bwojtek 12.05.2014 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Mam problem z bramą segmentową była w kolorze grafitowym a teraz przechodzą rudo rdzawe pasy przez środek paneli Jakiej firmy brama? Jaki model? Możesz zamieścić zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dkn3 14.05.2014 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Brama jest firmy Normstahl .Jak będe mial chwile to zrobie zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bpiter79 23.06.2014 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 To ja może też dorzucę swoje dwa grosze. Brama Normstahl 2500 x 2125, segmentowa z napędem. Założona 2 lata temu, do teraz otwierana ręcznie (brak instalacji elektr. - dom w budowie). Miesiąc temu podłączyłem prąd, sprawdzam, brama się otwiera, ale nie do końca. Blokuje ją na jednej prowadnicy jakieś 20cm przed końcem. Serwis-masakra. Czekam miesiąc i nic. umawiam się na termin, a oni nie przyjeżdżają. Ponieważ jest to budowa, a ja nie mieszkam na miejscu, to ciężko jest mi być na budowie każdego dnia i o każdej porze. Już trzy razy nie przyjechali w ustalonym terminie. Firma Vekor Wodzisław Śl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edir23 31.10.2014 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 Witambrama garażowa panelowa normshal, założona 09.2013. Po roku:panel zewnętrzny rdzewiejeklamka do wysprzęgania (na środku garazu) zardzewiałapenele od wewnątrz rdzewiejąelementy metalowe zaczynają rdzewiećmasakranie polecam kupowana Stołoski: zamontowana po kilku miesiącach i wezwaniach do montażu i wielkich nerwach (opóźnienie 4 miesiące), odradzam. Pododbno wtedy firma miała jakieś problemy finnasowe i sam normstahl twierdził że nie wyśle naszej bramy bo jest nieopłacona przez Stołoskiego. Koszmar. Zobaczymy czy napisze coś jeszcze pozytywnego o całej sytuacji, sprawa w toku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
COOLER280 30.01.2015 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Witam jestem nowy w temacie bram ale stoje przed wyborem i sam nie wiem co mam zrobić propomuja mi brame wiśniowskiego ale tańsza jest brama normstahla opinie o normstahlu w większości są dobre z wiśniowskim różnie w zalezności od napędu Proszę o podpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka36 06.02.2015 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 WitamJestem na etapie wyboru bramy garażowej. Wybralam sobie bramę BestBram. Czy ktoś korzysta z bramy tej firmy? Proszę o opinie. Jaki napęd wybrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zieleniewo 19.09.2016 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2016 o bramie tej firmy http://forum.muratordom.pl/showthread.php?211650-Normstahl-Secura-problem-z-dziurami&p=7270786#post7270786 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts