Tomek_J 09.02.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 z nickiem na M ???? bo jak tak to wiem kto Owszem, z nickiem na "M", dawniej - na "L" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 09.02.2006 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Majka , ale Prozacu nie da się całe życie wpierdzielać ( chyba , nie próbowałam ). Lepiej do tego Waszego śpitalika za winklem od czasu do czasu zajrzeć i już człekowi lepiej , nawet od samego czytania . Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sallyko 09.02.2006 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 chyba się do jakiegoś szpitala nadaję albo co. Do naszego, tuż za winklem. tu leczymy Czy ja też mogę? Bo już nie mogę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 09.02.2006 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 chyba się do jakiegoś szpitala nadaję albo co. Do naszego, tuż za winklem. tu leczymy Czy ja też mogę? Bo już nie mogę..... mozesz , co i jak pokaze Ci za latryną ps. mam nadzieje ze jeszcze mozesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 09.02.2006 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 selimm to jak rozumiem kawy juz ode mnie nie chcesz? wiedzialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 09.02.2006 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 selimm to jak rozumiem kawy juz ode mnie nie chcesz? wiedzialam nie no, ja jej ino gumioki spasuje ..co by ją nie cisło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 09.02.2006 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 drań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 09.02.2006 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 gumioki... czy gumke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 09.02.2006 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 gumioki... czy gumke? W stringach chyba? eeee...to juz wiem czemu selimm mnie za latrynke nie zaciagnal nie lubie.... stringow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sallyko 09.02.2006 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 selimm to jak rozumiem kawy juz ode mnie nie chcesz? wiedzialam nie no, ja jej ino gumioki spasuje ..co by ją nie cisło już mi lepiej, idźmy dalej z tym... koksem ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 09.02.2006 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 dostalam zapytanie na priv jakie gatki jak nie stringi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 09.02.2006 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 selimm to jak rozumiem kawy juz ode mnie nie chcesz? wiedzialam nie no, ja jej ino gumioki spasuje ..co by ją nie cisło już mi lepiej, idźmy dalej z tym... koksem ..... jak dalej to do szpitala a nie tu mi "wontek" zasmiecac to jest powazny post o wkurzeniach a nie smichy chichy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sallyko 09.02.2006 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 dostalam zapytanie na priv jakie gatki jak nie stringi JAk stringi to tylko...czerwone z koniakowskiej koronki, dla panów też są... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sallyko 09.02.2006 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 selimm to jak rozumiem kawy juz ode mnie nie chcesz? wiedzialam nie no, ja jej ino gumioki spasuje ..co by ją nie cisło już mi lepiej, idźmy dalej z tym... koksem ..... jak dalej to do szpitala a nie tu mi "wontek" zasmiecac to jest powazny post o wkurzeniach a nie smichy chichy No o tym właśnie mówię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 09.02.2006 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 dostalam zapytanie na priv jakie gatki jak nie stringi JAk stringi to tylko...czerwone z koniakowskiej koronki, dla panów też są... nie-e stringow niet bo mnie WKURZA jak sie ten sznurek wpija (matka zaraz by dodala ze jak tasiemiec uzbrojony ) koronkowe owszem ale boxerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 09.02.2006 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Wkurza mnie, że wszystkim dookoła wydaje się, że inni są beznadziejnie głupi tylko z nich takie "smart guys" i wszystkich wyrolują. To nasz "polskie, tanie cwaniactwo" I nie dość, że ta choroba pleni się w kraju to jak zaraza rozpełzła wszędzie tam gdzie Polacy ruszyli za pracą. Już mi się nawet do ukochanej Anglii nie chce jeździć bo wstyd sie odezwać po polsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eko 09.02.2006 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 do Ągduś - chciałam zostac nauczcielka, ale gdzie nie poszłam to okazywało się, ze ewentualne wolne etaty (półetaty, ćwartki i te inne ) są rozdawane pośród tych nauczycieli, którzy już pracują, a moje CV lądowało na dosyć już wysoka kupkę innych podań. wtedy mnie to jeszcze tak nie wkurzało, ale zamiast o tym zapominac, to niewiadomo dlaczego coraz bardziej mnie to WKURZA, jak jeszcze widze jak panie w przedszkolu mojego dziecka się "starają" to ...., staram się odwracać wzrok, żeby się jeszcze bardziej nie WKURZYĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
y_not 09.02.2006 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 a mnie wkurza ze mnie reka boli na zmiane pogody i jak jest tak mokro jak dzis (ci co mieli kiedys złamane konczyny wiedza o co biega) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sallyko 09.02.2006 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Wkurza mnie, że wszystkim dookoła wydaje się, że inni są beznadziejnie głupi tylko z nich takie "smart guys" i wszystkich wyrolują. Mnie też to wkurza bo najczęściej okazuje się, że to ja jestem tą wyrolowaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 09.02.2006 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 mnie nic nie wkurza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts