kisor 08.02.2006 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 w moim projekcie na poddaszu mam cztery pokoje i każdy ma słup po środku pokoju, prosze o propozycje aranzacji takich wnetrz, linki, zdjecia, podpowiedzi, chcialbym uniknac zmiany konstrukcji dachu z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elvis 08.02.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Ja ma podobną sytuacje w dwóch pokojach na poddaszu. Generalnie obkładam je ładnym drewnem i tak zostawie. Myślę iż taki drewniany element sam w sobie będzie atrakcyjny. Planuje to robić w przyszłym tygodniu więc jak tylko to zrobię to udostepnie jakieś fotki. Powodzenia w szukaniu pomysłów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
erciu 08.02.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 A ja nie mam słupów na poddaszu bo architekt wprowadził rozwiązanie w postaci ram stalowych co pozwoliło słupy wyeliminować. Mam tylko jeden w garderobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelurb 08.02.2006 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 ja mam słupy w trzech pokojach, nie na środku , ale prawie , jak narazienie przeszkadza mi to, ( mam stan surowy zamknięty i poddasze niewykończone ) ale myślę że taki słup to zaleta, bo przestrzennie i ładnie to mam na dole, a na górze niech będzie coś innego i słupy napewno da się jakoś ciekawie wykozystac przy araznzacji wnętrza ( jakieś drewno, kwietnik, oswietlenie, wnęka, ścianka działowa, garderoba.... ) to mi przyszło do głowy widząc ten słup..... wolę mieć te słupy niż zmieniać coś w projekcie , bo zawsze drobna na pozór zmiana pociaga za sobą konieczność innych już nie tak drobnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 08.02.2006 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 owszem, czsami wygląda ładnie, ja jednak wszystkie pochowałem w ścianach - jest jednak więcej miejsca i pokoje sa bardziej ustawne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts