jinx 15.03.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Panie ROmanie czemu Pan oszukuje przeciez king_ha i kong_rom to ta sama osob a , wystarczy przjrzec posty wystawione prze kin_ha i w podpisie jest mail i numer telefou komórkowego do king_rom. Po co to. Widocznie nie jest Pan dobry skoro szuka Pan pracy a oszutwo u mnie zasługuje na najgorszy wymiar kary Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roman Sówka 16.03.2006 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Panie ROmanie czemu Pan oszukuje przeciez king_ha i kong_rom to ta sama osob a , wystarczy przjrzec posty wystawione prze kin_ha i w podpisie jest mail i numer telefou komórkowego do king_rom. Po co to. Widocznie nie jest Pan dobry skoro szuka Pan pracy a oszutwo u mnie zasługuje na najgorszy wymiar kary Pozdrawiam Szanowny Panie to co Pan pisze to jest to Pomówienie!Bo inaczej nie można tego nazwać,jeśli czytałby Pan uważnie to dowiedziałby sie że P.Kinga pytała na forum jakie mamy ceny za tynki itd.ja odpowiadałem! Istniejemy na rynku Wielkopolskim od 20 lat i nie życze sobie aby jakiś laik opisywał mnie w ten sposób.Ja z czystym sumieniem mogę podać namiary na inwestorów,a także mogę pokazać swoje prace. Wiec tak jak powiedziałem zanim Pan o kimś napisze to prosze pierw mieć na to 100% dowody a w ten czas sie z Panem zgodzę. Pozdrawiam Serdecznie Roman Sówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_ml 20.03.2006 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Witam!Chciałabym zapytać jaki jest koszt robocizny postawienia domu parterowego ok.200m2.I czy pracuje Pan na terenie całego kraju? Jestem z okolic Warszawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_ml 20.03.2006 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 chodzi o stan surowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roman Sówka 20.03.2006 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 chodzi o stan surowy. Odpowiedziałem na priv. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roman Sówka 26.03.2006 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 chodzi o stan surowy. Odpowiedziałem na priv. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annkier 26.03.2006 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 chodzi o stan surowy. otwarty poproszę o cene domku 150m2 pow. uzytkowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roman Sówka 29.03.2006 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 chodzi o stan surowy. otwarty poproszę o cene domku 150m2 pow. uzytkowej Wysłałem na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pobik 29.03.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Ja tez poprosze o cene stanu surowego otwartegohttp://www.projekty.murator.pl/projekt?IdProjektu=295&IdKolekcji=pozdrawam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roman Sówka 29.03.2006 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Ja tez poprosze o cene stanu surowego otwartego http://www.projekty.murator.pl/projekt?IdProjektu=295&IdKolekcji= pozdrawam Odpisałem na priv. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Po_ty 04.04.2006 04:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Tynki tradycyjne [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Po_ty 08.04.2006 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Tynki tradycyjne [email protected] Aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roman Sówka 18.04.2006 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Ja tez poprosze o cene stanu surowego otwartego http://www.projekty.murator.pl/projekt?IdProjektu=295&IdKolekcji= pozdrawam Odpisałem na priv. Pozdrawiam serdecznie Aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pobik 19.04.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 aktualne ale mam pytanie co wchodzi w zakres robót. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roman Sówka 14.05.2006 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Proszę o informację o kosztach robocizny za wykonanie tynków wewnętrznych. pzdr. Tynki tradycyjne w cenie 13zł m.2 Pozdrawiam [email protected] 606-292-513 Podbijam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts