Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Panie ROmanie czemu Pan oszukuje przeciez king_ha i kong_rom to ta sama osob a , wystarczy przjrzec posty wystawione prze kin_ha i w podpisie jest mail i numer telefou komórkowego do king_rom. Po co to. Widocznie nie jest Pan dobry skoro szuka Pan pracy a oszutwo u mnie zasługuje na najgorszy wymiar kary :)

Pozdrawiam

Panie ROmanie czemu Pan oszukuje przeciez king_ha i kong_rom to ta sama osob a , wystarczy przjrzec posty wystawione prze kin_ha i w podpisie jest mail i numer telefou komórkowego do king_rom. Po co to. Widocznie nie jest Pan dobry skoro szuka Pan pracy a oszutwo u mnie zasługuje na najgorszy wymiar kary :)

Pozdrawiam

Szanowny Panie to co Pan pisze to jest to Pomówienie!Bo inaczej nie można tego nazwać,jeśli czytałby Pan uważnie to dowiedziałby sie że P.Kinga pytała na forum jakie mamy ceny za tynki itd.ja odpowiadałem!

Istniejemy na rynku Wielkopolskim od 20 lat i nie życze sobie aby jakiś laik opisywał mnie w ten sposób.Ja z czystym sumieniem mogę podać namiary na inwestorów,a także mogę pokazać swoje prace.

Wiec tak jak powiedziałem zanim Pan o kimś napisze to prosze pierw mieć na to 100% dowody a w ten czas sie z Panem zgodzę.

Pozdrawiam Serdecznie

Roman Sówka

• 2 weeks później...
  • 4 weeks później...