Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mili Oliwkowicze

Po wielu poszukiwaich jestem pewna że bedziemy budować Oliwkę. Planujemy kilka przerobek. Chwilowo na papierze wszystko trzeba poprzeliczac i dopasowywać - i stąd moja prośba - czy ktoś ze szczęśliwych posiadaczy projektu zechciałby łaskawie udostępnić wymiary domku:długość, szerokość, wysokość parteru i poddasza oraz garażu?

Mili Oliwkowicze

Po wielu poszukiwaich jestem pewna że bedziemy budować Oliwkę. Planujemy kilka przerobek. Chwilowo na papierze wszystko trzeba poprzeliczac i dopasowywać - i stąd moja prośba - czy ktoś ze szczęśliwych posiadaczy projektu zechciałby łaskawie udostępnić wymiary domku:długość, szerokość, wysokość parteru i poddasza oraz garażu?

Mogę przesłać większą część projektu (mam nadzieję, że Czarek się obrazi :o ) w formacie pdf.........tylko potrzebuję adres email :roll:

a ja buduje i buduje Oliwkę , a teraz dłubę w komnku , lub lepiej przy kominku

czym bliżej końca tym więcej dylematów . moja żona właśnie wymyśliła ze ona chce podswietlane schody , teraz kombinuje jak to zrobić , zastanawiam sie nad listwami led , może ktoś już coś takiego robił ?

Ewa7506 ładna ta Twoja Oliwka. Obiecuję też niedługo coś wkleić.

A co do kuchni to nie jest taka mała. Fakt, że wykorzystuję wnękę pod schodami (całkiem spora) i przesunąłem troszkę ścianę działową (kosztem pom. gospodarczego). Wstawiłbym zdjęcie ale mam tam taki bałagan, że wstyd to pokazywać :oops: .

naprawdę oliwkowa ta OLIWKA.

Już nie taka oliwkowa- to była wełna :wink: Teraz jest już szara a na wiosnę będzie kremowa. Kuchnia faktycznie nie jest mala jak wykorzystamy miejsce pod schodami (zmieści się lodowka, piekarnik i mikrofala), przesuniemy ścianę zmniejszając pomieszczenie gospodarcze jest O.K.