Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam

Tak pisze ze robię i robię , ale na dowód moich postępów zamieszczam dwa zdjęcia z przodu i styłu mojej Oliwki

Pozdr

Jacek

Fiu, fui, ale fajny domek. Robi wrażenie. Po prostu majstersztyk. Ale fakt rozmiaru zdjęcia i ich ilości to żeście pożałowali i ani jednego zdjęcia ze środka ja byłem hojniejszy :lol: . A kiedy przeprowadzka.

Czarek

• Odpowiedzi 7,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

przeprowadzka początek grudnia

a co do zdjęć ze srodka to nie bardzo jest co pokazywac bo jeszcze panuje duży bałagan , co pokazują dwa poniższe zdjęcia

http://foto1.m.onet.pl/_m/93d3cdcb327d0e10976462c903a6a419,12,19,0.jpg

http://foto1.m.onet.pl/_m/1e2c293c0ba5da36539328016796631d,12,19,0.jpg

Jacku śliczny domek. Zresztą wszystkie Oliwki są śliczne. Każda trochę inna, ale to chyba dobrze . Kochani Oliwkowicze przysyłajcie jak najwięcej zdjęć. Dla taki jak ja , którzy ciągle walczą z papierami to strasznie ważne. Czasami ma się naprawdę dosyć użerania w urzędach (wszyscy przez to przechodzili) ,a każde kolejne zdjęcie motywuje do dalszej walki .

Pozdrawiam wszystkich i czekam na kolejne zdjęcia Oliwek

Witam

Mam 2 pytanka:

Czy ma ktoś zestawienie długości krokwi, gdyż w projekcie są same przekroje (a ktoś może ma już gotowca z budowy)????

i czy orientuje się ktoś - zmieniając kształt dachu (tj. likwidując jeden z daszków) trzeba konsultować to z projektantem??

Witam

Tak pisze ze robię i robię , ale na dowód moich postępów zamieszczam dwa zdjęcia z przodu i styłu mojej Oliwki

http://foto1.m.onet.pl/_m/8abde7119008b7d7cc5e9b328c268b49,5,19,0.jpg

http://foto1.m.onet.pl/_m/ec1e2f24b8a065cb3211044e849b46d5,5,19,0.jpg

Myśle ze nie muszę opisywać wszyscy Oliwkowicze doskonale wiedzą co jest co .

Pozdr

Jacek

Pięknie!!!

Zadroszczę Wam tego etapu, choć wiem, że może wykończyć całkiem zdrowego człowieka :)

Mam nadzieję, że mi już bliżej niż dalej do tego momentu... :)

przeprowadzka początek grudnia

a co do zdjęć ze srodka to nie bardzo jest co pokazywac bo jeszcze panuje duży bałagan , co pokazują dwa poniższe zdjęcia

[/img]</p><p> </p><p> [img]

jacekot dobrze widzę, że masz zmieniony układ schodów?

wg mnie nie , schody są takie jak w projekcie ,

witam wszystkich! Tak jak wszystkim tutaj obecnym mi tez w oko wpadla Oliwka:) Projekt bardzo prosty a w swej prostocie bardzo funkcjonalny.Żeby nie bylo za łatwo zawsze sa jakies problemy w moim przypadku kobieta:) Nie wiem czy jest zazdrosna ale Oliwka jej sie nie podoba i tyle. Prosze wiec o przeslanie zdjec frontu i tylu oraz ogolnych wnetrza tj. kuchnia salon, kotlownie i jakies fotki z poddasza. Pozdrawiam wszystkich i zycze milego budowania

Witam

[ciach ... ciach]

Myśle ze nie muszę opisywać wszyscy Oliwkowicze doskonale wiedzą co jest co .

Pozdr

Jacek

Jacek

Oliwka przesliczna :) kolorki super dobrane i calosc prezentuje sie okazale :)

dolaczam sie do pozostalych w prosbach o wiecej zdjec ze srodka - pokoje na gorze i kominek :)

Też się zastanawiałem co taka cisza nastała na Oliwce , nikt nie ma problemów ani zapytań odnośnie budowy . To pewnie jest związane ze sniegiem. Zasypało i koniec forum .

U mnie na razie sniegu nie ma i ściany prawie już na ukończeniu - w 7-8 osób robia więc im wyjatkowo szybko idzie.

A no i wykopałem studnię :) Zwykłą z kregów do podlewania ogrodu.

I najwazniejsze jest to, że woda elegancko sobie nachodzi. Jakieś 3 kręgi na 24h.