JoShi 14.04.2010 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Bardzo mnie wkurza brak szacunku! Dla żywych! Dla zmarłych! Dla wartości! Dla tradycji! Mnie również, nawet jeśli inne wartości i tradycje mamy na myśli (a tego nie wiem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 15.04.2010 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 ... a mnie ostatnio najbardziej wkurzają idioci ... ponoć Bóg bardzo ich ukochał, dlatego stworzył ich ogromne ilości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 16.04.2010 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 ... a mnie ostatnio najbardziej wkurzają idioci ... ponoć Bóg bardzo ich ukochał, dlatego stworzył ich ogromne ilości Myślisz, że to było celowe działanie znaczy kara ich dla otoczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 17.04.2010 02:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Myślisz, że to było celowe działanie znaczy kara ich dla otoczenia Pojęcia nie mam zielonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 17.04.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Pojęcia nie mam zielonego Bo to przechodzi ludzkie (również zielone) pojęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ooksana 19.04.2010 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Że musze czekac na swój wymarzony domek:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabisiek 21.04.2010 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Jak diabli wkurza mnie, że muszę pisać pracę magisterską, choć i tak to g... do niczego nie jest nikomu potrzebne i jest to tylko strata czasu, pieniędzy, drzew na papier i nerwów!!! Człowiek się męczy 5 lat, a na koniec jeszcze taki syf... grrrr A oprócz tego wkurzają mnie teście! Boże jakąż oni mają mentalność !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morfeusz1 16.05.2010 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 A mnie wkurza to, że ludzie nie szanują innych, ich pracy, ich czasu, ich pieniędzy i wysiłku. Nie szanują ich rzeczy, niszczą je - z premedytacją!!!! Ja nie mogę zrozumieć, jak taki człowiek może spokojnie spać, nic sobie z tego nie robić??? Jak można:- zniszczyć komuś baterię kuchenną, za którą ten ktoś zapłacił kupę kasy i palić głupa, że się tej baterii nie montowało - jak się montowało!! - porysować, zachlapać farbą nowe oprawy włączników i gniazdek (na które czekaliśmy ponad miesiąc i za które zapłaciliśmy tez niemało) - bo się nie chciało ich zabezpieczyć przed malowaniem, przed pracami naprawczymi ścian!!!- zdewastować komuś podłogę, bo się nie chciało jej zabezpieczyć odpowiednio i po prostu sprzątać???!!!! Pomimo, że kupowaliśmy folie bąbelkowe, kartony, folie zwykłe.... Ale nie,nie chciało się i teraz są dziury, rysy, plamy, farba...... MASAKRA!- porysować wylewkę baterii w łazience i kłamać, że nie jest porysowana!!!!- zamalować ruchome części wewnętrzne kratek wentylacyjnych aereco? i się tłumaczyć, że to nasza wina, bo chcieliśmy je pomalować z zewnatrz???!!!! A jak komuś zlecę polakierowanie samochodu i ktoś mi polakieruje go razem z silnikiem, to tez będzie moja wina???!!!!!! Bo co? Bo się komuś nie chce zabezpieczyć odpowiednio przed malowaniem????- zapaćkać farbą, tynkiem uszczelkę od drzwi wewnętrznych i śmiać się komuś w twarz, że się czepia???? I "wisienka na torcie" - jak można zniszczyć celowo świeżo naprawione listwy przypodłogowe!!!!!!!????? Wykonawca 3,5 miesiąca nie umiał sobie poradzić z wykończeniem listw (zmasakrował je tragicznie), w końcu zgodził się, że weźmiemy kogoś, kto to wszystko naprawi i wykończy. Ten ktoś zrobił w 2 dni to, co tamten nie mógł przez tyle miesięcy. Były gładkie, ze aż śliskie - lustro po prostu. I co zrobił nasz "wysokiej klasy specjalista"? Gdy zostawiliśmy go w mieszkaniu, by zakończył rozpoczęte przez siebie prace, których nie udało mu się jeszcze dokończyć - naniósł na te listwy miejscowo szpachlę i porobił w niej dziury, wżery. Złapalismy go na tym, bo mąż zauważył mokre, białe, plamy na listwach, po zapytaniu o co chodzi, wykonawca smiertelnie obrażony (po prostu wystarszony) chciał natychmiast iopuszczać mieszkanie. I to mnie wkurza - brak szacunku dla innego człowieka, brak szacunku dla jego rzeczy. Wkurzają mnie oszuści, kłamcy i niszczyciele.!!!! WRR!!!! Może trochę się rozpisałam, ale nie mam miejsca, gdzie bym to z siebie mogła wyrzucić, a to, co by mi pomogło odreagować, odegrać się za te wszystkie zniszczenia, jest niestety zabronione przez prawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.05.2010 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 (edytowane) Pogoda!Rzadko mi się to zdarza, ale od wczoraj pogoda wkurza mnie wyjątkowo! Przegięła! I ludzie, którzy twierdzą, że to wina rządu. Nie, żebym rządu broniła... Jednak, kiedy czytam, że gdyby to ICH rząd rządził, to na pewno by coś na tę pogodę poradził, to mi ręce opadają jeszcze niżej. No ale to się łapie pod odpowiedź "idioci", a ta już tu padała wiele razy. Edytowane 17 Maja 2010 przez Agduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts