AAgnieszk 09.02.2006 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Czy sa probelmy przy realizacji projektu w lustrzanym odbiciu firmy archon+ podobno odbijają tylko architektonicznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anka176 09.02.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Napewno odbijają tylko architektonicznie. Zresztą wyraźnie piszą o tym na swojej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stastny 10.02.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 WitamNie wydaje mi się aby realizacja projektu (jakiegokolwiek) w lustrzanym odbiciu była problemem. Odbicie architektury ułatwia sprawę wydatnie. natomiast jesli chodzi o bramnże instalacyjne.... tak na dobrą sprawę rzadko się z nich korzysta na budowie. po pierwsze dlatego, że ogrzewanie rzadko w dzisiejszych czasach bywa gazowe, po drugie przeważnie wraz z wykonawcami branż, przychodzą projekty, w praktyce wygląda to tak, że w średniej wielkości domku stosuje się rozwiązania "standardowe" i fachofcy nawet nie patrzą na to co jest w projekcie tylko ustalają z inwestorem, gdzie ma "wisiec: oświetlenie, kaloryfer, jakipiec dobrac itp. Pozatym Każdy inwestor wprowadza jakies zmiany w projekcie, które w mniejszy lub większy sposób burzą projekty branżowe.Nie wymagajmy na siłę czegoś co później będzie nie przydatne.Takie jest moje zdanie... w sporej części wypływające z jakiegos tam doświadczeniaPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 10.02.2006 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 ja tez mam projekt z archonu w lustrzanym odbiciu i faktycznie przysyłają tylko tą część architektoniczną,ale to chyba nie jest zaden problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts