Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Co Was wkurza...?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 628
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Elektryk - amator wynaleziony przez męża (sąsiad na dodatek), bo taniej :evil: . Owszem wszystko podłączy i zmontuje, ale... za grosz wyobraźni. Jeśli nie pokażesz palcem, gdzie ma się znaleźć włącznik, to montuje, gdzie popadnie, np. w jednym pokoju są dwa włączniki na różnych ścianach: jeden na wysokości 160 cm, a drugi na wysokości 145 cm od podłogi. Po świętach, to co spaprał do poprawki :evil:. Ostatni raz zgodziłam się na taką prowizorkę :-? . I ciągle słyszę, że strasznie drobiazgowa jestem. Masakra :evil: .

Mnie wkurza, że niektórzy ludzie wszystko zostawiają na ostatnią chwilę. Ja też tak czasem robę ale tylko wtedy, gdy dana sprawa dotyczy tylko mnie i wiem, że jak coś zawalę to "krzywdę" tylko sobie zrobię... Jeśli od tego co ja zrobię zależy czyjas praca to nigdy nie zostawiam tego na ostatnia chwilę. i tego oczekuję od innych..

Ale cóz... oczekiwac to ja sobie mogę a rzeczywistośc jest inna... :(

A mnie wkurza jak się umawiam z dostawcami i instalatorami wszelkiej maści na budowie , po czym zjawiają się tam pół goidziny albo lepiej przed czasem i "Już jestem, czekam" . No to se czekaj , bo - szczególnie w okresie zimowym - zanim rodzina się zbierze , dzieci poubieraja i zapakują do samochodu to trochę mija . :evil: