Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam,

Własnie otrzymalismy projekt domu.

Ze wzgledu na to, ze ma byc to przytulne i idealne gniazdko na cale zycie prosimy o wskazówki co do zmian co do projektu.

Mamy kilka wizji, tylko chcielibysmy je porownac z dotychczasowymi uzytkownikami domu. Prosilibysmy o zdjecia Waszych zmian projektu na maila.

Dziekuje

Mail: [email protected]

Przeszukajcie cały temat o oliwce , ja czytałem z 4 noce 300 stron ale warto było:) , tak jest mało konkretnie , zdjęcie zmian ??? , czego mają dotyczyć it.

Upsss,

coś mi nie wyszło wklejanie zdjęć. Chyba wyszłam z wprawy.

Drugie podejście:

[ATTACH=CONFIG]99891[/ATTACH]

Piękna łazienka, czasami mały element nowatorski potrafi dodać uroku. Ja zamierzam wbudować pustaki szklane w dolnej łazience ze względu na brak okna. Czy na posadzce jest Modern Wood, Woodentic?

Bardzo ładnie Wandzik! mam pytanie co to za kominek efekt super i ta przestrzeń w salonie, uwielbiam dużo miejsca też jestem zwolennikiem nie wychodzenia z kominkiem na środek, pozdrawiam

Witaj, kominek to jest EKO-KOMINEK czyli taki bez komina na biopaliwo. Miało go tam wcale nie być ale Roman (mąż) marudził to niech ma. Ja też bardziej stawiam na przestrzeń. A i jeszcze jedno, ten kominek kosztował mnie 300 zł.

Co do salonu, to jeszcze nie jest skończony. Funkcje kominka póki co pełnią świeczki, bo koza pojawi się u nas dopiero na wiosnę, ze ścian wystają jeszcze kable na głośniki, nie mamy listew, stoi stary wypoczynek, duży biały stół i inne krzesła pewnie pojawią się dopiero w lecie, a szafka na ścianę TV już w sumie wybrana, ale jeszcze leży ładnie złożona w kartonie na sklepowej półce.

Na tą chwilę salon wygląda tak:

DSC_0162.JPG

Reszta fotek w albumie.