toth 26.10.2010 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 5700, w tym 2 rolety z silnikiem. Dzięki! A jakiej firmy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg36 26.10.2010 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 (edytowane) greg36 piękny kolor dachu pamiętasz ile Ci wyszło dachówki i możesz napisac ile płaciłeś Witam dachówki poszło 1700 szt podstawowej i płaciłem po 2,60 za szt.netto +7% vat ale wiem od dekarza że już są po 2,85 +vat , a jeśli chodzi o nadbitke to lakier firmy Altaxim a kolor TIC za cały materiał na dach łącznie z kominami , oknami dachowymi , rynnami i nadbitką wydałem 20 tys..I przezornie w piątek skończyli dach a wczoraj ubezpieczyłem sobie dom od różnego rodzaju nieszczęść bo jak wiadomo nieszczęście chodzi po ludziach Edytowane 26 Października 2010 przez greg36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaop 26.10.2010 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 haha - to byla bardziej sugesta Jacka ja wjezdzam do garazu na wprost - to on musi lekko na skosik - ale tak niewiele czyli reasumujac jest dobrze ale moglo by byc lepiej a patrzylas ile wiecej by wyszla brama o 5m szerokosci ? Aaaaaaa rozumieć) Nie sprawdziłam ceny 5-cio metrowej ale zobaczę oczywista... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mleczajka 26.10.2010 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Dzięki! A jakiej firmy ? Firmy Porto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaop 26.10.2010 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 A ta cena za okna to razem z roletami i oknami dachowymi? Niestety nie....Bez dachowych i bez rolet. Cena rolet to ponad 5 tys. Za ewentualne szprosy dopłata 25 PLN od pola. Dzis wyceniałam w Śląskiej Fabryce Okien-niewiele o nich wiem, w sumie przypadkowo trafiłam, mają odesłać ofertę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessy 26.10.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Kochani dziś wylaliśmy strop. Zdjęcia załączone. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toth 26.10.2010 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 (edytowane) Kochani dziś wylaliśmy strop. Zdjęcia załączone. Pozdrawiam No pięknie! Gratuluję! Widzę ,że strop w garażu ma taki sam poziom. U mnie w przyszłym tygodniu. Dodałem parę fotek z dnia dzisiejszego. http://picasaweb.google.pl/102524359002133622259/FotkiBudowa# Edytowane 26 Października 2010 przez toth Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mleczajka 26.10.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Niestety nie....Bez dachowych i bez rolet. Cena rolet to ponad 5 tys. Za ewentualne szprosy dopłata 25 PLN od pola. Dzis wyceniałam w Śląskiej Fabryce Okien-niewiele o nich wiem, w sumie przypadkowo trafiłam, mają odesłać ofertę My robiliśmy wycenę okien u Jezierskiego, w Oknach z Krakowa i własnie w Śląskiej Fabryce Okien KNS. Najkorzystniejszą ofertę otrzymaliśmy w KNS, kilku znajomych ma od nich okna i są zadowoleni, więc i my się zdecydowaliśmy. Mam nadzieję, że też nie będziemy żałować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaop 26.10.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Kochani dziś wylaliśmy strop. Zdjęcia załączone. Pozdrawiam No to my w połowie drogi----dziś zalali strop nad garażem i szybciutko pieknistę wiechę przybili. Nad domem chyba w przyszłym tygodniu. Widzę Jessy że masz jeszcze warstwę pustaka nad nadprożami- my nie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raf06 26.10.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Dzięki greg36, pytam o ilość, bo z każdej hurtowni dostaję wycenę na inną ilość więc już lekko skołowany jestem.Z tego co się orientowałem w okolicach Katowic to faktycznie Twoja cena była atrakcyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raf06 26.10.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 jessy i annaop widzę, że ostro finiszujecie, gratuluję równych nawierzchni, z czego planujecie ścianki działowe? zastanawiam się czy nie zrobić z czegoś innego co nie ma tylu dziur w środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg36 27.10.2010 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Dzięki greg36, pytam o ilość, bo z każdej hurtowni dostaję wycenę na inną ilość więc już lekko skołowany jestem. Z tego co się orientowałem w okolicach Katowic to faktycznie Twoja cena była atrakcyjna. raf06 a gdzie budujesz mi przywozili materiał na dach z hurtowni z Krapkowic, budujesz z garażem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bobiszon 27.10.2010 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Oliwkowicze potrzebuję informacji na temat schodów. W projekcie nie ma rysunku konstrukcji schodów a chciałem zrobić żelbetowe. Może ktoś z Was posiada taki rysunek. Jakby ktoś mi przesłał na skrzynkę będę bardzo wdzięczny. Z góry dzięki za wszelką pomoc. e-mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessy 27.10.2010 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 My jak na razie zostaniemy przy ceramice choć tez zastanawialiśmy się nad betonem komórkowym na ścianki działowe. Wybraliśmy już okna z firmy MS Tytanowe z kontaktronami , potrójna szybą i termicznym wzmocnieniem oraz bramę garażowa Novoferm-u 4750X2250 - całość inwestycji 15 700 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaop 27.10.2010 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 My jak na razie zostaniemy przy ceramice choć tez zastanawialiśmy się nad betonem komórkowym na ścianki działowe. Wybraliśmy już okna z firmy MS Tytanowe z kontaktronami , potrójna szybą i termicznym wzmocnieniem oraz bramę garażowa Novoferm-u 4750X2250 - całość inwestycji 15 700 To mnie coś drogo wyceniaja te okna........ Macie białe czy kolorowe? A montujecie nawiewniki???Oczywiscie jeśli wentylacja grawitacyjna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaop 27.10.2010 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 jessy i annaop widzę, że ostro finiszujecie, gratuluję równych nawierzchni, z czego planujecie ścianki działowe? zastanawiam się czy nie zrobić z czegoś innego co nie ma tylu dziur w środku My jak w projekcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessy 27.10.2010 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Bez nawiewników. Białe plastiki ze szprosami. Zamiast okna w kuchni mamy drzwi tarasowe o wym 90x235, okno w kotłowni zmniejszone do wym 90X90, drzwi tarasowe z salonu 270x235 i dwa okna w ścianie szczytowej 1200x1300 reszta bez zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bobiszon 27.10.2010 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 do annaopJakie robicie schody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaop 27.10.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 do annaop Jakie robicie schody? wylewane, ale zmieniamy ich bieg-tzn prócz takiego biegu jak w projekcie będzie jeszcze poprowadzone wejscie do pokoju nad garażem-- tylko nie wiem czy mamy rysunek....powinien być........... Jutro zapytam męża --bo dziś jest w pracy...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raf06 27.10.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 raf06 a gdzie budujesz mi przywozili materiał na dach z hurtowni z Krapkowic, budujesz z garażem ? A masz może namiary na hurtownię w której kupowałeś? Krapkowice to chyba opolskie, ja buduję w okolicy Będzina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts