kesja1 14.05.2012 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 My mamy wełnę PINK z obi . współczynnik 0,4.Między krokwie 15 cm i na krokwie 10 cm.Kupiliśmy 160 m2 ale kilka rolek nam zostało.Wykonawcy byli zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek1982 14.05.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 my rowniez mamy pinka i 160 nam wystarczylo, wykonawca nie narzekal a cena swietna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek1982 15.05.2012 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 mozecie podpowiedziec jakie macie drzwi wewnetrzne i jak sie sprawuja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INKA81 18.05.2012 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Czy ktoś z was ma piec na eko-groszek DRAGON?Szuka opini, w necie jakoś nie wiele na ich temat jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczudlo 19.05.2012 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 WitamCzy możecie powiedzieć mi, jakiej mocy macie kotły na eko-groszek? Zastanawiam się nad piecem ogniwo eko plus 16kW pracujący w zakresie 2-19kW. Napiszcie jakiej firmy macie kotły i czy jesteście z nich zadowoleni. Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomekC73 20.05.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 TomekZ własnego dośw mogę tylko powiedzieć że piec na op stały 16kw zupełnie wystarczy do ogrzania Oliwki. W rezultacie praktykuję piec Kostrzewy na pellet 15kw, oprócz CO ogrzewam zasobnik 300l. W duże mrozy pracował sobie na odpowiedniej mocy, nawet często przechodził na podtrzymanie i było cieplutko. Obecnie piec wygaszony i wodę grzeje grzałka wkręcona do bojlera z termostatem. Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris2668 22.05.2012 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 witam wszystkich.mam na imie monika i własnie razem z meżem rozpoczęliśmy budowę oliwki.szczerze mówiac przegladam forum i galerie zdjec innych uzytkowników i w głowie mam coraz wiekszy metlik,jest tyle fajnych rozwiązan na które wpadli inni forumowicze zmieniając projekt.byłoby nam łatwiej gdybysmy mogli zobaczyc oliwkę w realu .w zwiazku z tym mam pytanie czy ktos buduje oliwkę w województwie kujawsko- pomorskim lub w wielkopolskim i czy ewentualnie byłaby możliwosc zobaczenia oliwki na zywo (my budujemy sie w okolicy inowrocławia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaPiotr 22.05.2012 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Witaj, my budujemy się w Czarnem, to przez Bydgoszcz - Nakło - Sępólno ... jakieś 160 km Jeżeli bedziecie gdzieś w okolicy zapraszam. tel 609281334 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek1982 22.05.2012 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Witaj, my budujemy się w Czarnem, to przez Bydgoszcz - Nakło - Sępólno ... jakieś 160 km Jeżeli bedziecie gdzieś w okolicy zapraszam. tel 609281334 Pozdrawiam swietnie wygladajcy komin powiedzcie jednak czy nie bedzie sie on brudził...ja po pierwszym paleniu tej mam wrażenie ze mój klinkier stracił juz na swojej estetyce z pierwszych dni...ja mam piaskowiec w domu na straym kominku i niesety problem jest z utrzymaniem czystosci:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaPiotr 22.05.2012 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 swietnie wygladajcy komin powiedzcie jednak czy nie bedzie sie on brudził...ja po pierwszym paleniu tej mam wrażenie ze mój klinkier stracił juz na swojej estetyce z pierwszych dni...ja mam piaskowiec w domu na straym kominku i niesety problem jest z utrzymaniem czystosci:( Witaj Zbyszek!. Aby kamień nabrał właściwej barwy, i, a raczej przed wszystkim aby zabezpieczyć go przed osadzaniem się pyłu z komina koniecznie 2 tyognie po położeniu trzeba użyć impregnatu. Cosik takiego http://www.ceneo.pl/14484961?se=QaKXitfBOezYDufBX2OgcT_H4ZjbMHZt&gclid=CMzYtvW_lLACFUJL3wodgXoTqA Spodobał mi się komin Tusiak i tak poleciałem po bandzie Małżonka twierdzi, że pięknie będzie się prezentował także wokół drzwi wejściowych. Tak też niebawem uczynię. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek1982 22.05.2012 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Podobnie my planujemy pod daszkiem, przy drzwiach wejsciowych dac piaskowiec ale zobaczymy jak to bedzię w trakcie robienia elewacji...jelsi mowisz ze to zoabezpiecza komin to super bo naprawde sie swietnie prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris2668 23.05.2012 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Witam.Sylwia&Piotr bardzo dziękuje,że odpowiedzieliscie na naszą prosbe.ustale z męzem jakis termin i wtedy bardzo chetnie się do was wybierzemy oczywiście wczesniej zadzwonimy sie umówic.pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesia1961 25.05.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Czy możecie polecić płytę indukcyjną i uzasadnić wybór, ostatnio czytam różne opinie o różnych firmach i jak na razie nie mam zdania, którą wybrać, nie ukrywam, że chciałabym dobrą i w miarę tanią, może wypowie się ktoś kto ma i jest zadowolony,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomekC73 25.05.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Wiesia nie wiem czy to dobra ale u nas jest Bosch. Prosta w obsłudze, nic się nie przypala, dużo możliwości reg temp, woda się gotuje bardzo szybko, żona zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek1982 26.05.2012 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 my tez jestem na etapie doboru agd ale akurat bedzimy mieć płytę gazowa...ponawiam pytanko o drzwi wewnetrzne jakich firm macie i jak się sprawują?stolarz zaproponował nam, ze zrobi jesionowe sztuka za 1200 zl z montażem ale troszkę nam drogo i zastanawiamy sie nas drzwiami gotowymi...podpowiedzcie jak u was z cenami wygląda to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lelelek 26.05.2012 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Radzę nie kierować się dobrem wełny czy wykonawca będzie zadowolony. Totalna paranoja, to wy macie być zadowoleni w zimę a nie wykonawca. Czy wykonawca tez jej nie upuchal we wszystkie zakamarki bo miał być zadowolony? Oby wykonawca nie wiedział ze tak się o niego martwicie bo wtedy może być kiepsko. U siebie sam zakladalem isovera 0,032, wełna fajnie się układa bo trzyma wymiar i jest sztywna. Gryzla jak diabli, kichalem kaszlałem i ogólnie bardzo ciężka praca, wykonawca na pewno nie był by tak zadowolony. Grubość od 36 do 54. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris2668 26.05.2012 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Witam.czy ktoś moze mi odpowiedziec z jakim kosztem musze się liczyc stawiajac Oliwke pod klucz w srednim standrdzie...Mamy ograniczony budzet a budowa domu w naszym przypadku jest po prostu koniecznoscia...pozdrawiam wszystkich oszczednych;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesia1961 26.05.2012 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Wiesia nie wiem czy to dobra ale u nas jest Bosch. Prosta w obsłudze, nic się nie przypala, dużo możliwości reg temp, woda się gotuje bardzo szybko, żona zadowolona Dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TypeR 26.05.2012 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Czy możecie polecić płytę indukcyjną i uzasadnić wybór, ostatnio czytam różne opinie o różnych firmach i jak na razie nie mam zdania, którą wybrać, nie ukrywam, że chciałabym dobrą i w miarę tanią, może wypowie się ktoś kto ma i jest zadowolony,pozdrawiam Cześć, u nas Teka IR 641, działa dobrze 3 rok, cenowo w granicach 1500 zł więc droga nie jest. Pozdrawiam - Daniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesia1961 27.05.2012 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Cześć, u nas Teka IR 641, działa dobrze 3 rok, cenowo w granicach 1500 zł więc droga nie jest. Pozdrawiam - Daniel Dziękuję za odpowiedź, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts