raf06 29.09.2008 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Witam, wiem, że temat był już poruszany, ale chciałbym Was prosić o informację na temat kosztów robocizny. Ile kosztuje Was stan surowy zamknięty, mam otrzymać wycenę i chciałbym się mniej więcej zorientować w cenach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaccer 29.09.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Witam, wiem, że temat był już poruszany, ale chciałbym Was prosić o informację na temat kosztów robocizny. Ile kosztuje Was stan surowy zamknięty, mam otrzymać wycenę i chciałbym się mniej więcej zorientować w cenach. stan surowy otwarty (bez okien i drzwi) 23.000 zł murowanie i 10.000 zł robocizna dachu (więzba i pokrycie dachówką) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaccer 29.09.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Czy ktoś planuje montaż sauny w górnej łazience we wnęce koło komina. Jest tam idealne miejsce na saunę dwuosobową 170 cm szerokości i 130 cm głębokosci po dodaniu lusfery do komina wentylacyjnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaccer 29.09.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 A moja Oliwka wygląda tak, a od środy zaczną się prace nad dachem http://images28.fotosik.pl/279/a89fe2cbbf6f0346med.jpg zabawny zbieg okolicznosci.samochodzik mam identyczny jak na zdjeciu. A i Mac iek ma taką renóweczkę chociaz innego koloru. Widac oliwkowicze mają podobne gusta .... he he ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raf06 29.09.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Witam, wiem, że temat był już poruszany, ale chciałbym Was prosić o informację na temat kosztów robocizny. Ile kosztuje Was stan surowy zamknięty, mam otrzymać wycenę i chciałbym się mniej więcej zorientować w cenach. stan surowy otwarty (bez okien i drzwi) 23.000 zł murowanie i 10.000 zł robocizna dachu (więzba i pokrycie dachówką) Jaccer bardzo dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Castello 29.09.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Witam! murowanie 18tys dach 60zł za m kw więżba deski papa i dachowka +200 za okno+200 za komin . Garaz szerszy o 1,5 i glebszy o 1,8. Dachu mam 272m kw. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Castello 29.09.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Witam! Jakie dawaliscie okna dachowe? Nie wiem czy jak zaloze Velux z gornym uchwytem to nie bedzie on za wysoko (podniosłem scisnke kolankowa o 36cm). Jak to wyszlo u Was? Sa Velux B z dolna klamka ale łazienkowych juz takich nie ma na dodatek łazienkowe wystepuje u nas w kołnierzu kombi a w katalogu napisali ze nie zaleca sie laczyc GZL i GGU w jednym kombi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prazynka84 30.09.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 już nieaktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mac Iek 30.09.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Witam! Jakie dawaliscie okna dachowe? Nie wiem czy jak zaloze Velux z gornym uchwytem to nie bedzie on za wysoko (podniosłem scisnke kolankowa o 36cm). Jak to wyszlo u Was? Sa Velux B z dolna klamka ale łazienkowych juz takich nie ma na dodatek łazienkowe wystepuje u nas w kołnierzu kombi a w katalogu napisali ze nie zaleca sie laczyc GZL i GGU w jednym kombi. Pozdrawiam Ja dawałem wszędzie Fakro FTS-V - klamka na dole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TypeR 30.09.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Witam! Jakie dawaliscie okna dachowe? Nie wiem czy jak zaloze Velux z gornym uchwytem to nie bedzie on za wysoko (podniosłem scisnke kolankowa o 36cm). Jak to wyszlo u Was? Sa Velux B z dolna klamka ale łazienkowych juz takich nie ma na dodatek łazienkowe wystepuje u nas w kołnierzu kombi a w katalogu napisali ze nie zaleca sie laczyc GZL i GGU w jednym kombi. Pozdrawiam Cześć, jak robiłem wyceny dachu to w 3 hurtowniach proponowano mi okna Roto wysokoosiowe (oś obrotu przesunięta do góry na 3/4 wsokości). Zamawiając w końcu dachówkę udało mi się za te okna (seria 735 H 7/14 - 5 szt.) uzyskać cenę 1070 zł brutto + kołnierz 230 zł brutto + roletka wewnętrzna 1 zł. Mają klamkę na dole i ta przesunięta oś daje możliwość montażu trochę niżej. Nie wiem jak cena ma się do Veluxa, ale w porównaniu do Fakro wyszło mi ok 850 zł drożej. Coś więcej będę mógł napisać ok. 15 października jak przyjadą razem z dachówką. Pozdrawiam - Daniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawka6 30.09.2008 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Tylko trzeba pamietac zeby do lazienki na gorze zamawiac okna dachowe plastikowe. Pozdrowienia ja juz zaczynam hydraulike i czekam na okna POZDROWIENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raf06 30.09.2008 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Witam! murowanie 18tys dach 60zł za m kw więżba deski papa i dachowka +200 za okno+200 za komin . Garaz szerszy o 1,5 i glebszy o 1,8. Dachu mam 272m kw. pozdrawiam Bardzo dziekuję Castello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Castello 30.09.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Witam! murowanie 18tys dach 60zł za m kw więżba deski papa i dachowka +200 za okno+200 za komin . Garaz szerszy o 1,5 i glebszy o 1,8. Dachu mam 272m kw. pozdrawiam Bardzo dziekuję Castello poprawka za więżbe deski pape i dachowke zapłacę 80zł/mkw pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darek7117 02.10.2008 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 A to moja prawie Oliwka http://img135.imageshack.us/my.php?image=instalacjaelektryczna01de6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomekC73 02.10.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 A to moja prawie Oliwka http://img135.imageshack.us/my.php?image=instalacjaelektryczna01de6.jpg Bardzo ładna Chyba ściągnę od Ciebie tego ,, kogucika "pod daszkiem . A u mnie jedna ekipa działa przy więźbie a druga pracuje nad wieńcami na ścianach szczytowych. Dobrze że przestało pdać to można trochę przyspieszyć budowę pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qbel 02.10.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 WITAM WAS OLIWKOWICZE jestem nowy cieszę się ze moge zapoznać się z waszymi oliwkami sam zaczołem w zeszłym roku budowę oliwki jak do tej pory niezle mi idzie kończę tynki oraz pokrycie dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mac Iek 04.10.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 WITAM WAS OLIWKOWICZE jestem nowy cieszę się ze moge zapoznać się z waszymi oliwkami sam zaczołem w zeszłym roku budowę oliwki jak do tej pory niezle mi idzie kończę tynki oraz pokrycie dachu Nowy ale zaprawiony w boju Witamy i pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzes_5 04.10.2008 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Witam OLIWKOWICZOW Czy pamięta ktoś ile poszło stali na oliwkę przy stropie teriva? Będę chciał zamówić Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qbel 04.10.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 ma pytanie , czy ktoś z oliwkowiczów robił pomieszczenie nad jędkami (stryszek) jeśli tak to w który pomieszczeniu zrobiliście schody strychowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarex 05.10.2008 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 U nas schodki na strych znajdują się w korytarzu między sypialnią a pokojem córki. Obecnie są już zamontowane, ale nie mam jeszcze aktualnych zdjęć.http://images28.fotosik.pl/275/83f96b00636c7d45.jpg Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts