miloszk 10.10.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Witam, powiedzcie ile kosztowało was zrobienie fundamentów - usługa? Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek1982 12.10.2011 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 mozecie przypomniec ile wam wyszło posadzek i w jakiej cenie w naszej oliwce bo mi z projektu wychodzi okolo 200m/2 i tego sie chyba trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justynano 12.10.2011 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Powiedzcie mi Kochani jak ocieplaliście poddasza , czy wraz ze szczytami czy tylko sufity , a może to o to ??? Zdania fachowców są podzielone , a my nie możemy sie zdecydowac ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiziorowo 12.10.2011 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 mozecie przypomniec ile wam wyszło posadzek i w jakiej cenie w naszej oliwce bo mi z projektu wychodzi okolo 200m/2 i tego sie chyba trzymam u nas też wyszło coś około 200m, placiliśmy wylewki po 13zł justynamo my mamy ocieplone bez szczytów tylko powyzej sciany kolankowej i sufity wełną 20-tką i na to 10-tka czyli w sumie 30cm wełny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiziorowo 12.10.2011 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Tamara1 sprawdzałam, u mnie ta Twoja lodówka weszła by na styk, ale najlepiej to sprawdzic u siebie bo wystarczy, że budowlancy schody obniżyli np o 1cm, lub jakiś schód inaczej zrobili i Ci nie wejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaop 12.10.2011 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Powiedzcie mi Kochani jak ocieplaliście poddasza , czy wraz ze szczytami czy tylko sufity , a może to o to ??? Zdania fachowców są podzielone , a my nie możemy sie zdecydowac ..... My bez szczytów, po suficie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buczynkaa 12.10.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Powiedzcie mi Kochani jak ocieplaliście poddasza , czy wraz ze szczytami czy tylko sufity , a może to o to ??? Zdania fachowców są podzielone , a my nie możemy sie zdecydowac ..... U nasz wszystko ocieplone - i szczyty i sufity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamara1 12.10.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Tamara1 sprawdzałam, u mnie ta Twoja lodówka weszła by na styk, ale najlepiej to sprawdzic u siebie bo wystarczy, że budowlancy schody obniżyli np o 1cm, lub jakiś schód inaczej zrobili i Ci nie wejdzie kiziorowo:) dzięki bardzo, ale ja jeszcze nie mam schodów, planuję tę lodówkę, bo mój mąż o innej nie chce słyszeć, więc teraz mam nadzieję, że wejdzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bobiszon 13.10.2011 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Witam wszystkich. Czy ktoś może pamięta na której str. forum jest mowa o kominkach ?Przyznam, że oglądałem kiedyś zdjęcia kominka narożnego tylko nie pamiętam u kogo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justynano 13.10.2011 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 KOminek narożny jest u Annaop na stronie 296 , mam go na oku bo tez taki robie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bobiszon 13.10.2011 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 KOminek narożny jest u Annaop na stronie 296 , mam go na oku bo tez taki robie Dzieki justynano. A może wiesz co to za model i jaki producent? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aisza26 13.10.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Powodzeniem cieszą się komini z kratka.pl (duży wybór i niby dobre) taki w oliwce ma chyba jessy lub greg , ale trzeba sprawdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaop 13.10.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Hej! Kominek marki kratka.pl typ ZUZIA 16KW z boczną szybą! Jutro będą zdj w galerii. Pozdrawiamy !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiziorowo 14.10.2011 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 (edytowane) edit Edytowane 24 Października 2011 przez kiziorowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek1982 14.10.2011 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 mozecie podpowiedziec jak macie puszczony kanal wentylacyjny do kuchni?Mam dwie opcje:1. od wentylacji przy piecu wzdluz wejscia w kotłowni i przebicie sie do kuchni i druga opcja wybicie sie bezposrednio na zewnatrz z kuchni ale tu sie boje ze bede miał slaby ciag a do tego i moze wiac...jaka srednice macie wentylacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessy 14.10.2011 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 kiziorowo ZAZDRASZCZAM my mamy montaż na listopad nie moge sie juz doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamara1 14.10.2011 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 kiziorowo...pięknie się u Was robi:).....ja też zazdraszczam:)...będę czekać na resztę zdjęć, nie zapomnij zapodać już skończonej kuchni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miloszk 15.10.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 kiziorowo super mebelki. czy schody drewniane pozwalają zrobić taką zabudowę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek1982 16.10.2011 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 kiziorowo super mebelki. czy schody drewniane pozwalają zrobić taką zabudowę? Byl u nas stolarz i stwierdził ze nie ma problemu z zabudowa przy schodach drewnianych, zaproponował by cześć była azurowa-ta dolna do spoyczynku a pozniej drewniane z podstopniem i je zabudować gegipsem.Czekamy na jeszcze na drugiego fachowaca ale jak na razie jestesmy juz spokojniejsi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justynano 19.10.2011 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 ALe tu ostatnio cisza , widac każdy buduje nie ma czasu na pogaduchy:) Aż sie boje , że jak tak dalej pójdzie to forum umrze śmiercią naturalną .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts