SZUMI 05.06.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 ja tez mam propozycje takiej ceny. Tylko ze przy moim dachu 4spadowym+3 lukarny dodatki wychodza bardzo drogo. Czekam obecnie na wycene. Creaton to podobno mercedes wsrod dachowek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 05.06.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 ja tez mam propozycje takiej ceny. Tylko ze przy moim dachu 4spadowym+3 lukarny dodatki wychodza bardzo drogo. Czekam obecnie na wycene. Creaton to podobno mercedes wsrod dachowek Nam chodzi o cenę Premion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martek1981 05.06.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Chodzi właśnie o to, że tylko na Balance jest w tej chwili taka promocja. Miedziana angoba w cenie 25 zł/m2. To naprawde tanio Ja byłem już praktycznie zdecydowany na Koramic L15 cegl. angoba szlachetna, ale jej cena w tej chwili to ok 41 zł/m2 i teraz nie wiem co robić Różnica w cenie przy 240m2 dachu kopertowego to ok 5000zł na korzyść Creatona. No nie żartuj że w takiej cenie Ja rozważam Premion Finesse Brąz i tez ostatnio Creaton większy upust oferuje, ale o zejściu poniżej 40zł/m2 raczej nie ma mowy. Uważam, że wielkoformatowe dachówki dobrze sprawdzą się np. na dachach dwuspadowych, o dużych powierzchniach prostych. Poważnie! Nawet troche mniej - 24,3 zł/m2. Gościu ze składu mówi, że takiej promocji jeszcze nie było jak zrobił Creaton. Trwa ona od niedawna bo od 25.05. do końca czerwca lub do odwołania. Oferta na mój dach z dodatkami: -dachówka podstawowa na 240m2 -dachówka skrajna lewa/prawa - 46 -gąsior 175 szt. -zamknięcie gąsiora - 10 szt. -trójnik do gąsiora - 3 szt. -kominek wentylacyjny - 5szt. Koramic L15 cegl. angoba szlachetna - 19 722 zł Creaton Balance angoba miedziana - 14 700 zł Nie wiem właśnie co mam robić bo dach mam kopertowy, ale cena jest naprawde kusząca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bombel79 05.06.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 tfu, 27 oczywiscie netto... grrr, czlowiek jak pisze przed kawa to jeszcze nie mysli PS u kowalczyka, tylko trza troche sie potargowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjakob 05.06.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Poważnie! Nawet troche mniej - 24,3 zł/m2. Gościu ze składu mówi, że takiej promocji jeszcze nie było jak zrobił Creaton. Trwa ona od niedawna bo od 25.05. do końca czerwca lub do odwołania. No właśnie mnie też mówili o tej promocji do końca czerwca. Naprawdę, cena niezła, zwłaszcza że kominek u creatona kosztuje ponad 400zł a Ty masz ich 5!! do tego 240m2 koperta. Premion w powłoce Finesse będzie na pewno droższą dachówką (u innych producentów odpowiednik to chyba angoba szlachetna), ale i tak te ceny (nawet brutto), co podajecie, na śląsku są mało realne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 05.06.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Chodzi właśnie o to, że tylko na Balance jest w tej chwili taka promocja. Miedziana angoba w cenie 25 zł/m2. To naprawde tanio Ja byłem już praktycznie zdecydowany na Koramic L15 cegl. angoba szlachetna, ale jej cena w tej chwili to ok 41 zł/m2 i teraz nie wiem co robić Różnica w cenie przy 240m2 dachu kopertowego to ok 5000zł na korzyść Creatona. No nie żartuj że w takiej cenie Ja rozważam Premion Finesse Brąz i tez ostatnio Creaton większy upust oferuje, ale o zejściu poniżej 40zł/m2 raczej nie ma mowy. Uważam, że wielkoformatowe dachówki dobrze sprawdzą się np. na dachach dwuspadowych, o dużych powierzchniach prostych. Poważnie! Nawet troche mniej - 24,3 zł/m2. Gościu ze składu mówi, że takiej promocji jeszcze nie było jak zrobił Creaton. Trwa ona od niedawna bo od 25.05. do końca czerwca lub do odwołania. Tylko żeby ta promocja nie skończyła się tak jak tutaj http://forum.muratordom.pl/creaton-kompromitacja-foty,t112360.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martek1981 05.06.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Chodzi właśnie o to, że tylko na Balance jest w tej chwili taka promocja. Miedziana angoba w cenie 25 zł/m2. To naprawde tanio Ja byłem już praktycznie zdecydowany na Koramic L15 cegl. angoba szlachetna, ale jej cena w tej chwili to ok 41 zł/m2 i teraz nie wiem co robić Różnica w cenie przy 240m2 dachu kopertowego to ok 5000zł na korzyść Creatona. No nie żartuj że w takiej cenie Ja rozważam Premion Finesse Brąz i tez ostatnio Creaton większy upust oferuje, ale o zejściu poniżej 40zł/m2 raczej nie ma mowy. Uważam, że wielkoformatowe dachówki dobrze sprawdzą się np. na dachach dwuspadowych, o dużych powierzchniach prostych. Poważnie! Nawet troche mniej - 24,3 zł/m2. Gościu ze składu mówi, że takiej promocji jeszcze nie było jak zrobił Creaton. Trwa ona od niedawna bo od 25.05. do końca czerwca lub do odwołania. Tylko żeby ta promocja nie skończyła się tak jak tutaj http://forum.muratordom.pl/creaton-kompromitacja-foty,t112360.htm Czytałem juz kiedys ten wątek, ale mam nadzieje, że to odosobniony przypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketrab 09.06.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Przeczytałem cały wątek. Niby stara sprawa.Czy rzeczywiście coś sie zmieniło z firmą Creaton? Czy dalej tak traktują klijenta jeśli chodzi o reklamacje jak autorke tego tematu?? A jak z jakością dachówki? Niedługo będę kładł dach i teraz wybór dachówki.Szczerze mówiąc zniechęciłem cie do Creatona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edi1977 10.06.2009 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Przeczytałem cały wątek. Niby stara sprawa.Czy rzeczywiście coś sie zmieniło z firmą Creaton? Czy dalej tak traktują klijenta jeśli chodzi o reklamacje jak autorke tego tematu?? A jak z jakością dachówki? Niedługo będę kładł dach i teraz wybór dachówki. Szczerze mówiąc zniechęciłem cie do Creatona. Mi wlasnie skonczyli klasc Creton Premion. Nie mam zadnych uwag. Dachowka jest super !!! A zastanawialem sie nad Robenem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 10.06.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Przeczytałem cały wątek. Niby stara sprawa.Czy rzeczywiście coś sie zmieniło z firmą Creaton? Czy dalej tak traktują klijenta jeśli chodzi o reklamacje jak autorke tego tematu?? A jak z jakością dachówki? Niedługo będę kładł dach i teraz wybór dachówki. Szczerze mówiąc zniechęciłem cie do Creatona. Mi wlasnie skonczyli klasc Creton Premion. Nie mam zadnych uwag. Dachowka jest super !!! A zastanawialem sie nad Robenem Ile teraz płaciłeś za Premion? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edi1977 10.06.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Przeczytałem cały wątek. Niby stara sprawa.Czy rzeczywiście coś sie zmieniło z firmą Creaton? Czy dalej tak traktują klijenta jeśli chodzi o reklamacje jak autorke tego tematu?? A jak z jakością dachówki? Niedługo będę kładł dach i teraz wybór dachówki. Szczerze mówiąc zniechęciłem cie do Creatona. Mi wlasnie skonczyli klasc Creton Premion. Nie mam zadnych uwag. Dachowka jest super !!! A zastanawialem sie nad Robenem Ile teraz płaciłeś za Premion? Mam miedz-angoba. Zamawialem na koniec kwietnia. Najtaniej w hurtowni mialem 3,65 brutto (22% vat) za szt. Aby miec mniej problemow jakby towar byl jakis lewy to zakupilem od swojego dekarza za 3,30 brutto (7% vat). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yvfi1 20.06.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Właśnie wyceniono nam dachówkę Creaton Balance czarna angoba w Tarnowie. Metr dachówki podstawowej 29zł, gąsiory po 27zł (ozdobne), dachówka skrajna 25zł. Termin realizacji ok. 2 tygodnie i jedyne, co mnie martwi to to, że ponoć produkcja jest na Węgrzech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertus86 20.06.2009 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 witam ktos wyzej pisal ze creaton ma fabryki tylko w niemczech, a co powiecie o nowej dachowce creatona balance produkowana na wegrzech ? mozna jej zaufać czy lepiej dac sobie spokoj i nie ryzykowac dodam ze cena jest rewelacyjna. POZDrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siemka 20.06.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Jestem delikatnie wk....ny, że tak dałem sie nabrać na ten pseudoprodukt......kupiłem karpiówkę-brąz.......kazda inny wymiar....syf, a cholera jasna ...przecież czytałem ten wątek przed zakupem ....głupich nie sieja......to o mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketrab 21.06.2009 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Jestem delikatnie wk....ny, że tak dałem sie nabrać na ten pseudoprodukt......kupiłem karpiówkę-brąz.......kazda inny wymiar....syf, a cholera jasna ...przecież czytałem ten wątek przed zakupem ....głupich nie sieja......to o mnie Czyli nadal nie jest najlepiej z jakoscia Creatona. CZy juz reklamowales dachowki i czy cos odpowiedzieli?? Jestem ciekaw szczegolow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SZUMI 21.06.2009 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 ja tez zastanawiam się nad nową dachówką CREATON Balance. Cena jest rewelacyjna. W hurtowni powiedziano mi ze produkowana jest na Węgrzech. Czy ktoś już może ją zakupił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertus86 21.06.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 witam w ktorym miejscu w tarowie wycenialiscie dach ja wyceniam w brzesku i dostalem troche wyzsze ceny tej samej dachowki prosze o odpowiedz dziekujep.s chyba ze mowa o cenacn netto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salatar 22.06.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 ja tez zastanawiam się nad nową dachówką CREATON Balance. Cena jest rewelacyjna. W hurtowni powiedziano mi ze produkowana jest na Węgrzech. Czy ktoś już może ją zakupił? dokładnie miałem o to samo pytać - cena ok 25-26 zł /m2 patrzyłem na stronę producenta - firma dość spora - fabryk dużo i tak na marginesie co do jakości- CEGIELNIA "ODONÓW" kazdy nażeka ze słaby max i sie kruszy - na skłądach juz układają 4 po warstwy palet )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salatar 22.06.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 ja w niepołomicach dostałem na Balance - 25 zł/m2 cena super tylko czy ktoś to widział na własen oczy ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bombel79 22.06.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 widzialem, jest ok ale na duze proste dachy, najlepiej dwuspadowe... u mnie odpada, bo za duza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts