TypeR 24.04.2010 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 O kuchnia, Grazi pokaż więcej fotek okapu i daszku bo widzę że masz artystów co pięknie z drzewem pracują.dawaj, dawaj....Pozdrawiam - Daniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mleczajka 24.04.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Gratuluję, kolejna cudna Oliwka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazi 24.04.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Dziękuję, ja też ją polubiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toth 24.04.2010 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Witam wszystkich !!! Bardzo się cieszę, że możemy dołączyć do grona Oliwkowiczów. Jest już działeczka i projekt. Na forum są osoby które budują lub już ukończyły budowę Oliwki w okolicy Wrocławia. Jeżeli jest taka możliwość to chętnie obejrzałbym tak wspaniały domek. Z góry bardzo dziękuje. Proszę o kontakt - [email protected] Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiziorowo 26.04.2010 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Decyzja zapadła ! bedzie na 100% Oliwka. Wczoraj mieliśmy przyjemnosc goscić u użytkownika c_o_l_a (ktoremu bardzo bardzo dziekujemy za goscine i cenne wskazówki ) i wiemy że to jest TO !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg36 27.04.2010 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Witam mam pytanko czy zmienialiście przekrój komina do kominka czy zostawialiście jak w projekcie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tatrzan 27.04.2010 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Mam pytanie do Wandzik , czy mój mail dotarł do Ciebie ?Bo na dniach sie wybieramy w Twoje okolice i będzie to dla nas okazja zobaczyć Oliwkę. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miloszk 27.04.2010 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Gdzie Wy te oliwki budujecie, też chcę zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RadekO 27.04.2010 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 My pod Szczecinem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fiela 27.04.2010 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Niech mi ktoś podpowie gdzie mogę znaleźć rzuty Oliwki z pełnymi wymiarami.Zanim kupię projekt chciałabym sprawdzić czy da się zrobić kilka zmian które mi chodzą po głowie. Bez pełnych wymiarów to takie trochę błądzenie po omacku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mleczajka 27.04.2010 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 My pod Głogowem, woj. dolnośląskie. Ale jesteśmy dopiero na początku drogi. Chętnie odwiedzimy bardziej zaawansowanych Oliwkowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TypeR 27.04.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Niech mi ktoś podpowie gdzie mogę znaleźć rzuty Oliwki z pełnymi wymiarami. Zanim kupię projekt chciałabym sprawdzić czy da się zrobić kilka zmian które mi chodzą po głowie. Bez pełnych wymiarów to takie trochę błądzenie po omacku Podaj @ to podeślę w pdf-e. Co do przekroju komina w salonie to za namową murarza zmieniłem na 200 mm, czy to było potrzebne nie wiem, ważne jest żeby komin trochę wystawał ponad kalenicę, lepiej ciągnie. U nas ta 200-setka daje ostro, nie ma problemu z rozpalaniem. Pozdrawiam - Daniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fiela 27.04.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Podaj @ to podeślę w pdf-e. Co do przekroju komina w salonie to za namową murarza zmieniłem na 200 mm, czy to było potrzebne nie wiem, ważne jest żeby komin trochę wystawał ponad kalenicę, lepiej ciągnie. U nas ta 200-setka daje ostro, nie ma problemu z rozpalaniem. Pozdrawiam - Daniel Dzięki TypeR ! Już podaję mój adres: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bobiszon 29.04.2010 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Witam wszystkich Oliwkowiczów:) Budujemy Oliwkę pod Lesznem. Na dzień dzisiejszy mamy stan "zerowy" bez chudziaka. Mam prośbę do forumowiczów. Potrzebuję kosztorys do banku. Jeśli ktoś mógłby mi przesłać będę bardzo wdzięczny. Z góry dziękuję i życzę miłego budowania:) mój e-mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazi 29.04.2010 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 (edytowane) A czemu Ty tak kombinujesz? Przeciez jest projekt. A u mnie juz podlogi sa wylewane. Jak ja nie cierpie tego poczatkowego okresu budowy, teraz znacznie lepiej ) Edytowane 29 Kwietnia 2010 przez grazi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg36 30.04.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 START !!! zaczęło się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irryd 01.05.2010 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 A tak wygląda nasza OLIWKA na wczoraj http://lh6.ggpht.com/_VOfpOPWP28U/SwmPtqmeimI/AAAAAAAABlY/zYSnkVTr3Ss/s640/20091121878.jpg http://lh5.ggpht.com/_VOfpOPWP28U/SwmP677cYnI/AAAAAAAABlk/IwuXwz69Kio/s640/20091121881.jpg Witam serdecznie . Od tygodnia jestesmy z mezem szczesliwymi posiadaczami projektu Oliwka . Mamy pytanko Gdzie wybudowana wasza Olika ? Czy moglibysmy ja zobaczyc w realu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irryd 01.05.2010 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Witamy wszystkich forumowiczow . Od dawna obserwujemy z mezem ten forum a od tygodnia jestesmy szczesliwymi posiadaczami projektu Oliwka . Garaca prozba do Oliwkowiczow z Dolnoslaskiego : czy moglibysmy zobaczyc czyjas Oliwke w realu ? Dziekujemy pozdrawiamy . Irena , Leszek . [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lelelek 01.05.2010 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 witam Oliwkowiczówjak wykonywaliście u siebie rozprowadzenie kanalizacji na stanie zerowym?, zgodnie z projektem czy np odpływ z kuchni również pociągneliście na tym poziomie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaop 02.05.2010 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Goraca prośba do oliwkowiczów zaczynajacych budowę, lub świeżo po SSO-ile zapłaciliscie za sam materiał-u nas wycenili na 70-80 tys ale bez betonu i podbitki a za robocizne chcą70-80 tys (podwójny garaż). Czy ktoś z Was buduje na Górnym Śląsku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts