Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

[ATTACH=CONFIG]122866[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]122866[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]122865[/ATTACH]

Jeżeli chodzi o drzwi kuchnia-kotłownia od początku stawiam na białe ppoż, dlatego też szukałem oliwkowicza, który w swojej kuchni świetnie "zakamuflował" je za przesuwanym blatem w kolorze mebli :)

Ok od strony kuchni w moim przypadku będą identyczne jak w całym domu ale cały czas zastanawiam się nad tymi drugimi z kotłowni do garażu...kuchnia już powoli nabiera kształtów, jeszcze okap zostaje do powieszenia i można gotować:)

DSC08166.JPG

DSC08169.JPG

Edytowane przez zbyszek1982

• Odpowiedzi 7,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja w przyszłym tyg. montuje garderobę więc na razie Ci nie pomogę:(a co do płyty to mam gazową na propan-butan-amica, http://www.euro.com.pl/plyty-do-zabudowy/amica-pgcz6411.bhtml, wszystkie sprzęty brałem z amica za wyjątkiem lodówki, na wyższa polkę z funduszami ciężko , Edytowane przez zbyszek1982

Ja w przyszłym tyg. montuje garderobę więc na razie Ci nie pomogę:(a co do płyty to mam gazową na propan-butan-amica, http://www.euro.com.pl/plyty-do-zabudowy/amica-pgcz6411.bhtml, wszystkie sprzęty brałem z amica za wyjątkiem lodówki, na wyższa polkę z funduszami ciężko ,

Ja garderobę mam zamiar robić w sierpniu jakiś tam pomysł mam ale i tak poproszę o zdjęcia jak zrobisz, bo będziesz miał przede mną, pozdrawiam

ok.:) na pewno wstawię, dziś pomalowaliśmy po dwóch dniach walki:) z rodzinka (ja i zona cały domek na biało) koloru nie dajemy, po rozmowach z znajomymi odpuszczamy kolor na najbliższy rok a może i dwa...

Dzięki Zbyszek będę monitorowała, popieram w sprawie koloru ja kolor mam tylko w salonie i w małym pokoju na dole, cały dom też na biało, jeszcze mogą zdarzyć się pęknięcia lub przy montażu jakieś np drzwi, schodów, garderoby jakieś ubytki tp. to wtedy łatwiej załatać i zamalować, pozdrawiam

hej my mamy Witkowiskiego , cena przystepna , grzejemy od listopada na razie jestesmy z niego zadowoleni. Pozdrawiam

Czy ktoś z oliwkowiczów jest posiadaczem kociołka na eko groszek z rusztem wodnym? Proszę o opinie jaki piecyk wybrać. Dotychczas skłaniam się na Heiztechnik Eko duo 17 kW lub Witkowski KMB-RP Plus max do 25 kW. A jak jest u Was?

pytanko do idy i jacka jeśli jeszcze tu bywają:) w kwestii obić krokwi bo widzę ze macie obite fajnym materiałem, coś w stylu "łusek" przypominających łupek, możecie podpowiedzieć co to jest:) bo nam się bardzo podoba:)Czyżby to był struktonit? Edytowane przez zbyszek1982

Witam,

widzę, iż większość forumowiczów to już finiszuje - wykończeniówka rządzi w naszym wątku :) A ja wrócę do podstaw. Czy robiliście podczas wylewania chudziaka na gruncie zbrojenie? projekt mówi o zazbrojeniu płyty siatką zbrojeniową... Moi murarze zalali 15 cm bezpośrednio na zagęszczony grunt i tyle... dopiero teraz się doczytałem, że projekt mówi o zbrojeniu. Jak z tym było u was?