Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

mozecie przypomniec ile wam wyszło posadzek i w jakiej cenie w naszej oliwce bo mi z projektu wychodzi okolo 200m/2 i tego sie chyba trzymam

u nas też wyszło coś około 200m, placiliśmy wylewki po 13zł

justynamo my mamy ocieplone bez szczytów tylko powyzej sciany kolankowej i sufity wełną 20-tką i na to 10-tka czyli w sumie 30cm wełny

Tamara1 sprawdzałam, u mnie ta Twoja lodówka weszła by na styk, ale najlepiej to sprawdzic u siebie bo wystarczy, że budowlancy schody obniżyli np o 1cm, lub jakiś schód inaczej zrobili i Ci nie wejdzie

kiziorowo:) dzięki bardzo, ale ja jeszcze nie mam schodów, planuję tę lodówkę, bo mój mąż o innej nie chce słyszeć, więc teraz mam nadzieję, że wejdzie:)

mozecie podpowiedziec jak macie puszczony kanal wentylacyjny do kuchni?Mam dwie opcje:1. od wentylacji przy piecu wzdluz wejscia w kotłowni i przebicie sie do kuchni i druga opcja wybicie sie bezposrednio na zewnatrz z kuchni ale tu sie boje ze bede miał slaby ciag a do tego i moze wiac...jaka srednice macie wentylacji?

kiziorowo super mebelki. czy schody drewniane pozwalają zrobić taką zabudowę?

Byl u nas stolarz i stwierdził ze nie ma problemu z zabudowa przy schodach drewnianych, zaproponował by cześć była azurowa-ta dolna do spoyczynku a pozniej drewniane z podstopniem i je zabudować gegipsem.Czekamy na jeszcze na drugiego fachowaca ale jak na razie jestesmy juz spokojniejsi..