Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam wszystkich,

Mam pytanie z innej beczki, zastanawiam się jaką kuchnię wybrać: indukcyjną czy ceramiczną i szczerze mówiąc jestem w rozterce :-)

Proszę o opinie użytkowników. Wielkie dzięki.

Zona szczudlo

Ja mam indukcję, mieszkamy 3 miesiące i tyle ją użytkuję i nie zamieniłabym na inną :)

• Odpowiedzi 7,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czy ktoś z was moze polecic jakies oświetlenie najazdowe?w tym tyg. maja wejśc mi z kostka i szukamy czegos w miare w rozsadnej cenie i załamka. najazdowe pod 220 kosztuja krocie:(!! Znaleźliśmy solarne najazdowe ale do solarnych mamy wątpliwości...:( coś w tym stylu-http://www.ceneo.pl/24617884, http://www.ceneo.pl/2152142czy ktos używa z was solarnego oświetlenia?

Poszukujemy natchnienia w kwestii połozenia kostki.Czy ktoś już ma polozona?Z chęcią podpatrzymy:)

Edytowane przez zbyszek1982

• 2 weeks później...

Dla krisa - kilka fotek z układu schodów i dolny korytarzyk. W świetle schodów zabudowa kuchenna szer. 180 cm (tj. lodówka, piekarnik i cargo)

[ATTACH=CONFIG]203112[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]203113[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]203114[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]203115[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]203116[/ATTACH]

100_0600.JPG100_0608.JPG100_0610.JPG

Jakość zdjęć z telefonu pozostawia wiele do życzenia, niestety nie mam na obecną chwilę nic lepszego. Wciąż czekam na podłączenie neta :(

Musisz kliknąć w opcje '' zaawansowana edycja'' zaznaczyłem zieloną strzałką na fotce nr 1. Potem musisz kliknąć w polu " Prześlij plik ze swojego komputera" w przycisk " Przeglądaj..." . Następnie wskazujesz zdjęcie, które Cię interesuje i dajesz wgraj. Tak robisz z każdym następnym zdjęciem, na koniec zamykasz okno i tyle.

jak dodac foty 1.jpg

jak dodac foty 2.jpg