekend i miec piec dni wolnego w tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agus181 30.03.2010 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Mnie wkurza, że niektórzy ludzie wszystko zostawiają na ostatnią chwilę. Ja też tak czasem robę ale tylko wtedy, gdy dana sprawa dotyczy tylko mnie i wiem, że jak coś zawalę to "krzywdę" tylko sobie zrobię... Jeśli od tego co ja zrobię zależy czyjas praca to nigdy nie zostawiam tego na ostatnia chwilę. i tego oczekuję od innych.. Ale cóz... oczekiwac to ja sobie mogę a rzeczywistośc jest inna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 30.03.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 A mnie wkurza jak się umawiam z dostawcami i instalatorami wszelkiej maści na budowie , po czym zjawiają się tam pół goidziny albo lepiej przed czasem i "Już jestem, czekam" . No to se czekaj , bo - szczególnie w okresie zimowym - zanim rodzina się zbierze , dzieci poubieraja i zapakują do samochodu to trochę mija . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 30.03.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 1. Wstawanie rano. 2. Robienie kanapek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewiwa 30.03.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Długie, rozpuszczone włosy moje oczywiście, a szczególnie wtedy jak wieje okropnie, a ja usiłuję trafić kluczem do furtki i drzwi . A jeszcze bardziej jak mi się te pasma lepią do szminki na ustach Ciężko być damą na wiosce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ulka 03.04.2010 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Wkurza mnie to, że forum nie działało akurat przez dwa dni przed świętami, kiedy chciałam skorzystać z fajnych przepisów na Wielkanoc.A do tego nowe forum działa jak ślimak - tysiąc razy wolniej niż stare. Po co te zmiany? Komu to przeszkadzało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cassia 06.04.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 wkurza mnie ,że tak powoli strony nowego forum mi się otwierają, lub nawet czasem się nie otwierają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 06.04.2010 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Wkurza mnie, ze wiekszosc ludzi mysli, ze Doda jest madra tylko glupia udaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 06.04.2010 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Ale przeciez był ten zmanipulowany tesc IQ i miała duuuuużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewiwa 06.04.2010 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Ojej, nie widzę buuu Za małe te literki, czy tylko ja tak mam? Nie fajnie, za dużo przeszkadzajek. Poprzedni forum było o wiele bardziej czytelne. E. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 07.04.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 A mnie wkurza to nowe Forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 09.04.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 mnie dzisiaj wkurzyła wiadomość, że relikwie Popiełuszki są na zbyciuktóra parafia chce, to pisemko rasras i kawałek paluszka, czy innego podudzia mano żesz, kurna http://img253.imageshack.us/img253/5795/wybuch8wt.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 10.04.2010 01:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Mnie wqurza konieczność przestawienia się na inny sposób nawigowania na FM, wqurza mnie strona główna z natłokiem inwentarza wszelakiego, że o pogodzie nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 10.04.2010 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 a mnie wkurza: a) smarkanie naprzeciwko idącego pana... na chodnik...b) kiedy czegoś szukam i nie mogę znaleźć, a potem lezy to jak byk na widoku:eek: Chyba tak wiele mnie nie wkurza... jak mam nerwa włączę sobie muzykę, biorę słuchawki i jakoś przechodzi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 14.04.2010 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Bardzo mnie wkurza brak szacunku! Dla żywych! Dla zmarłych! Dla wartości! Dla tradycji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts