_bogus_ 10.02.2006 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 (...) - niezadowolona żona z pozycia łózkowego - przejść z ilości na jakość (...) - sąsiad ? A na poważnie - najbardziej mnie wkurza się się wkurzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 10.02.2006 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 mnie wqrza pewien sprzedawca książek z allegro - niby prawie 200 pozytywów, zero negatywa, zamówiłem nowego Harrego i tak już 3 tygodnie się z gościem męczę o książkę lub zwrot kasy....na maila odpowiedział dopiero jak policją postraszyłem - poniżej pasa ale jak mam inaczej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomgabi 10.02.2006 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Wkurza mnie, że wszystkim dookoła wydaje się, że inni są beznadziejnie głupi tylko z nich takie "smart guys" i wszystkich wyrolują. To nasz "polskie, tanie cwaniactwo" I nie dość, że ta choroba pleni się w kraju to jak zaraza rozpełzła wszędzie tam gdzie Polacy ruszyli za pracą. Już mi się nawet do ukochanej Anglii nie chce jeździć bo wstyd sie odezwać po polsku. Popieram, trochę się bujam po świecie z racji zawodu i zauważam, że "cwaniaki" się plenią poza naszym pięknym krajem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 10.02.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Wkurza mnie, że wszystkim dookoła wydaje się, że inni są beznadziejnie głupi tylko z nich takie "smart guys" i wszystkich wyrolują. To nasz "polskie, tanie cwaniactwo" I nie dość, że ta choroba pleni się w kraju to jak zaraza rozpełzła wszędzie tam gdzie Polacy ruszyli za pracą. Już mi się nawet do ukochanej Anglii nie chce jeździć bo wstyd sie odezwać po polsku. Popieram, trochę się bujam po świecie z racji zawodu i zauważam, że "cwaniaki" się plenią poza naszym pięknym krajem. ... hmmm, co racja to racja, (może to nie tylko "cwaniactwo", ale z wielu innych powodów, nie będę ich tu wymieniał, ale czasami naprawdę wstyd się przyznać do własnej narodowości) ... ja się po prostu nie odzywam po polsku i "rżnę pawiana" ... chyba, że w domu i w gronie znajomych (czasami jednak jak widzę, że ktoś ma problem, np na lotnisku, to pomagam) pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sallyko 10.02.2006 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 A mnie wkurzyło , że przedrukowali te karykatury Mahometa w Rzeczpospolitej . Jakbyśmy mało mieli zamieszania w Polsce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 11.02.2006 03:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 tia - to już u nas choroba, że muszą z czymś pomieszać - niby w imię solidarności a potem tylko z tego zadymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 11.02.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 tia - to już u nas choroba, że muszą z czymś pomieszać - niby w imię solidarności a potem tylko z tego zadymy Ale i tak w końcu powiedzą ,że to "dla naszego dobra" oraz że było to "naszym patriotycznym obowiązkiem"... nie mówiąc o "wyrażamy wolę i zdanie narodu"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 11.02.2006 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 Mnie wkurza, jak inwestor pyta czy robię usługi bez faktury, bo tak podobno taniej. W końcu w tym kraju ktoś musi płacić podatki i ja do takich niestety należę. Jak u nas ma być dobrze, całe życie narzekają i patrzą aby kogoś na fuchę złapać. A jeszcze bardziej mnie denerwuje, jak przez telefon inwestorzy pytają ile kosztuje ogrzewanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 11.02.2006 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 Mnie wkurza, jak inwestor pyta czy robię usługi bez faktury, bo tak podobno taniej. W końcu w tym kraju ktoś musi płacić podatki i ja do takich niestety należę. Jak u nas ma być dobrze, całe życie narzekają i patrzą aby kogoś na fuchę złapać. A jeszcze bardziej mnie denerwuje, jak przez telefon inwestorzy pytają ile kosztuje ogrzewanie a ile kosztuje????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 11.02.2006 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 a mnie się podoba jak czasem wykonawcy zapytają z fakturką czy bez a tak serio - nigdy nie kupuję żadnych urządzeń, sprzętów itp bez rachunku - co najwyżej pospieram się o rabaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.02.2006 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 A mnie wkurza tylko jedno : LUDZKA GŁUPOTA - w każdej dziedzinie życia. PAPA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 11.02.2006 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 takie ladne zdanie ktos kiedys napisal Tylko dwie rzeczy są nieskończone - wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do tego pierwszego nie mam pewności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 11.02.2006 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 i jeszcze mnie wqrza, że się czepiają chucka norrisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 15.02.2006 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Durne komentarze na Onecie...Ze szczególnym uwaględnieniem trolla "Jasiu_Śmietana", założonego przez adminów Onetu w celu podkręcenia "ruchu w interesie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.02.2006 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 i jeszcze mnie wqrza, że się czepiają chucka norrisa a czemu się go czepiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.02.2006 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 No właśnie.O co chodzi z tym Chuckiem Norrisem?I kto to w ogóle jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 15.02.2006 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 No właśnie. O co chodzi z tym Chuckiem Norrisem? I kto to w ogóle jest? Taki internetowy chłopiec do bicia - następca Grzegorza Rasiaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 15.02.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Najbardziej mnie wq-rza rzucanie słów na wiatr. I zakrywanie się słowami "później "oraz "potem". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 15.02.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 A mnie wkurza najbardziej chamstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.02.2006 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 No właśnie. O co chodzi z tym Chuckiem Norrisem? I kto to w ogóle jest? Taki internetowy chłopiec do bicia - następca Grzegorza Rasiaka. No kurnia, jakaś zacofana jestem. Rasiaka też nie znam. Coś tracę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts