acer11 09.02.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Upsss, coś mi nie wyszło wklejanie zdjęć. Chyba wyszłam z wprawy. Drugie podejście: [ATTACH=CONFIG]99891[/ATTACH] Fajowa łazienka , ja w październiku już chyba będę miał swoją Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acer11 09.02.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Witam, Własnie otrzymalismy projekt domu. Ze wzgledu na to, ze ma byc to przytulne i idealne gniazdko na cale zycie prosimy o wskazówki co do zmian co do projektu. Mamy kilka wizji, tylko chcielibysmy je porownac z dotychczasowymi uzytkownikami domu. Prosilibysmy o zdjecia Waszych zmian projektu na maila. Dziekuje Mail: [email protected] Przeszukajcie cały temat o oliwce , ja czytałem z 4 noce 300 stron ale warto było:) , tak jest mało konkretnie , zdjęcie zmian ??? , czego mają dotyczyć it. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaPiotr 09.02.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Upsss, coś mi nie wyszło wklejanie zdjęć. Chyba wyszłam z wprawy. Drugie podejście: [ATTACH=CONFIG]99891[/ATTACH] Piękna łazienka, czasami mały element nowatorski potrafi dodać uroku. Ja zamierzam wbudować pustaki szklane w dolnej łazience ze względu na brak okna. Czy na posadzce jest Modern Wood, Woodentic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Femmee_ 09.02.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Na podłodze Woodentic Ochra. Póki co sprawdza się rewelacyjnie - nie widać kropek wody i mydła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamara1 09.02.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Na oliwkowiczów zawsze można liczyć...acer11 i Sylwia i Piotr dziękuję bardzo za szybki odzew:)...dzięki jeszcze raz i pozdrawiam cieplutko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acer11 09.02.2012 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 A ja mam prośbę do budujących oliwkę, potrzebny mi kosztorys do banku i nie wiem z której strony go ugryźć...może mi go ktoś przesłać na maila [email protected] dzięki z góry i pozdrawiam oliwkowiczów Wysłałem jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wandzik 09.02.2012 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Bardzo ładnie Wandzik! mam pytanie co to za kominek efekt super i ta przestrzeń w salonie, uwielbiam dużo miejsca też jestem zwolennikiem nie wychodzenia z kominkiem na środek, pozdrawiam Witaj, kominek to jest EKO-KOMINEK czyli taki bez komina na biopaliwo. Miało go tam wcale nie być ale Roman (mąż) marudził to niech ma. Ja też bardziej stawiam na przestrzeń. A i jeszcze jedno, ten kominek kosztował mnie 300 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wandzik 09.02.2012 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Wanda Extra , układ wanny i grzejnika biorę w ciemno , muszę do Was podjechać jak będę w Gryficach, Pozdrawiam, Krzysiek. Ależ proszę bardzo, u nas jest dom otwarty więc przyjedź kiedy chcesz (tylko wcześniej zadzwoń żebym była na miejscu). DZIĘKI WIELKIE ZA KOMPLEMENT!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mataj 10.02.2012 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Upsss, coś mi nie wyszło wklejanie zdjęć. Chyba wyszłam z wprawy. Drugie podejście: [ATTACH=CONFIG]99891[/ATTACH] Chapeau bas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tup 10.02.2012 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Femmee, świetnie wygląda ta mozaika w połączeniu ze szklanymi pustakami. Dodają przestrzeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mleczajka 10.02.2012 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Upsss, coś mi nie wyszło wklejanie zdjęć. Chyba wyszłam z wprawy. Drugie podejście: [ATTACH=CONFIG]99891[/ATTACH] Witaj Femmee. Łazienka bardzo sympatyczna. Jestem ciekawa Waszego salonu i kuchni, bo pamiętam, że super się zapowiadały te wnętrza. Cegła itp..... Pokażesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Femmee_ 10.02.2012 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Co do salonu, to jeszcze nie jest skończony. Funkcje kominka póki co pełnią świeczki, bo koza pojawi się u nas dopiero na wiosnę, ze ścian wystają jeszcze kable na głośniki, nie mamy listew, stoi stary wypoczynek, duży biały stół i inne krzesła pewnie pojawią się dopiero w lecie, a szafka na ścianę TV już w sumie wybrana, ale jeszcze leży ładnie złożona w kartonie na sklepowej półce. Na tą chwilę salon wygląda tak: Reszta fotek w albumie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Femmee_ 10.02.2012 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 A przy okazji WC na dole: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Femmee_ 10.02.2012 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Chapeau bas Mataj, rozumiem, że to w dowód uznania za pomyślną próbę wklejenia zdjęć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamara1 10.02.2012 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Wysłałem jeszcze raz Wielkie dzieki:)...wniosek złożony, a teraz tylko czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acer11 10.02.2012 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Wielkie dzieki:)...wniosek złożony, a teraz tylko czekać To Życzę powodzenia , mam nadzieje , że decyzja będzie szybka i pozytywna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acer11 10.02.2012 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 No to ze względu braku funduszy na garaż , muszę wymyślić gdzieś garderobę , jakieś pomysły , na razie robię projekt w sypialni , jak skończę to wrzucę zdjęcie. Może coś podpowiecie w formie małego oderwania od Własnej budowy! Pozdrawiam Krzysiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acer11 10.02.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Upsss, coś mi nie wyszło wklejanie zdjęć. Chyba wyszłam z wprawy. Drugie podejście: [ATTACH=CONFIG]99891[/ATTACH] Super luksfery , to jak pozwolisz pożyczę ten pomysł , czekałem aż ktoś to zrobi i teraz się upewniłem że warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaop 11.02.2012 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Cześć Femme, bardzo ładne wnętrza, śliczne łazienki-gratuluję.Palicie groszkiem? Ile idzie Wam opału? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek1982 11.02.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Powiedzice jak sie sprawuje u was oswietlenie ledowe?czy jest wystarczajace czy by doswietlic kuchnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts