Nefer 24.05.2006 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 A mnie się podoba winna angobowana Nefer, a jak to jest??? możesz wkleić jakiś link Z góry dziękuję o takie: http://www.creaton.de/jcat-images/Produktbilder/Dachflaeche/FU_DFL_weinrot_eng.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alison 24.05.2006 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Nefer, dzięki za zdjęcie. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 01.06.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Alison, ceny dali ci wysokie, zwłaszcza biorąc pod uwagę wielkość dachu. ja mam taka ofertę na miedzianą angobę: podstawowa - 2,97 bruttogąsior podst. - 18,65 a właściwie to bedzie taniej, bo brutto podałam z 22% Vat, a będzie z 7%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alison 01.06.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Alison, ceny dali ci wysokie, zwłaszcza biorąc pod uwagę wielkość dachu. ja mam taka ofertę na miedzianą angobę: podstawowa - 2,97 brutto gąsior podst. - 18,65 a właściwie to bedzie taniej, bo brutto podałam z 22% Vat, a będzie z 7%. dominikams, a to szelmy dzięki serdeczne za info - jeszcze nie zamówiłam, więc potarguję i Twoja informacja bardzo mi pomoże dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 01.06.2006 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Bardzo proszę, powiem ci jeszcze, że mój dach ma powierzchnię ze 240 m2, więc sporo mniejszy. Targuj się i nie odpuszczaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris_r 01.06.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 uważajcie z tym porównywaniem cen. Różne ceny będą na angobę (np miedzianą) i na angobę szlachetną (np antracyt). Z tego co się dowiedziałem promocja jest na FINESSE (mówią że do końca czerwca) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacperski 02.06.2006 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Promocja jest na rodzaj dachówki Kera Pfanne a nie na kolor,różnica między angobami jest niewielka, nic nie mówia,że promocja do konca czerwca!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ashen 02.06.2006 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 macie na myśli tą promocje co na dzień dobry dają 40% ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacperski 02.06.2006 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Tak! Kris_r Andoba miedziana i antracytowa to ta sama angoba.Pozdrawiam PS Dlaczego trzeba uważać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris_r 02.06.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 jeden może mieć na myśli angobę, a drugi angobę szlachetnę. Druga sprawa to wysokość upustów - po zebraniu kilku ofert we wrocławiu zauważyłem rózną cenę wyjściową od której dają upust. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacperski 03.06.2006 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Sprawa b.prosta - wystarczy porównać ilości ,asortyment i cenę końcową a nie wyjściową na dachówkę podstawową.Wyceny na Creatona są na oryginalnych wydrukach tej firmy i nie można pomylić angoby, bo na arkuszach jest ona drukowana.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.o 03.06.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Jakie upusty 40% przecież Creaton obniżył cenę swoich wyrobów o 30% ( Kera Pfanne) także rabat 40% jest naciąganiem klienta. proście o cenniki Creatona.Pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
habibi77 03.06.2006 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Niedawno zamawiałam dachówkę KERA-PFANNE miedzianą angobe, podane ceny są z 7% vatem. Dachówka podstawowa - 2,50 złDachówka wentylacyjna (kpl. - 20,85 złDachówka kominkowa (kpl.) fi 100 - 227,70 złGąsior podstawowy PK z klamrą - 15,58 złGąsior początkowy -47,49 złTrójnik gasiora - 232,49 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacperski 03.06.2006 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Creaton nie obniżył cen - dał dodatkowe rabaty,cennik Creatona jest w Euro więc i tak nic nie wiadomo, cennik,który krąży w zlotówkach jest zrobiony przez któregoś z przedstawicieli.Wysokośc rabatu reguluje sprzedawca a jeśli kogoś stać może sprzedawac po kosztach!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekul 04.06.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 ...wlasnie zdecydowalem sie na dachowke ceramiczna i najprawdopodobniej bedzie to creaton kera phanne brazowy anagobowy, czy moze mi ktos napisac czy jest to dobry wybor i jakie sa doswiadczenia uzytkownikow tej dachowkidarekul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek23 04.06.2006 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 ...wlasnie zdecydowalem sie na dachowke ceramiczna i najprawdopodobniej bedzie to creaton kera phanne brazowy anagobowy, czy moze mi ktos napisac czy jest to dobry wybor i jakie sa doswiadczenia uzytkownikow tej dachowki darekul Ja mam zamówioną Kera Pfane glazura braz finesse. Użytkownicy, którzy maja ją na dachach chwalili ją sobie, ale z drugiej strony co mieli robić jak mieli ją max. niecałe dwa lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris_r 05.06.2006 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 TOMEK23 pochwal się jakie ceny uzyskałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek23 05.06.2006 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 TOMEK23 pochwal się jakie ceny uzyskałeś Moje ceny netto na Kera Pfane glazura braz finesse: Dachówka podstawowa 2,82 zł Dachówka krawędziowa 21,56 zł Dachówka wywietrznikowa 31,64 zł Gąsior podstawowy 23,80 zł Ale ja to jestem "cieńki bolek". Zapytajcie Ghostbuster 'a za ile kupił. Niestety u mnie na Creatona monopol na jedna firma i nic wiecej nie udało sie wywalczyć (a i z tym co mam było ciężko). Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekul 05.06.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 TOMEK23 pochwal się jakie ceny uzyskałeś Moje ceny netto na Kera Pfane glazura braz finesse: Dachówka podstawowa 2,82 zł Dachówka krawędziowa 21,56 zł Dachówka wywietrznikowa 31,64 zł Gąsior podstawowy 23,80 zł Ale ja to jestem "cieńki bolek". Zapytajcie Ghostbuster 'a za ile kupił. Niestety u mnie na Creatona monopol na jedna firma i nic wiecej nie udało sie wywalczyć (a i z tym co mam było ciężko). Tomek a mozesz powiedziec w jakiej hurtowni sie zaopatrujesz w ta dachowke? darekul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gg 05.06.2006 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 ...wlasnie zdecydowalem sie na dachowke ceramiczna i najprawdopodobniej bedzie to creaton kera phanne brazowy anagobowy, czy moze mi ktos napisac czy jest to dobry wybor i jakie sa doswiadczenia uzytkownikow tej dachowki darekul Właśnie u mnie ją położyli. Wygląda świetnie. Ja jestem bardzo zadowolona. Zobaczymy jak będzie wyglądać za kilka lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts