Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

A mnie się podoba winna angobowana :)

Nefer, a jak to jest??? możesz wkleić jakiś link :wink: Z góry dziękuję

o takie:

http://www.creaton.de/jcat-images/Produktbilder/Dachflaeche/FU_DFL_weinrot_eng.jpg

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Alison, ceny dali ci wysokie, zwłaszcza biorąc pod uwagę wielkość dachu.

ja mam taka ofertę na miedzianą angobę:

podstawowa - 2,97 brutto

gąsior podst. - 18,65

a właściwie to bedzie taniej, bo brutto podałam z 22% Vat, a będzie z 7%.

Alison, ceny dali ci wysokie, zwłaszcza biorąc pod uwagę wielkość dachu.

ja mam taka ofertę na miedzianą angobę:

podstawowa - 2,97 brutto

gąsior podst. - 18,65

a właściwie to bedzie taniej, bo brutto podałam z 22% Vat, a będzie z 7%.

dominikams, a to szelmy :-? dzięki serdeczne za info - jeszcze nie zamówiłam, więc potarguję i Twoja informacja bardzo mi pomoże :wink: dzięki

uważajcie z tym porównywaniem cen. Różne ceny będą na angobę (np miedzianą) i na angobę szlachetną (np antracyt). Z tego co się dowiedziałem promocja jest na FINESSE (mówią że do końca czerwca)
:cry: Promocja jest na rodzaj dachówki Kera Pfanne a nie na kolor,różnica między angobami jest niewielka, nic nie mówia,że promocja do konca czerwca!Pozdrawiam
jeden może mieć na myśli angobę, a drugi angobę szlachetnę. Druga sprawa to wysokość upustów - po zebraniu kilku ofert we wrocławiu zauważyłem rózną cenę wyjściową od której dają upust.
:lol: Sprawa b.prosta - wystarczy porównać ilości ,asortyment i cenę końcową a nie wyjściową na dachówkę podstawową.Wyceny na Creatona są na oryginalnych wydrukach tej firmy i nie można pomylić angoby, bo na arkuszach jest ona drukowana.Pozdrawiam

Jakie upusty 40% przecież Creaton obniżył cenę swoich wyrobów o 30% ( Kera Pfanne) także rabat 40% jest naciąganiem klienta. proście o cenniki Creatona.

Pozdrawiam Piotr

Niedawno zamawiałam dachówkę KERA-PFANNE

miedzianą angobe, podane ceny są z 7% vatem.

Dachówka podstawowa - 2,50 zł

Dachówka wentylacyjna (kpl. - 20,85 zł

Dachówka kominkowa (kpl.) fi 100 - 227,70 zł

Gąsior podstawowy PK z klamrą - 15,58 zł

Gąsior początkowy -47,49 zł

Trójnik gasiora - 232,49 zł

Creaton nie obniżył cen - dał dodatkowe rabaty,cennik Creatona jest w Euro więc i tak nic nie wiadomo, cennik,który krąży w zlotówkach jest zrobiony przez któregoś z przedstawicieli.

Wysokośc rabatu reguluje sprzedawca a jeśli kogoś stać może sprzedawac po kosztach!Pozdrawiam

...wlasnie zdecydowalem sie na dachowke ceramiczna i najprawdopodobniej bedzie to creaton kera phanne brazowy anagobowy, czy moze mi ktos napisac czy jest to dobry wybor i jakie sa doswiadczenia uzytkownikow tej dachowki

darekul

...wlasnie zdecydowalem sie na dachowke ceramiczna i najprawdopodobniej bedzie to creaton kera phanne brazowy anagobowy, czy moze mi ktos napisac czy jest to dobry wybor i jakie sa doswiadczenia uzytkownikow tej dachowki

darekul

Ja mam zamówioną Kera Pfane glazura braz finesse. Użytkownicy, którzy maja ją na dachach chwalili ją sobie, ale z drugiej strony co mieli robić jak mieli ją max. niecałe dwa lata.

TOMEK23 pochwal się jakie ceny uzyskałeś

Moje ceny netto na Kera Pfane glazura braz finesse:

Dachówka podstawowa 2,82 zł

Dachówka krawędziowa 21,56 zł

Dachówka wywietrznikowa 31,64 zł

Gąsior podstawowy 23,80 zł

Ale ja to jestem "cieńki bolek". Zapytajcie Ghostbuster 'a za ile kupił. Niestety u mnie na Creatona monopol na jedna firma i nic wiecej nie udało sie wywalczyć (a i z tym co mam było ciężko).

Tomek

TOMEK23 pochwal się jakie ceny uzyskałeś

Moje ceny netto na Kera Pfane glazura braz finesse:

Dachówka podstawowa 2,82 zł

Dachówka krawędziowa 21,56 zł

Dachówka wywietrznikowa 31,64 zł

Gąsior podstawowy 23,80 zł

Ale ja to jestem "cieńki bolek". Zapytajcie Ghostbuster 'a za ile kupił. Niestety u mnie na Creatona monopol na jedna firma i nic wiecej nie udało sie wywalczyć (a i z tym co mam było ciężko).

Tomek

a mozesz powiedziec w jakiej hurtowni sie zaopatrujesz w ta dachowke?

darekul

darekul

Właśnie u mnie ją położyli. Wygląda świetnie. Ja jestem bardzo zadowolona. Zobaczymy jak będzie wyglądać za kilka lat.