Ew-ka 16.02.2006 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 http://www.mfoto.pl/uploads/1016/chuck2_c28e7.jpg a mnie to w....a ,że on nie wie kto to Królowa Elżbieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 16.02.2006 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Mnie to dużo rzeczy wkurza, ale ostatnio dotkliwa jest zawiść i złosliwość pseudo rodzinki, a jeszcze nawet dobrze nie zaczęłam budowy. Sama działka tak na nich podziałała. A co będzie póżniej - szkoda słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buziaczek 16.02.2006 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Czy musi być sklep z mielonką czy może być monopolowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 16.02.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 ... "rozdrabniacz tylny" niestety ... gdyby z psssodu to pół biedy, ... mógłbym se cygarata w spare wetknąć (jako człek z dolnych dołów) pozdrawiam serdecznie No to Szefie zrobili Ci przerwę na cygaro ( po trzonowcu jest więcej miejsca ) A tak na poważnie , rozumiem Twój żal , ale czasami naprawdę zęba nie można już uratować i lepiej to jasno powiedzieć pacjentowi niż go zwodzić i udawać , że coś się robi , wiedząc , że i tak prędzej czy później ząb trzeba będzie usunąć ( troszkę sie na tym znam ) . Głowa do góry , uśmiechnij się i pomyśl , ze usunięty jest tylko jeden a cała reszta została na swoim miejscu Serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DARIO2 16.02.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 http://www.mfoto.pl/uploads/1016/chuck2_c28e7.jpg a mnie to w....a ,że on nie wie kto to Królowa Elżbieta ...a mnie że on taki nie umyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 16.02.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 mnie też wiele rzeczy wkurza ale wtedy włączam sobie http://www.maxior.pl dalej po lewej stronie TOP WEDŁUG wybieram OCENY szukam Śmieszne filmy: Wywiad (na zdjęciu Pan z tekturą na głowie) i wtedy ryczę do łez oczywiście ze śmiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.02.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 ... "rozdrabniacz tylny" niestety ... gdyby z psssodu to pół biedy, ... mógłbym se cygarata w spare wetknąć (jako człek z dolnych dołów) pozdrawiam serdecznie jesli Cie pociesze to i ja musze isc , ale jakos nie moge zadzwonic , zeby sie umowic na wizyte i to mnie wkurza wlasnie , ze tak sie boje dentysty Ciemna masa jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jędrzej 17.02.2006 00:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 To było gdzieś na forum, ale przytoczę: Dentysta zabiera się za ząb pacjenta, jednak przerywa i nieco zaskoczony pyta: - Czy mnie się zdaje, czy trzyma pan rękę na moich jąderkach? Pacjen na to rozbrajająco: - Nie, to tylko asekuracja, przecież nie chodzi o to żebyśmy sobie ból zadawali. No znaczy, tak mi tylko się skojarzyło, wiem że nie na miejcu i głupio ... żeby nie powiedzieć poniżej pasa Mnie ostatnio nieco wkurzył mój dentysta. Zęby mi wprawdzie wyleczył koncertowo, ale szczęki mi o mało nie wyłamał, a do tego znieczulenie dziwnie w język poszło - przez ponad miesiąc miałem kłopoty z zaciśnięciem szczęki, koszmar - musiałem sobie jedzonko wpychać palcyma do ust. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 17.02.2006 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Ostanio wkurza mnie brak słońca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 17.02.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Ostanio wkurza mnie brak słońca. mnie też , kolektory mi nie grzeją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 17.02.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Wkurza mnie to, że jak kupuję wędlinę krojoną, znajduję w domu między plasterkami jakieś obrzyny. Do pasji doprowadza mnie fakt, że na stoku narciarskim ( Polska) płacę za cały..jeżdżę od połowy , bo "góra " ma awarię. I zapomniałabym : wkurzyłam się w US na panienkę z okienka..że nie była jak zwykle wredna, chamska i nie miała pretensji że przyszłam. I na darmo siekiere ostrzyłam ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkaa 17.02.2006 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 wkurza mnie bałaganiarstwo mojego męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.02.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 wkurza mnie bałaganiarstwo mojego męża Wkurza mnie zamiłowanie do porządku mojego męża. Czasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.02.2006 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 wkurza mnie bałaganiarstwo mojego męża Wkurza mnie zamiłowanie do porządku mojego męża. Czasem. matka ...też tak mam .....czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 17.02.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 POWTARZAM PORAZ KOLEJNY - TYLKO DOŁY SPOŁECZNE PALĄ mnie wkurzaja wlasnie takie teksty to rzuć palenie ....wtedy Ci to lotto ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 17.02.2006 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 a mnie wkurza ze sie dzis nie wyspałam... (i glowa mnie ciut boli ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 19.02.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 osobiscie dzisiaj mnie wkurza gwizdek na lokomotywie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 19.02.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 A mnie cuchnący parowóz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzowamama 19.02.2006 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 A mnie wkurza, jak mówią o mojej małej Zu "jaka ona biedna' i "musi ją pani kochać..." A ja nie muszę jej kochać, ja ją kocham poprostu.I wkurzają mnie schody.I krawężniki.I zima.Ja chcę latooooo!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.02.2006 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 mnie wkurzają kolesie na gadu gadu co mnie chcą przelecieć wirtualnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts