Gość 04.02.2003 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2003 Ytong panuje wypierd..ać ch.ie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafi27 07.02.2003 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2003 ble ble, miliony wiadomości napisono na ten temat. Uważam, że w Polsce stoi przynajmniej kilka tysięcy domów zbudowanych z porotermu i bet.kom i wcale nie jest żadna nowa technologia. Sam stawiam z bet.kom i jestem zadowolony. Tanio i prosto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.02.2003 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2003 MYŚLĘ ŻE TROSZKU SZACUNKU NA TEJ STRONIE BY SIĘ PRZYDAŁO.Panowie ,wszyscy wiedzą że 90% nowości to plewy nastawione na łatwy zarobek i duży bajęr ,który po okresie prosperity znika bezpowrotnie.cięrpią ci co dali się złapać.Ceramika była jest i będzie pod róznymi postaciami i nie dajmy się zwariować.Porotermjest dobrym materiałem ,ale czy nie wystarczy max.Czy różnica na szt.obliguje do tego żeby przepłacać kto chce niech wierzy,jego dom i jego pieniądze.adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts