mrxaoo 22.10.2013 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 brak tego fundamentu nie jest problemem. U mnie murarze zrobili bez tego fundamentu, wylali chudziaka, a potem jak doszło do zbijania trepow na schody, to po prostu zrobili dziurę w chudziaku, wykopali dziurę, i zalali tam betonem. I tak oto zrobili fundament "po". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasza oliwka 23.10.2013 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 brak tego fundamentu nie jest problemem. U mnie murarze zrobili bez tego fundamentu, wylali chudziaka, a potem jak doszło do zbijania trepow na schody, to po prostu zrobili dziurę w chudziaku, wykopali dziurę, i zalali tam betonem. I tak oto zrobili fundament "po". mrxaoo, dzieki za podpowiedź, zobaczymy co na to kierownik powie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TypeR 23.10.2013 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 mrxaoo, dzieki za podpowiedź, zobaczymy co na to kierownik powie Cześć, porozmawiaj z wykonawcą, pewnie nie jeden dom budował, jak jest chociaż trochę fachowcem to wie o co chodzi , tak jak przedmówca mówił wytną dziurę w chudziaku, podkopią, zrobią zbrojenie razem ze schodami i będzie dobrze. Kier. budowy przyjedzie zatwierdzić (przynajmniej powinien) wszystkie zbrojenia, ułożenia stropów itp. przed zalaniem wszystkiego. Tylko pamiętajcie o zachowaniu wysokości na pierwszym stopniu, trzeba doliczyć grubość ocieplenia, wylewkę i końcowe wykończenie podłogi. A i jeszcze mi się przypomniało, faktycznie zbrojenie schodów wchodziło w ścianę łazienki, takie wycięcie było zrobione w bloczkach, po zalaniu betonem wszystko ładnie wypełnione. Pozdrawiam - Daniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miloszk 28.10.2013 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Czy ktoś ma ułożone panele wzdłuż salonu, w przypadku, gdy okno tarasowe jest na zachód, a od szczytu na południe?Wychodzi 10 metrów po długości, a producent podaje, żeby maksymalnie dać 11m, niby się mieszczę... Tylko co ze światłem słonecznym, które ma padać wzdłuż łączeń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrian.natalia 31.10.2013 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Czy ktoś ma ułożone panele wzdłuż salonu, w przypadku, gdy okno tarasowe jest na zachód, a od szczytu na południe? Wychodzi 10 metrów po długości, a producent podaje, żeby maksymalnie dać 11m, niby się mieszczę... Tylko co ze światłem słonecznym, które ma padać wzdłuż łączeń? Nad tym samym się zastanawialiśmy lecz po ułożeniu płytek inna opcja w poprzek nie pasuje dlatego po skończeniu poddasza z płyt GK bierzemy się za układanie fajnie by było święta spędzić w domu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jondak 03.11.2013 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Wiatrolap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jondak 03.11.2013 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Salon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jondak 03.11.2013 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Salon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jondak 03.11.2013 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Ogrod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jondak 03.11.2013 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Nasza oliwka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jondak 03.11.2013 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Cd.salonNasza oliwka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jondak 03.11.2013 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Cd.salon Troche wiecej zdjec na moim profilu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olga30 03.11.2013 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Hej Jondak! Wydaje mi się czy kiedyś twoje wnetrza wyglądaly trochę inaczej? Jeżeli tak to zmiany na plus, bardzo mi sie podoba u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olga30 03.11.2013 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 A ogród? Hm, kiedy ja taki będe miała.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jondak 03.11.2013 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 A ogród? Hm, kiedy ja taki będe miała.... Tak remont trozpoczety po 6 latach mieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasza oliwka 10.11.2013 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 (edytowane) Witam wszystkich, Nareszcie znalazłam chwilę, aby podzielić się z Wami naszymi zdjęciami. Tak jest dzisiaj: zastanawiamy się nad dachówką: a to porównanie do naszej nadbitki:(kolor dąb) pozdrawiam Edytowane 10 Listopada 2013 przez nasza oliwka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczudlo 13.11.2013 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Hej nasza oliwka, powodzenia w budowie i udanych decyzji w wyborze co kupić , bo to jest najtrudniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Grażyna 21.11.2013 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Ma ktoś może z forum namiary na byłą forumowiczkę "jessy" np. jakiegoś maila prywatnego???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kepuc1719510414 26.11.2013 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Witam !!! Czy mógłbym poprosić szanownych forumowiczów o kosztorys jaki składaliście do banku. Głownie chodzi mi o PKO BP ale każda pomoc mile widziana Adres mailowy [email protected] Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrian.natalia 29.11.2013 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 QUOTE=kepuc;6240442]Witam !!! Czy mógłbym poprosić szanownych forumowiczów o kosztorys jaki składaliście do banku. Głownie chodzi mi o PKO BP ale każda pomoc mile widziana Adres mailowy [email protected] Pozdrawiam Wysłane może się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts