zbyszek1982 26.06.2012 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 (edytowane) [ATTACH=CONFIG]122866[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]122866[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]122865[/ATTACH]Jeżeli chodzi o drzwi kuchnia-kotłownia od początku stawiam na białe ppoż, dlatego też szukałem oliwkowicza, który w swojej kuchni świetnie "zakamuflował" je za przesuwanym blatem w kolorze mebli Ok od strony kuchni w moim przypadku będą identyczne jak w całym domu ale cały czas zastanawiam się nad tymi drugimi z kotłowni do garażu...kuchnia już powoli nabiera kształtów, jeszcze okap zostaje do powieszenia i można gotować Edytowane 28 Czerwca 2012 przez zbyszek1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mleczajka 29.06.2012 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Grazi, jeśli tu jeszcze zaglądasz, to napisz proszę, jakie wymiary ma Wasz stół. Będę Ci bardzo wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesia1961 02.07.2012 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Zbyszek bardzo ładnie, kolejny etap z głowy, ile Cię wyniosły meble kuchenne jak możesz to podaj, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesia1961 02.07.2012 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Zbyszek bardzo ładnie, kolejny etap z głowy, ile Cię wyniosły meble kuchenne i ile całość, jak możesz to podaj kwotę, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek1982 02.07.2012 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Zbyszek bardzo ładnie, kolejny etap z głowy, ile Cię wyniosły meble kuchenne i ile całość, jak możesz to podaj kwotę, pozdrawiam Meble wyniosły nas z montażem 6200zł a sprzęt 4700 zł za wszystko( zmywarka, lodówka, piekarnik, płyta) okap jeszcze nie zamontowałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INKA81 04.07.2012 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Czaryki czy mógłbyś wrzucić dodatkowe zdjęcia ze swojej kuchni, ciekawi mnie układ mebli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INKA81 04.07.2012 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Wandzik Ty kiedyś pisałaś o meblach w kuchni po dwóch przeciwległych stronach okno- ściana od strony schodów. Czy masz już może swoja kuchnie i tak zrobiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesia1961 04.07.2012 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Dziękuję Zbyszek za odpowiedź a jaką masz płytę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesia1961 04.07.2012 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Prośba do Olkowiczów o zdjęcie garderoby jak ją urządzić, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek1982 05.07.2012 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 (edytowane) Ja w przyszłym tyg. montuje garderobę więc na razie Ci nie pomogę:(a co do płyty to mam gazową na propan-butan-amica, http://www.euro.com.pl/plyty-do-zabudowy/amica-pgcz6411.bhtml, wszystkie sprzęty brałem z amica za wyjątkiem lodówki, na wyższa polkę z funduszami ciężko , Edytowane 5 Lipca 2012 przez zbyszek1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesia1961 05.07.2012 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Ja w przyszłym tyg. montuje garderobę więc na razie Ci nie pomogę:(a co do płyty to mam gazową na propan-butan-amica, http://www.euro.com.pl/plyty-do-zabudowy/amica-pgcz6411.bhtml, wszystkie sprzęty brałem z amica za wyjątkiem lodówki, na wyższa polkę z funduszami ciężko , Ja garderobę mam zamiar robić w sierpniu jakiś tam pomysł mam ale i tak poproszę o zdjęcia jak zrobisz, bo będziesz miał przede mną, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek1982 05.07.2012 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 ok. na pewno wstawię, dziś pomalowaliśmy po dwóch dniach walki:) z rodzinka (ja i zona cały domek na biało) koloru nie dajemy, po rozmowach z znajomymi odpuszczamy kolor na najbliższy rok a może i dwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaPiotr 05.07.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Czy ktoś z oliwkowiczów jest posiadaczem kociołka na eko groszek z rusztem wodnym? Proszę o opinie jaki piecyk wybrać. Dotychczas skłaniam się na Heiztechnik Eko duo 17 kW lub Witkowski KMB-RP Plus max do 25 kW. A jak jest u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesia1961 06.07.2012 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 ok. na pewno wstawię, dziś pomalowaliśmy po dwóch dniach walki:) z rodzinka (ja i zona cały domek na biało) koloru nie dajemy, po rozmowach z znajomymi odpuszczamy kolor na najbliższy rok a może i dwa... Dzięki Zbyszek będę monitorowała, popieram w sprawie koloru ja kolor mam tylko w salonie i w małym pokoju na dole, cały dom też na biało, jeszcze mogą zdarzyć się pęknięcia lub przy montażu jakieś np drzwi, schodów, garderoby jakieś ubytki tp. to wtedy łatwiej załatać i zamalować, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek1982 06.07.2012 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 podobnie myślimy i z kolorem zaczekamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justynano 08.07.2012 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 hej my mamy Witkowiskiego , cena przystepna , grzejemy od listopada na razie jestesmy z niego zadowoleni. Pozdrawiam Czy ktoś z oliwkowiczów jest posiadaczem kociołka na eko groszek z rusztem wodnym? Proszę o opinie jaki piecyk wybrać. Dotychczas skłaniam się na Heiztechnik Eko duo 17 kW lub Witkowski KMB-RP Plus max do 25 kW. A jak jest u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek1982 08.07.2012 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 (edytowane) pytanko do idy i jacka jeśli jeszcze tu bywają w kwestii obić krokwi bo widzę ze macie obite fajnym materiałem, coś w stylu "łusek" przypominających łupek, możecie podpowiedzieć co to jest:) bo nam się bardzo podoba:)Czyżby to był struktonit? Edytowane 8 Lipca 2012 przez zbyszek1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrxaoo 09.07.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Witam, widzę, iż większość forumowiczów to już finiszuje - wykończeniówka rządzi w naszym wątku A ja wrócę do podstaw. Czy robiliście podczas wylewania chudziaka na gruncie zbrojenie? projekt mówi o zazbrojeniu płyty siatką zbrojeniową... Moi murarze zalali 15 cm bezpośrednio na zagęszczony grunt i tyle... dopiero teraz się doczytałem, że projekt mówi o zbrojeniu. Jak z tym było u was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaPiotr 09.07.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Mrxaoo, my zbroiliśmy jedynie w salonie, ze względu na dużą powierzchnię, w przyszłości tam zamierzamy położyć płytki, więc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek1982 09.07.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 my mamy siatkę daną na całym dole ale nie w chudziaku a posadzce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts