Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Co Was wkurza...?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 628
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość tripper

wkurza mnie to, ze remontuje mieszkanie od pol roku i ciagle jeszcze mam cos do zrobienia i ze ciagle bede jeszcze coos robil i ze mam za mala lazienke, zeby wynajac kogos do gladzi gipsowych (bo kazdy mowi, ze mu sie nie oplaca) i ze sam to bede musial robic

wkurza mnie tez to, ze sciany w moim mieszkaniu nie maja nigdzie katow prostych, ze jak Hunterwasser napisal 'linia prosta jest bezbozna', to moje mieszkanie i caly chyba blok powinny byc jak swiatynia, bo tam nie ma chyba ani jednej prostej linii

wkurza mnie to, ze jak chcialem zaoszczedzic, to zaczalem robic z ojcem szafe wnekowa, sami zaczelismy ja robic i robilismy przez poltora miesiaca, a jeszcze nie skonczylismy, bo drzwiczki, ktore akurat chcialem tam wstawic, nie sa juz produkowane i czekam na nie juz miesiac, ale w piatek odbieram

wkurza mnie jeszcze moja wlasna glupota, bo jak mialem pomalowane drzwi emalia duluxa, to ubzduralem sobie, ze trzeba przeszlifowac je przed polozeniem nastepnej warstwy, a NIE TRZEBA i moglem pomalowac wczoraj wszystko, a nie zastanawiac sie, czy szlifowac, czy nie

a zadowolony jestem z tego, ze darowalem sobie wszystkie bejce, lakierobejce, oleje, lugi, lakiery wodne i niewodne, bejce akrylowe albo jakies inne farby, wynalazki, bejce wodne i akrylowe, plynne czy kislowate, tylko nakupilem sobie w leroy merlin w promocji bialej emalii akrylowej do drewna i metalu duluxa i tym sobie pomaluje wszystko w domu na bialo, bede mial biale drzwi, biale klamki, biale rury, biale okna, moze sie skusze na biale parapety, ale chyba nie. ale rury od gazu to na pewno pomaluje na bialo

i chcialbym tez miec biale fronty do mebli w kuchni, ale wkurza mnie, ze nic ladnego nie moge znalezc, bo wszystko wyglada megaprostacko, a ja chce prosto. PROSTO ale nie PROSTACKO

Gość tripper

POWTARZAM PORAZ KOLEJNY - TYLKO DOŁY SPOŁECZNE PALĄ

mnie wkurzaja wlasnie takie teksty

A gdzie sel tak powiedział i względem czego?

wzgledem tego, ze na pierwszej stronie ktos pisal, ze nie moze rzucic palenia. no to ja pisze, ze mnie wkurza pisaie, ze tylko doly spoleczne pala. moglem dorzucic pare przeklenstw, ale sie powstrzymalem

pomaluje wszystko w domu na bialo, bede mial biale drzwi, biale klamki, biale rury, biale okna, moze sie skusze na biale parapety, ale chyba nie. ale rury od gazu to na pewno pomaluje na bialo

Hej dziewczyno, aaaaaaaa spójrz na misia, aaaa

On przypomni, on przypomni chłopca ci

Nieszczęśliwego aaaaaaaaa białego misia, aaaa

Który w oczach ma tylko białe łzy.

Sorry, tak mi się jakoś samo...

mam nadzieję, że Cię nie wkurzyłam. :wink: :D

A na sela się nie wkurzaj, szkoda nerw, on tak ma.

A na sela się nie wkurzaj, szkoda nerw, on tak ma.

A ja go poniekąd rozumiem, bo wkurzają mnie palacze, którzy uważają, że mają prawo palić zawsze i wszędzie, a, jeżeli coś mi nie odpowiada, to mogę wyjść! A, i jeszcze dorzucają, ze jestem "nietolerancyjna" - i to hasło doprowadza mnie do białej gorączki! To ja mam być tolerancyjna dla kogoś, kto mnie truje, a on dla mnie nie musi! :evil:

I jeszcze jedno mnie wkurza (ale to umiarkowanie, bo "okoliczności przyrody" wpływają na mnie łagodząco w tym momencie) - ludzie, którzy wpychają się w kolejkę do wyciągu narciarskiego. Tępię bez litości, chociaż niektórzy przymykaja oko. Jeszcze potrafię zrozumiec dzieciaki, chociaż też nie wpuszczam z zasady, ale dzisiaj usiłował sie przede mnie wepchnąć facet starszy chyba od mojego ojca! Zaczął mi deptać po nartach, żeby tylko szybciej dorwać się do talerzyka!

Mnie wkurza, jak inwestor pyta czy robię usługi bez faktury, bo tak podobno taniej. W końcu w tym kraju ktoś musi płacić podatki i ja do takich niestety należę. Jak u nas ma być dobrze, całe życie narzekają i patrzą aby kogoś na fuchę złapać.

A jeszcze bardziej mnie denerwuje, jak przez telefon inwestorzy pytają ile kosztuje ogrzewanie :roll:

a ile kosztuje?????

:lol: :lol: :lol:

Jak bym to wiedział, to by mnie to nie wkurzało :lol: :lol: :lol:

Ostatnio najbardziej wkurza mnie głupota dziennikarskich komentarzy.

e tam , pomysl jak ci dziennikarze sie musza wkurzac na to co komentuja

Chyba , ze sa z tego dziennika co go teraz nawet w LOT obowiazkowo sie czyta :roll: i nie jest to Trybuna 8)

No kurnia, jakaś zacofana jestem.Rasiaka też nie znam.

Najpierw była moda na nabijanie się z Rasiaka, naszego eksportowego piłkarza o nie najwyższych umiejętnościach. Znudziło się to ludziom, więc zaimportowali z USA modę na nabijanie się z Norrisa.

Coś tracę?

Nie, no co Ty ?!... Absolutnie nic. Poziom intelektualny tych dowcipasów to poziom Rowu Mariańskiego - dno absolutne.

i jeszcze mnie wqrza, że się czepiają chucka norrisa :lol:

a czemu się go czepiają :o

... :o czepiają się go ponieważ jak robi pompki to Ziemię odpycha :o ... trrrach z półobrotu :roll:

... i bardzo mnie dziś WSZYSTKO wkurza ponieważ 2 godziny temu wyrwali mi ząb (którego już podobno nie można było uratować) :evil:

pozdrawiam serdecznie