Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

uwaga!!! na firmę NORMSTAHL, bramy garażowe

Recommended Posts

• Odpowiedzi 66
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 1 month później...
To ja może też dorzucę swoje dwa grosze. Brama Normstahl 2500 x 2125, segmentowa z napędem. Założona 2 lata temu, do teraz otwierana ręcznie (brak instalacji elektr. - dom w budowie). Miesiąc temu podłączyłem prąd, sprawdzam, brama się otwiera, ale nie do końca. Blokuje ją na jednej prowadnicy jakieś 20cm przed końcem. Serwis-masakra. Czekam miesiąc i nic. umawiam się na termin, a oni nie przyjeżdżają. Ponieważ jest to budowa, a ja nie mieszkam na miejscu, to ciężko jest mi być na budowie każdego dnia i o każdej porze. Już trzy razy nie przyjechali w ustalonym terminie. Firma Vekor Wodzisław Śl.

• 4 months później...

Witam

brama garażowa panelowa normshal, założona 09.2013.

Po roku:

panel zewnętrzny rdzewieje

klamka do wysprzęgania (na środku garazu) zardzewiała

penele od wewnątrz rdzewieją

elementy metalowe zaczynają rdzewieć

masakra

nie polecam

kupowana Stołoski: zamontowana po kilku miesiącach i wezwaniach do montażu i wielkich nerwach (opóźnienie 4 miesiące), odradzam. Pododbno wtedy firma miała jakieś problemy finnasowe i sam normstahl twierdził że nie wyśle naszej bramy bo jest nieopłacona przez Stołoskiego. Koszmar.

Zobaczymy czy napisze coś jeszcze pozytywnego o całej sytuacji, sprawa w toku....

• 2 months później...
  • 1 year później...