Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam wszystkich !!!

Bardzo się cieszę, że możemy dołączyć do grona Oliwkowiczów. Jest już działeczka i projekt.

Na forum są osoby które budują lub już ukończyły budowę Oliwki w okolicy Wrocławia.

Jeżeli jest taka możliwość to chętnie obejrzałbym tak wspaniały domek. Z góry bardzo dziękuje.

Proszę o kontakt - [email protected]

Pozdrawiam

Niech mi ktoś podpowie gdzie mogę znaleźć rzuty Oliwki z pełnymi wymiarami.

Zanim kupię projekt chciałabym sprawdzić czy da się zrobić kilka zmian które mi chodzą po głowie.

Bez pełnych wymiarów to takie trochę błądzenie po omacku

Niech mi ktoś podpowie gdzie mogę znaleźć rzuty Oliwki z pełnymi wymiarami.

Zanim kupię projekt chciałabym sprawdzić czy da się zrobić kilka zmian które mi chodzą po głowie.

Bez pełnych wymiarów to takie trochę błądzenie po omacku

Podaj @ to podeślę w pdf-e.

Co do przekroju komina w salonie to za namową murarza zmieniłem na 200 mm, czy to było potrzebne nie wiem, ważne jest żeby komin trochę wystawał ponad kalenicę, lepiej ciągnie. U nas ta 200-setka daje ostro, nie ma problemu z rozpalaniem.

Pozdrawiam - Daniel

Podaj @ to podeślę w pdf-e.

Co do przekroju komina w salonie to za namową murarza zmieniłem na 200 mm, czy to było potrzebne nie wiem, ważne jest żeby komin trochę wystawał ponad kalenicę, lepiej ciągnie. U nas ta 200-setka daje ostro, nie ma problemu z rozpalaniem.

Pozdrawiam - Daniel

Dzięki TypeR !

Już podaję mój adres: [email protected]

Witam wszystkich Oliwkowiczów:) Budujemy Oliwkę pod Lesznem. Na dzień dzisiejszy mamy stan "zerowy" bez chudziaka. Mam prośbę do forumowiczów. Potrzebuję kosztorys do banku. Jeśli ktoś mógłby mi przesłać będę bardzo wdzięczny. Z góry dziękuję i życzę miłego budowania:)

mój e-mail: [email protected]

A tak wygląda nasza OLIWKA na wczoraj

http://lh6.ggpht.com/_VOfpOPWP28U/SwmPtqmeimI/AAAAAAAABlY/zYSnkVTr3Ss/s640/20091121878.jpg :)http://lh5.ggpht.com/_VOfpOPWP28U/SwmP677cYnI/AAAAAAAABlk/IwuXwz69Kio/s640/20091121881.jpg

:wink:

Witam serdecznie . Od tygodnia jestesmy z mezem szczesliwymi posiadaczami projektu Oliwka . Mamy pytanko Gdzie wybudowana wasza Olika ? Czy moglibysmy ja zobaczyc w realu ?