Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Co Was wkurza...?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 628
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wkurza mnie, że wszystkim dookoła wydaje się, że inni są beznadziejnie głupi tylko z nich takie "smart guys" i wszystkich wyrolują. To nasz "polskie, tanie cwaniactwo" I nie dość, że ta choroba pleni się w kraju to jak zaraza rozpełzła wszędzie tam gdzie Polacy ruszyli za pracą. Już mi się nawet do ukochanej Anglii nie chce jeździć bo wstyd sie odezwać po polsku.

Popieram, trochę się bujam po świecie z racji zawodu i zauważam, że "cwaniaki" się plenią poza naszym pięknym krajem. :lol:

Wkurza mnie, że wszystkim dookoła wydaje się, że inni są beznadziejnie głupi tylko z nich takie "smart guys" i wszystkich wyrolują. To nasz "polskie, tanie cwaniactwo" I nie dość, że ta choroba pleni się w kraju to jak zaraza rozpełzła wszędzie tam gdzie Polacy ruszyli za pracą. Już mi się nawet do ukochanej Anglii nie chce jeździć bo wstyd sie odezwać po polsku.

Popieram, trochę się bujam po świecie z racji zawodu i zauważam, że "cwaniaki" się plenią poza naszym pięknym krajem. :lol:

... hmmm, co racja to racja, (może to nie tylko "cwaniactwo", ale z wielu innych powodów, nie będę ich tu wymieniał, ale czasami naprawdę wstyd się przyznać do własnej narodowości) ... ja się po prostu nie odzywam po polsku i "rżnę pawiana" ... chyba, że w domu i w gronie znajomych (czasami jednak jak widzę, że ktoś ma problem, np na lotnisku, to pomagam)

pozdrawiam serdecznie

tia - to już u nas choroba, że muszą z czymś pomieszać - niby w imię solidarności a potem tylko z tego zadymy

Ale i tak w końcu powiedzą ,że to "dla naszego dobra" oraz że było to "naszym patriotycznym obowiązkiem"... 8) nie mówiąc o "wyrażamy wolę i zdanie narodu"...

Mnie wkurza, jak inwestor pyta czy robię usługi bez faktury, bo tak podobno taniej. W końcu w tym kraju ktoś musi płacić podatki i ja do takich niestety należę. Jak u nas ma być dobrze, całe życie narzekają i patrzą aby kogoś na fuchę złapać.

A jeszcze bardziej mnie denerwuje, jak przez telefon inwestorzy pytają ile kosztuje ogrzewanie :roll:

Mnie wkurza, jak inwestor pyta czy robię usługi bez faktury, bo tak podobno taniej. W końcu w tym kraju ktoś musi płacić podatki i ja do takich niestety należę. Jak u nas ma być dobrze, całe życie narzekają i patrzą aby kogoś na fuchę złapać.

A jeszcze bardziej mnie denerwuje, jak przez telefon inwestorzy pytają ile kosztuje ogrzewanie :roll:

a ile kosztuje?????

:lol: :lol: :lol:

No właśnie.

O co chodzi z tym Chuckiem Norrisem?

I kto to w ogóle jest?

Taki internetowy chłopiec do bicia - następca Grzegorza Rasiaka.

No kurnia, jakaś zacofana jestem.

Rasiaka też nie znam.

Coś tracę?