Kasiorek 30.01.2003 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2003 Pojawił się na stronach FORUM złośliwy anonymous.Nie wiem czy działa sam, czy jest z kimś w zmowie.Ważne że wpada na wątek robiąc złośliwe uwagi,doprowadzając do niepotrzebnych dyskusji.Mam propozycję aby ignorować jego złośliwe posty.Odbiera nam radość korzystania z Forum pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.01.2003 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2003 Jak się niektórzy zorientowali,POWRÓCIŁ.I znowu zaczyna swoje pseudointelektualne wywody.Cierpi na kliniczną postać POROFOBII.Pała nieracjonalną nienawiścią do porothermu,a budujących z niego wyzywa -na ogół od idiotów, ciemniaków.(ma kilku ulubieńców i dla tych są zastrzeżone bardziej pikantne określenia)Nie znosi sprzeciwu i tego,gdy dyskusja wymyka się spod jego tezy.Wtedy pluje,szarpie,wścieka się.Charczy z nienawiści wobec wydawnictwa Murator-synonimu zgniłego kapitalizmu.Ostatnio zaczyna opluwać również inne technologie-być może dla niepoznaki.Lubi rozmawiać o promieniowaniu,feng-shui, i szkodliwości wszystkiego co nas otacza oraz życiu zgodnie z naturą (najlepiej w ręcznie wykopanych ziemiankach ogrzewanych własnym ciałem).Niedowiarkom życzy śmierci.Uważa,że ma złotą receptę na wszystko.Nie dotrzymuje słowa-miał już tu nie wracać.Nienawidzi tego głupiego forum-ale ma wewnętrzny przymus,aby przyjść,bo musi być w centrum zainteresowania,uwagi.Bez tego cierpi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 30.01.2003 23:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2003 biedny anonymous Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 31.01.2003 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2003 Czyżby to był Plumin, który tak ładnie się z nami pożegnał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 03.02.2003 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2003 Mam wrażenie, że jest to kilka równie ciekawych anonimowych osobowości, każda z inną charakteropatią (laik nazwał by to poprostu zboczeniem ) Ignorować, jak najbardziej jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paj 03.02.2003 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2003 najczesciej sa to typy niedocenione w pracy, w domu wszyscy pohukuja, dzieci nie sluchaja ..........., zona krzyczy, tesciowa wyzywa .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 03.02.2003 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2003 A może to ktoś z kim wymieniamy i inne przyjazne posty taki Dr Jekly i Mr Hyde ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.02.2003 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2003 Jestem za ignorowaniem Anonimowych:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.02.2003 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2003 Zarówno ZLOSLIWY jak i złośliwy to osobnicy (osobnik?) zalogowani. Więc stwierdzenie 'złośliwy anonymous' mija się z prawdą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.02.2003 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2003 Denerwowanie ludzi to moja specjalność Ten plumin czy jak mu tam to nieżle wam zalazł a skóre (znowu ktoś mnie z nim myli). Tak naprawdę to jest nas kilku a część to niezalogowani, zalogowani tylko,że boją się ujawnić a chcą coś dowalić. Miło mi słyszeć takie komplementy. Pozdrawiam Szanownych Forumowiczów i zjadam ich ze smakiem. Psychol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 12.02.2003 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2003 Bardzo nieładnie podszywać się pod kogoś. Fe.Wybierz sobie innego nicka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 12.02.2003 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2003 To już przestaje być zabawne,mam nadzieję że Redakcja jakoś zareaguje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 12.02.2003 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2003 Chyba ignorowanie Anonimowego tak mu dokuczyło, że wymyślił kolejny plan... Jak dziecko... Chyba przyjdzie nam ignorować nie tylko Anonimowych... Ale przez to nam się czujność wyostrzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miła 13.02.2003 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2003 odnoszę wrażenie, że ANONYMOUS to ubogi duchem, nieszczęśliwy stworek, który tak naprawdę (wstydząc się własnych wywodów) chce zaistnieć wśród forumowej braci. Ma kompleksy.Życzę mu aby szybko dorósł i intelektualnie dojrzał do tego aby nie być "anonimem", ale rozumiem, że są przypadki, kiedy jest to niemożliwe. Żal mi takiego niedojrzałego stworka.Pozdrawiam wszystkich, którzy mają odwagę wypowiadać swoje opinie, bronić ich, a czasem i zmieniać - bo to wymaga prawdziwej odwagi, która anonimom jest obca.pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franekF 13.02.2003 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2003 Takie są zalety i wady sieci, że wypowiada się każdy niealeznie od tego, czy ma coś mądrego do powiedzenia czy nie! Dopóki wypowiedzi Anonimowych złośliwców będą wywoływać reakcję na Forum, dopóty Anonimowy będzie jątrzył. Choć zawsze to jakieś urozmaicenie na Forum Pozdrawiam wszystkich, również Anonimowych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 13.02.2003 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2003 Cieszę się że Redakcja zareagowała i usunęła pewną wiadomość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.02.2003 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2003 Przypuszczam ze wielu jest anonimowych takich jak ja ktorzy patrzac na to co tu sie dzieje sa tu jednorazowo - forum mimo wszystko przyciaga ludzi pragnacych wyjasnic swoje watpliwosci. Analizujac wiele zamieszczonych wypowiedzi stwierdzam nie wyjasniaZ gory zapewniam ze ja jako ja nie bede tu gosciem (zdecydowanie) a na pewno nie na stronach forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 20.02.2003 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2003 a co tutaj takiego się dzieje ?! Jeżeli jest postawione jakieś konkretne pytanie lub przedstawiony jakiś problem to z reguly nie zostaje ono bez odpowiedzi, niezależnie czy autorem jest zarejestrowana osoba czy też anonim.Kiedyś powiedzialem sobie, ze bedę teksty anonimów ignorowal ale teraz uważam ze takie postępowanie za bledne i nie mozna wszystkich anonimów wrzucać do jednego worka, faktem jest jednak że wielu anonimów pisze dla samego pisania a nie dla wymiany doświadczeń i dlatego czasami normalne anonimy są traktowane na równi z tymi "nienormalymi" co jest oczywiście niesprawiedliwe i krzywdzące... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pik33 20.02.2003 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2003 Jest na to prosta rada: zablokować anonimowe pisanie. Chcesz pisać, zaloguj się - i tyle.Jestem obecny na kilku forach fachowych z innych dziedzin i tam obąwiązują jeszcze ostrzejsze zasady. Rejestrujesz się, podajesz @, wysyłają ci na ten adres hasło - i dopiero możesz pisać... hasło oczywiście później trzeba zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 21.02.2003 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2003 On 2003-02-20 14:14, Anonymous wrote: Przypuszczam ze wielu jest anonimowych takich jak ja ktorzy patrzac na to co tu sie dzieje sa tu jednorazowo Ja z kolei przypuszczam, że wielu anonimowych, to stali bywalcy czy wręcz elita forum. Wystarczy wejść na temat "Zwycięzczyni tańczy walca o 4 nad ranem" czy coś koło tego, by się przekonać ile zawiści jest w ludziach którzy w innych (podpisanych) codziennych postach grają rolę życzliwych "kumpli" służących zawsze swą radą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts