Aisza26 20.06.2011 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Co do stępli : my mieliśmy terive, stęple wypożyczone 1zł sztuka, stępli naliczyli nam 115 sztuk na cały dom i garaż razem, jak na razie sufit jeszcze nie pęka, popękały tylko ściany w 2 miejscach i troszkę krokwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida i jacek 20.06.2011 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Hej Dawno mnie nie było na forum - pewnie z miesiąc Widzę ogromne postępy u Was - wszystkim gratuluje irryd odpisałam Ci na PW w sprawie ścianek działowych. ida Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wandzik 20.06.2011 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 (edytowane) kiziorowo bardzo szybko wszystko robicie, ogromne postępy w pracy, dopiero zaczeliście a już kanaliza, tynki , nawet drzwi , gratuluję , pewnie chcecie zamieszkac na jesień, ba nawet może na późne lato. A możesz pokazac jakie drzwi wybraliście, coś tanio Was wyszły jak za całośc , poproszę o zdjęcie , może byc na priv jak nie możesz na forum. Czy ktoś już robił projekt łazienek i może coś pokazac? pozdrawiam Co do projektów to mam na łazienkę górną, a na dolną pójdzie Travertino BEIGE Cersanita i tu nie będzie mi potrzebny projekt bo wiem co gdzie będzie. Po za projektem mam już glazurę i terakotę. A i jeszcze jedno u mnie są przeniesione umywalki nie ma natrysku, będzie tylko wanna 140x140 ze szklanym parawanem(tego nie ma na projekcie) spróbuję wkleić zdjęcia. Edytowane 20 Czerwca 2011 przez wandzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wandzik 20.06.2011 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Dalszy ciąg łazienki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tatrzan 21.06.2011 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 czesc wiesia1961 u nas drzwi wewnętrzne będą miały ok 212 - 213 cm ( na dole ) - czyli trochę dużo. A dlaczego - trochę na własne życzenie - długo by opowiadać jest jak jest i trzeba sobie z tym poradzić. narazie mam elektrykę i tynki wewnętrzne ( bez garażu i kotłowni tam będę wprowadzał kilka zmian ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aisza26 21.06.2011 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Dalszy ciąg łazienki: Hej Wandzik bardzo macie zmienioną łazienkę, nie wiem dlaczego wyszło Wam takie długie przejście , umywalki są chyba na ścianie garażowej z projektu- czy dobrze widzę, a wanna pod ścianką kolankową ale efekt fajny wyszło bardzo przestronnie, pozdrawiam, życzę udanego kafelkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szkrabeusz 21.06.2011 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 A to zmiany ktore wprowadzilismy bardzo chcialam miec duuza kuchnie;) Witam , zastanawiam się nad tym projektem. Możesz powiedzieć jak dużą masz po zmianach kotłownię, kuchnię i dolną łazienkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wandzik 21.06.2011 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Hej Wandzik bardzo macie zmienioną łazienkę, nie wiem dlaczego wyszło Wam takie długie przejście , umywalki są chyba na ścianie garażowej z projektu- czy dobrze widzę, a wanna pod ścianką kolankową ale efekt fajny wyszło bardzo przestronnie, pozdrawiam, życzę udanego kafelkowania Na początek to nie napisałam że to jest odbicie lustrzane, zmiany to- przesunięcie ścianki w stronę sypialni co zwiększa prywatność na białym tronie, przeniesienie umywalek na ścianę od garderoby (czyli od strony garażu), wanna jest tak jak w projekcie pod skosem tyle że my mamy ściankę kolankową wysokości 1,35 cm. Drzwi będą się otwierały do wewnątrz., można powiedzieć że do komina mam tzw. część suchą i tu nie będzie glazury na długości około 2m, w skosach mam w łazience 2 okna od południa więc moja łazienka jest bardzo jasna. Wszystko jest przemyślane i zaplanowane. Wstawię szkic odręczny mojej łazienki to da jakoś wgląd na nią. POZDRAWIAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiziorowo 21.06.2011 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 (edytowane) Aisza kupiliśmy podobne do tych- tylko inny kolor (mahoń)http://www.drzwi7.pl/uploads/promo_vito.jpg wandzik poniżej link do moich zdjęc Nasza Oliwka Edytowane 21 Czerwca 2011 przez kiziorowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wandzik 21.06.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Aisza kupiliśmy podobne do tych- tylko inny kolor (mahoń) http://www.drzwi7.pl/uploads/promo_vito.jpg wandzik poniżej link do moich zdjęc Nasza Oliwka NO,NO PRACA IDZIE PEŁNĄ PARĄ. Pięknie jest, mnie właśnie taki etap najbardziej cieszył. Prawda, że cieszy każdy drobiazg? POZDRAWIAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek1982 21.06.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Koziorowo mozesz przypomniec ile Cie cenowo te drzwi wyniosły i gdziej je kupowlaes, wygladaja ciekawie.My jestesmy na etapie montowania wieźby, ponoc w sobote ma byc wiecha wieć kolejny etap niedlugo za nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiziorowo 22.06.2011 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 zbyszek1982 razem z ościeżnicami zapłaciliśmy ok 4500, kupowaliśmy je w Praktikerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mleczajka 22.06.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 (edytowane) Oliwki rosną jak grzyby po deszczu, nie? Fajnie A ja znowu mam do Was pytanie. Czy drzwi do garderoby macie jak w projekcie, czy lepszym rozwiązaniem jest otwieranie ich na zewnątrz? I drugie. Czy ktoś z was zdecydował się jednak wstawić drzwi między kotłownią a garażem takie same jak pozostałe drzwi, czyli typowo wewnętrzne? Czy lepiej dopłacić do drzwi "technicznych"? Gościu, który robił dziś u nas pomiary stwierdził, że mogą być zwykłe drzwi z dodatkową uszczelką na dole. Co o tym myślicie? Edytowane 23 Czerwca 2011 przez mleczajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneczka1116 22.06.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2011 Witam , zastanawiam się nad tym projektem. Możesz powiedzieć jak dużą masz po zmianach kotłownię, kuchnię i dolną łazienkę? Kotlownia ma 10m2 jest po stronie garazu,kuchnie powiekszylismy kosztem starej kotlowni zreszta wszystko widac w zalaczniku,w razie pytani prosze pisac.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida i jacek 23.06.2011 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 mleczajka - wstawiając zwykle drzwi miedzy garażem a domem możesz mieć spore problemy z ubezpieczeniem domu. My mamy jakieś zbrojone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mleczajka 23.06.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2011 mleczajka - wstawiając zwykle drzwi miedzy garażem a domem możesz mieć spore problemy z ubezpieczeniem domu. My mamy jakieś zbrojone. dzięki, o tym nie pomyślałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiziorowo 24.06.2011 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 (edytowane) Oliwkowicze ile Was kosztowała woda-kanalizacja i podprowadzenie do grzejników? a elektryka? chce porównać czy czasem nie przepłacamy Edytowane 24 Czerwca 2011 przez kiziorowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek1982 24.06.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Oliwkowicze ile Was kosztowała woda-kanalizacja i podprowadzenie do grzejników? a elektryka? chce porównać czy czasem nie przepłacamy ja dostalem wycene elektryki robocizna + material 6000 tyś, czekm jeszcze na kilka wiec nie wybralem co do kanalizacji to jak na razie mam wycene z materialem na 26000 tys ale czekam na sprawdzona ekipe ponoc niedroga wiec niedlugo bede mial wiecej wycen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek1982 25.06.2011 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 (edytowane) Mam prosbe do tych co podnosili scianke kolankowa a mianowicie czy opuszczaliscie daszek nad wejsciem i nad tarasem?U mnie jest scianka kolankowa na wysokosci 92 cm i majster tlumaczył mi jesli zrobi tak daszek jak w projekcie to bedzie niestety dziwnie wygladał gdyż przytwierdzajac go do murlaty bedzie po prostu za wysoko...hm mozecie podpowiedziec jak ta kwestie rozwiazaliscie a najlepiej prosiłbym o przeslanie fotki na [email protected]paki twierdza, ze zrobia mi po prostu tak jak mi najbardziej pasuje, podoba sie za bardzo nie patrzac na projekt...jeszcze jedno cz mozecie podeslac na zdjecia kuchni bez chodow wylewanych najlepiej zrobione od wiatrołpau i wnetrza kuchni bo mamy maly problem z umiejscowieniem scianki dzialowej miedzy schodami a kuchnia Edytowane 25 Czerwca 2011 przez zbyszek1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buczynkaa 25.06.2011 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Oliwkowicze ile Was kosztowała woda-kanalizacja i podprowadzenie do grzejników? a elektryka? chce porównać czy czasem nie przepłacamy Robocizne za hydraulikę mamy po znajomości taniej, a za materiały 5000 zł + kanalizacja na etapie fundamentów 800 zł(robota i materiał). Elektryka materiał i robocizna z instalacją alarmową 14000 (60 zł za punkt, przy czym punkt to gniazdko albo punkt świetlny + włącznik, bo różnie to liczą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts