pawel i renia 09.02.2006 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 a tutaj hulaj dusza........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 09.02.2006 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Miło mi dokonać pierwszego wipsu Piękny ten Wasz kawałek ziemi Czekam na C.D. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.02.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 I ja się dopisuję i czekam na dalszy ciąg dziennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 09.02.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Ale piękne widoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 09.02.2006 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 jak mamy zrobić by w naszych postach ukazywały się odnośniki do Dziennika i KomentarzyPOZDR...człowiek całe życie się uczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 10.02.2006 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 W 'profilu' musisz w 'podpisie' podać linki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania k 10.02.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Witam i pozdrawiam. Wydaje mi się, że się znamy z okresu kiedy poszukiwaliście działki. My również mamy domek w Kątach Węgierskich, dzwoniliście do nas i wypytywaliście o wolne działki cieszę się, że w końcu znależliście swój kawałek ziemi okolica super. Jak dobrze rozpoznaję są to okolice ul.Akacjowej proszę poprawcie mnie i podajcie swoje namiary. Możemy pomagać wam w namiarach na hurtownie w okolicy i ogólnie we wszystkich sprawach związanych z budową pozdrawiam Ania K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 16.05.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 pawel i renia zachwycaliście się moją działką, a z tego co widzę Wasza niczemu mojej nie ustępuje. Jest piękna! Czekam na ciąg dalszy dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaloosa 13.06.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Witam jak widac na zdieciach bedziecie mieli bardzo ladne widoki z okien(zadnego zgladania sasiadowi do talerza!)- to moim zdaniem ogromny plus. Druga rzecz na ktora zwrocilam uwage to sypialnia z wlasna lazienka i garderobami- obecnie wlasnie taka uzytkuje -swietne rozwiazanie!!! Mam nadzieje ze w Wszym dzienniku znajdzie sie sporo zdiec. Z checia bede sledzic poczynania na waszej budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 14.06.2006 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 No to są postępy! Baardzo duży dom i fajny układ pomieszczeń. Co to za projekt? Czy udałoby się poprawić zdjęcia elewacji, są ogromne i źle się oglada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazia111 02.08.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 spory dom czy to Wasz indywidualny projekt? gratuluję terminu (wrzesień 2006) rozpoczęcia budowy domu! mam nadzieję, że będziemy mogli zacząć w tym samym miesiącu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 02.08.2006 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Bardzo funkcjonalny rozkład domu,duży salon-to mi się podoba,no i oczywiście garderoby.widac ,że całość dobrze przemyślana.Trzymam kciuki aby budowa przeszła bezstresowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.08.2006 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Hello, macie kolejnego kibica, a prośba pooooszła na priv... Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akuka 07.09.2006 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 No, jak dobrze pójdzie, (a co ma nie iść ), to na zimę już będziecie ściany Waszego domu suszyli I tego Wam życzę!!! Będę śledzić postępy, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kowalik 08.09.2006 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Ja mam jedno pytanie? Ponieważ czekam na pozwlenie ma byc najpozniej 15 wrzesnia i chce zaczc budowe ,a le wiem ze okres uprawomocnienia trwa 2 tygodnie wiec mozemy zaczac w pazdzerniku Ale u Was widze ze po tygodniu zaczeliscie. CZy moze ten okres trwa tylko tydzien???Czekam na odpoweidz Trzymam za Wasza budowe kciuki ipozdrawiam fasolke w brzuszku. Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 17.09.2006 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 Bardzo mi się podoba: tempo prac, podejście betoniarni do klienta ( tylko ten się nie myli co nic nie robi), polewanie, nadzór inwestorów no i widoczki wokół. Jestem fanem Waszej działki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 24.09.2006 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 serdecznie wszystkim dziękujemy za ciepłe słowa i przepraszamy że w DZIENNIKU za bardzo się nie rozpisujemy bo uważamy że 1 FOTO to 1000 słów a poza tym to trochę nie chce się i nie ma o czym. jak na razie wszystko leci po myli i zobaczymy co dalej POZDRO......... dla tych co budujš ,wykańczajš i mieszkajš a jeli sš tacy co się wahajš czy WARTO to naprawdę WARTO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 25.09.2006 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 jak na razie wszystko leci po myli i zobaczymy co dalej I oby tak do ukończenia budowy. Niech będzie nudno, a co tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 01.10.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Ojej, ale lecicie do przodu Super ta wasza budowa! Zdjęcia fajne, i fajnie rozmieszczone w dzienniku. Napiszcie jeszcze jakie sa wasze założenia co do terminów wykonania poszczególnych prac, kiedy planujecie się przeprowadzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 01.10.2006 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 na ten rok to tylko planujemy stan surowy otwarty 31.10.2006a w następnym roku chcemy się wprowadzić do WRZENIA ale niestety będzie to dopiero możliwe po sprzedaży mieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts