Xena z Xsary 05.06.2006 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 a kto z Was ma kerafankę mangan lub antracyt lub czarną?Może moge poprosić o zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ashen 05.06.2006 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 kolor tej dachówki nijak wygląda jak brąz. jest zdecydowanie dużo jaśniejsza. ja bym powiedział żę to raczej wiśnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris_r 05.06.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 i z tym kolorem mam problem. Wolałbym brązowy, ale cena do jakości jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekul 05.06.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 ...wlasnie zdecydowalem sie na dachowke ceramiczna i najprawdopodobniej bedzie to creaton kera phanne brazowy anagobowy, czy moze mi ktos napisac czy jest to dobry wybor i jakie sa doswiadczenia uzytkownikow tej dachowki darekul Właśnie u mnie ją położyli. Wygląda świetnie. Ja jestem bardzo zadowolona. Zobaczymy jak będzie wyglądać za kilka lat. a mozna prosic o jakies zdjecia ? pozdrawiam darekul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacperski 06.06.2006 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 kolor mangan - rzeczywiście nieciekawy, brąz i antracyt - bardzo ładny a czarnego nie ma w Kera Pfanne, bardzo ładny jest też brąz glazurowany ( kasztanowowiśniowy) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 06.06.2006 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 ale jest łupek i mangan.Może ktos z Was to ma lub może pokazac zdjęciA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gg 08.06.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 ...wlasnie zdecydowalem sie na dachowke ceramiczna i najprawdopodobniej bedzie to creaton kera phanne brazowy anagobowy, czy moze mi ktos napisac czy jest to dobry wybor i jakie sa doswiadczenia uzytkownikow tej dachowki darekul Właśnie u mnie ją położyli. Wygląda świetnie. Ja jestem bardzo zadowolona. Zobaczymy jak będzie wyglądać za kilka lat. a mozna prosic o jakies zdjecia ? pozdrawiam darekul Spróbuję Ci wysłać na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroko 18.06.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Witam, Otoz jestem w kropce z wyborem koloru dachowki Wybralem dachowke Creaton Kera-Pfanne tylko za nic nie moge zdecydowac sie na jej kolor. Miotam sie z zona pomiedzy kolorami: - miedziana angobowana spiekana a - brazowa angobowana spiekana Generalnie bardziej podoba nam sie brazowa, ale boimy sie ze bedzie zbyt ciemna i przytloczy caly dom. W zwiazku z tym chcielibysmy obejrzec kilka domow z tymi dachowkami miedzianymi i brazowymi tak, abysmy mogli zobaczyc jak to wyglada w rzeczywistosci. Niestety ta dachowka nie jest zbyt popularna i firma, u ktorej bedziemy zamawiac nie robila zbyt wiele. W zwiazku z tym mamy goraca prosbe jesli ktos z Was ma taka dachowke u siebie lub wie gdzie jest taka zamontowana w W-wie lub okolicach o podeslanie namiarow na maila [email protected]. Dzieki Kroko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bluszcz 18.06.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Dzień dobry! Czy ktoś ma doświadczenia z wielkoformatowymi dachówkami niemieckiej firmy Creaton? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 18.06.2006 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 W czym masz problem? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2006 19.06.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Zapytam jak mój poprzednik - w czym problem? myślisz pewnie o Magnum? na dużych dachach wygląda bardzo ładnie, na mniejsze dachychy namawiam na Kera Pfanne. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 19.06.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Magnum to format mega, wiekoformatowe to futura, ratio, balanse, domino i sinfonie.Ja mam na dachu właśnie domino i jestem zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacperski 20.06.2006 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Bardzo ładna w kształcie,bardzo dobra jakościowo i w dobrej cenie jest Kera Pfanne , 12 szt/mkw czyli b.uniwersalna nie za duża i nie za mala.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aresior 16.08.2006 04:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 ludzie miłościwi, za dzień lub dwa zwariuję. trzeba wybrać dachówkę. nie można już zwlekać. problem z decyzjami nigdy mnie nie dotyczył. warunek był jeden: wystarczająca informacja na temat produktu/usługi. a teraz... creaton kerapfanne brąz finesse czy pfleiderer brąz exclusive. mam nawet po jednej sztuce w domu. ale jak tu oceniać wygląd dachu (225 m2 !!!) po jednej dachówce??? jestem w kropce. skoro to takie dobre dachówki to dlaczego sprzedawcy i forumowicze nie mają ich u siebie albo nie wklejają zdjęć. nie wierzę żeby w dzsiejszych czasach powodem był brak aparatu czy inne kwestie techniczne. dziś każdy fotografuje swoje powstające cudeńko. pomocy!!!!!!! macie zdjęcia to się pochwalcie. [email protected] pozdrawiam aresior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aresior 16.08.2006 04:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 ludziska zmiłujcie się bo zwariuję. przeczytałem wszystkie wątki dot. w/w dachówek i nic. mam w domu po jednej z tych, które nas interesują ale to tak jakby po guziku oceniać czy garnitur bedzie dobrze leżał. ogólnie bez sensu. skoro to takie dobre produkty i wszyscy och i ach TO DLACZEGO NIKT (ALBO TAK MAŁO OSÓB) ICH NIE MA NA DACHU???? ludzie, aparatów zabrakło w media markt? pomóżcie bo w kropce jestem. macie fotki swoich dachów creaton lub pfleidrer. my rozważamy creaton kera pfanne brąz glazura finesse i pfleiderer brąz exclusive.jeśli chcecie nam pomóc to proszę o fotki i ewentualnie komentarz ale nie w stylu "są super mamy rok czy dwa lata i nic się nie dzieje". jak ktoś ma mi tak napisać to szkoda jego i mojego czasu. po założeniu jednej z nich na dach możecie liczyć na moją pomoc - to do tych którzy jeszcze nie zdecydowali. [email protected] serdecznie pozdrawiam aresior malkontent (dziś bo nie umiem zdecydować) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 16.08.2006 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Rzuć monetą i każdy wybór będzie dobry. Podobno są to jedne z najlepszych jakościowo dachówek. Ja mam Koramic-a i jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 16.08.2006 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 aresior przesłałem na priva fotki Kera Pfanne miedziana angoba. Dekarze nie zgłaszali rzadnych zastrzeżeń co do dachówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MIGacZ 22.08.2006 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Witam. A ja dostałem wczoraj taka wycenę na 290 m2 dachu.Dachówka Kera Pfanne miadziana Podaję w cenach netto. Dachówka podstawowa - 2,63 złGąsior podstawowy - 16,12 złGąsior początkowy zaokrąglony - 52,58Gąsior łączący - 240,56 Może ktoś ma aktualne ceny i się nimi podzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris_r 22.08.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Moje ceny na FINESSE (brąz glazurowany) podstawowa: 2,57 nettogąsior podstawowy: 18,87 nettogąsior łączący: 284,17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 22.08.2006 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Witam. A ja dostałem wczoraj taka wycenę na 290 m2 dachu. Dachówka Kera Pfanne miadziana Podaję w cenach netto. Dachówka podstawowa - 2,63 zł Gąsior podstawowy - 16,12 zł Gąsior początkowy zaokrąglony - 52,58 Gąsior łączący - 240,56 Może ktoś ma aktualne ceny i się nimi podzieli Podobno dachówki Creatona zdrożały niedawno (nawet coś na forum było o tym). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts