Shrekowie 06.11.2007 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Witam Tak pisze ze robię i robię , ale na dowód moich postępów zamieszczam dwa zdjęcia z przodu i styłu mojej Oliwki Pozdr Jacek Fiu, fui, ale fajny domek. Robi wrażenie. Po prostu majstersztyk. Ale fakt rozmiaru zdjęcia i ich ilości to żeście pożałowali i ani jednego zdjęcia ze środka ja byłem hojniejszy . A kiedy przeprowadzka. Czarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekot 06.11.2007 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 przeprowadzka początek grudnia a co do zdjęć ze srodka to nie bardzo jest co pokazywac bo jeszcze panuje duży bałagan , co pokazują dwa poniższe zdjęciahttp://foto1.m.onet.pl/_m/93d3cdcb327d0e10976462c903a6a419,12,19,0.jpg http://foto1.m.onet.pl/_m/1e2c293c0ba5da36539328016796631d,12,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaijo 06.11.2007 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Domek przeeeeeeee piękny, ale wnętrze miniaturowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek Wożniak1719501304 06.11.2007 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Jacku śliczny domek. Zresztą wszystkie Oliwki są śliczne. Każda trochę inna, ale to chyba dobrze . Kochani Oliwkowicze przysyłajcie jak najwięcej zdjęć. Dla taki jak ja , którzy ciągle walczą z papierami to strasznie ważne. Czasami ma się naprawdę dosyć użerania w urzędach (wszyscy przez to przechodzili) ,a każde kolejne zdjęcie motywuje do dalszej walki .Pozdrawiam wszystkich i czekam na kolejne zdjęcia Oliwek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rhoberto 06.11.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 WitamMam 2 pytanka: Czy ma ktoś zestawienie długości krokwi, gdyż w projekcie są same przekroje (a ktoś może ma już gotowca z budowy)????i czy orientuje się ktoś - zmieniając kształt dachu (tj. likwidując jeden z daszków) trzeba konsultować to z projektantem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plis 06.11.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 przeprowadzka początek grudnia a co do zdjęć ze srodka to nie bardzo jest co pokazywac bo jeszcze panuje duży bałagan , co pokazują dwa poniższe zdjęcia [/img]</p><p> </p><p> [img] jacekot dobrze widzę, że masz zmieniony układ schodów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anusik 06.11.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Witam Tak pisze ze robię i robię , ale na dowód moich postępów zamieszczam dwa zdjęcia z przodu i styłu mojej Oliwki http://foto1.m.onet.pl/_m/8abde7119008b7d7cc5e9b328c268b49,5,19,0.jpg http://foto1.m.onet.pl/_m/ec1e2f24b8a065cb3211044e849b46d5,5,19,0.jpg Myśle ze nie muszę opisywać wszyscy Oliwkowicze doskonale wiedzą co jest co . Pozdr Jacek Pięknie!!! Zadroszczę Wam tego etapu, choć wiem, że może wykończyć całkiem zdrowego człowieka Mam nadzieję, że mi już bliżej niż dalej do tego momentu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekot 07.11.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 przeprowadzka początek grudnia a co do zdjęć ze srodka to nie bardzo jest co pokazywac bo jeszcze panuje duży bałagan , co pokazują dwa poniższe zdjęcia [/img]</p><p> </p><p> [img] jacekot dobrze widzę, że masz zmieniony układ schodów? wg mnie nie , schody są takie jak w projekcie , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz221 07.11.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 witam wszystkich! Tak jak wszystkim tutaj obecnym mi tez w oko wpadla Oliwka:) Projekt bardzo prosty a w swej prostocie bardzo funkcjonalny.Żeby nie bylo za łatwo zawsze sa jakies problemy w moim przypadku kobieta:) Nie wiem czy jest zazdrosna ale Oliwka jej sie nie podoba i tyle. Prosze wiec o przeslanie zdjec frontu i tylu oraz ogolnych wnetrza tj. kuchnia salon, kotlownie i jakies fotki z poddasza. Pozdrawiam wszystkich i zycze milego budowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz221 07.11.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 moj mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaaas 07.11.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Jacku a czy mogę prosić o zdjęcie kominka? Widzę że zrobiłeś narożny, my tez sie nad takim zastanawiamy. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida i jacek 07.11.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Witam Tak pisze ze robię i robię , ale na dowód moich postępów zamieszczam dwa zdjęcia z przodu i styłu mojej Oliwki [ciach ... ciach] Myśle ze nie muszę opisywać wszyscy Oliwkowicze doskonale wiedzą co jest co . Pozdr Jacek Jacek Oliwka przesliczna kolorki super dobrane i calosc prezentuje sie okazale dolaczam sie do pozostalych w prosbach o wiecej zdjec ze srodka - pokoje na gorze i kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arabella 10.11.2007 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Masz prześliczną Oliwkę. Zazdroszę zaawansowania robót. Moje jedynie na papierze. Ale widok Twojej Oliwki pozwala wierzyć w urzeczywistnienie marzeń.Tez przyłączam się do prośby o więcej zdjęć z wnętrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arabella 10.11.2007 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Witam, oczywiscie to powyzej miało być do Jacekot, nie zauwazyłam że temetu prawie nie widac. Fajnie wyglada ta dachówka cementowa IBF, kolor ceglasty. Czy inni Oliwkowicze mogliby uchylić rąbka tajemnicy - czym bedą kryli dach Oliwek? i jak im to wychodzi cenowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arabella 14.11.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Hej hej gdzie sie wszyscy podzieli... Czyżbym wszystkich wystraszyła... Czy ktoś słyszał o wkładzie do kominka umożliwiającym pieczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekot 14.11.2007 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Arabella nie czaruj.Ale powiem szczerze ze nie słyszałem. Też się zastanawiałem co taka cisza nastała na Oliwce , nikt nie ma problemów ani zapytań odnośnie budowy . To pewnie jest związane ze sniegiem. Zasypało i koniec forum . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaijo 14.11.2007 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 No ja wam moge powiedziec co się dzieje u mnie. Miał być ekonomiczny piec na eko-groszek... Kurka a ja mam konstrukcje lokomotywy w pom. gospodarczym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekot 14.11.2007 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 No ja wam moge powiedziec co się dzieje u mnie. Miał być ekonomiczny piec na eko-groszek... Kurka a ja mam konstrukcje lokomotywy w pom. gospodarczym rozwin ten temat z lokomotywą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bikerus 14.11.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Też się zastanawiałem co taka cisza nastała na Oliwce , nikt nie ma problemów ani zapytań odnośnie budowy . To pewnie jest związane ze sniegiem. Zasypało i koniec forum . U mnie na razie sniegu nie ma i ściany prawie już na ukończeniu - w 7-8 osób robia więc im wyjatkowo szybko idzie. A no i wykopałem studnię Zwykłą z kregów do podlewania ogrodu. I najwazniejsze jest to, że woda elegancko sobie nachodzi. Jakieś 3 kręgi na 24h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa7506 14.11.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 U nas też praca pelną parą- tynki powinny być skończone do piątku a od poniedzialku CO, Wod-Kan itp.. Trzeba zacząć grzać bo tynki schną cieniutko, oj cieniutko No i "kończy się" murowanie ogrodzenia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts