ADDAMO 03.07.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 witam, jaki kolor elewacji dobieracie do creaton domino w kol. łupka angobowana? Proszę o pomoc Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 16.07.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 (edytowane) ADDAMO myślę, że to wszystko zależy od gustu i upodobań inwestora Wszystko zależy od tego co się komu podoba. Widziałam różnie dobrane kolory - intensywny żółty, biały, szary, pistacjowy, piaskowy, pomarańczowy, zielony a nawet czerwony. Ja osobiście wybrałabym piaskowy. Pozdrawiam Edytowane 18 Lipca 2012 przez goshia7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga33 05.08.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 Witam,poprosze o namiary na dobrego solidnego dekarza,bede kladla dachowke plaska creaton domino i mam 2 lukarny ktore beda wykonczone blacha plaska i zalezy mi aby to bylo dobrze zrobione.Dekarza potrzebuje z mazowieckiego,ja jestem z Radomia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga33 05.08.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 I jakby mogl mi ktos polecic firme z dachami gdzie moge kupic creatona i bedzie bez wad i problemow w razie reklamacji bede wdzieczna.Najlepiej z Radomia badz okolic,mazowieckie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milano2 29.08.2012 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Mam pytanko... czy dachówki Creaton posiadają otwór na wkręty? - chodzi o model Domino. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pablo37 30.08.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Witam jestem na etapie zakupu dachowki creaton domino kolor lupki,poszukuje hurtowni najlepiej z lublina i okolice (moze tez byc Warszawa),która udzieli mi dobrego rabatu , moze ktos zna i poleci dobrego dystrybutora.creatona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga33 01.09.2012 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Ja tez jestem zainteresowana dobrymi rabatami i moga byc okolice warszawy,radomia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrwzk 02.11.2012 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 U mnie domino wygląda tak jak na zdjęciach i chyba coś nie tak bo jest trochę nie równo. Co o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 04.11.2012 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 A tak konkretnie to co jest nie równo? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mastahh5 17.02.2013 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Witam,oczywiście stoję przed wyborem dachówki i głodny wiedzy przeglądam fora z opiniami.Zauważyłem jednak, że w ostatnim czasie pojawia się mniej postów niezadowolonych klientów Creatona.Czy ktoś w ostatnim czasie nabywal dachówki Creatona i ma jakieś spostrzeżenia? My w zasadzie najbardziej obawiamy się, że dachówka będzie mieć różne odcienie. Rozważamy wybór jednego z poniższych modeli:Premion Nuance łupek angobowanyPremion Nuance czarna matowaPremion Noblesse łupek angobowany (glazurowany)Premion Noblesse czarna, kryształowa czy ktoś ma doświadczenia z którąś z powyższych dachówek i która z powyższych dachówek jest najmniej narażona na 'różne odcienie mające jedną datę produkcyjną'? dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ramsky2000 18.02.2013 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 U mnie domino wygląda tak jak na zdjęciach i chyba coś nie tak bo jest trochę nie równo. Co o tym sądzicie? [ATTACH=CONFIG]145797[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]145798[/ATTACH] aż serce ściska, jak widzę drogą dachówkę na folii..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 18.02.2013 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Tu nie chodzi o to czy droga czy tania ale o to, że żadna folia nie dorównuje żywotnością żadnej dachówce. Ja powinienem się cieszyć bo remonty tych dachów to dopiero będzie fortuna ale ile ja pożyję? Można pisać i pisać. Każdy ma wolny wybór bo to jego dom i jego pieniądze. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ramsky2000 19.02.2013 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 chodzi... chodzi, jak mnie stać na mercedesa SLK to go nie przerobię na gaz....tak samo jest z dachówką tego typu dachówka nie jest wybierana przez ludzi dla których problem byłoby odeskować i opapować dach. Ty pewnie zawiódł czynnik ludzki - doradczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modena 19.02.2013 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 chodzi... chodzi, jak mnie stać na mercedesa SLK to go nie przerobię na gaz....tak samo jest z dachówką tego typu dachówka nie jest wybierana przez ludzi dla których problem byłoby odeskować i opapować dach. Ty pewnie zawiódł czynnik ludzki - doradczy. Dokładnie:yes: Ja gdzie idę w sprawie dachówki to mi chcą wybić z głowy deskowanie i papę , a jak mówię że deski już kupione to jeszcze mi obrzydzają papę i chcą wcisnąć folię. Natomiast dekarz z wieloletnim doświadczeniem pochwala nasz wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ramsky2000 19.02.2013 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Dokładnie:yes: Ja gdzie idę w sprawie dachówki to mi chcą wybić z głowy deskowanie i papę , a jak mówię że deski już kupione to jeszcze mi obrzydzają papę i chcą wcisnąć folię. Natomiast dekarz z wieloletnim doświadczeniem pochwala nasz wybór. I proszę go słuchać.... wg. mnie nie ma żadnego argumentu przemawiającym za wyborem folii oprócz ekonomicznego - jest to rozwiązanie tanie, tylko że w budownictwie z reguły, jest tak że to co tanie na koniec i tak wychodzi drożej ... Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modena 20.02.2013 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 I proszę go słuchać.... wg. mnie nie ma żadnego argumentu przemawiającym za wyborem folii oprócz ekonomicznego - jest to rozwiązanie tanie, tylko że w budownictwie z reguły, jest tak że to co tanie na koniec i tak wychodzi drożej ... Pozdrawiam, Też tak uważam i nie daję się namówić na proponowane przez nich rozwiązania ( nie ufam tej folii , wolę papę) Staram się nawet nie wchodzić w dyskusje tylko mówię że tak ma być i koniec. Ale nie jest łatwo odpierać takie nachalne namowy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawko_ 21.02.2013 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 a jeżeli jest to strych bez ocieplenia to folia nie zda egzaminu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modena 21.02.2013 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 a jeżeli jest to strych bez ocieplenia to folia nie zda egzaminu ? Mój dekarz mówi że folie można dać ale na poddaszu użytkowym, a ja mam nie użytkowe( wentylowane) i papa będzie ok w moim przypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ramsky2000 21.02.2013 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Mój dekarz mówi że folie można dać ale na poddaszu użytkowym, a ja mam nie użytkowe( wentylowane) i papa będzie ok w moim przypadku. to jest moje doświadczenie z folią pod dachówką (notabene dachówką ceramiczną która jest "najłagodniejsza" dla folii. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PiotrusRadom 21.02.2013 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 U mnie padł wybór na CREATON PREMION FINESSE czarna glazura 500m2. I już trochę się "cykam" co wyjdzie:D start połowa kwietnia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts