Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jezeli chodzi o grzejniki na dole to my mamy rozprowadzone wszystkie potrzebne rury i dolozenie samych grzejnikow to "maly pikus" :)

ale nie zamierzamy ich dokladac na nastepny sezon grzewczy ;)

w te najzimniejsze dni dogrzewalismy sie kominkiem i bylo ok ... a jak juz wpadlismy w trans palenia w kominku to i rachunki za gaz znaczaco spadly - nie tracac oczywiscie na komforcie mieszkania ...

pozdrawiamy

Oliwkowicze

powiedzcie proszę ile płaciliście za elektrykę.... Mi wyszko ok 110 pkt plus kopanie na wideodomofon, oswietlenie zewnętrzne, wszystkie potzrebne skrzynki plus biały montaż 7500 zł to drogo?

proszę o opinie

też się zastanawiamy nad tą elektryką, dostaliśmy wycenę 8000 zł (robocizna+materiał),

Cena zbliżona, ale też jestem ciekawa ile płacili inni?

Mataj ja niestety sie nie orientuje ile podbitki bylo ale przekaze pytanie Jackowi wieczorem - moze bedzie pamietal :)

co do podlogowki to my niczego nie rozwazamy :) rozprowadzenie pod grzejniki poszlo na etapie budowy bo nie bylismy pewni jak to bedzie z podlogowka :) jak pokazala pierwsza zima - bylo ok :)

pozdrawiam

Oliwkowicze

powiedzcie proszę ile płaciliście za elektrykę.... Mi wyszko ok 110 pkt plus kopanie na wideodomofon, oswietlenie zewnętrzne, wszystkie potzrebne skrzynki plus biały montaż 7500 zł to drogo?

proszę o opinie

ja za elektryke z pomiarami materialami robota bez białego montazu z podlaczeniem domu dalem 5000 tys

cena byly takie 25 zl za punkt plus 500 rozdzielnica plus 400 dokumenty plus 350 podlaczenie do energetyki no i materialy

bialy montaz o ile dobrze wypoziomowane sa puszki nie jest trudny ale napewno wymaga czasu i odrobiny wiedzy

A czy ktoś z was może podać instrukcję jak dodać fotke na forum bo troche techniki i się człowiek gubi a też bym się pochwalił postępem prac :)

Najpierw musisz zarejestrować się np. w Fotosiku, potem tam wkleić zdjęcie, a następnie przekleic na FM wybierając odpowiedni adres metodą prób i błędów:))Link do Twojego zdjęcia:

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ace3fdb9648d0551.html

Zdjęcie 500px na forum:

http://images42.fotosik.pl/204/ace3fdb9648d0551med.jpg

Edytowane przez grazi