zielonooka 16.02.2006 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 nie chce mi sie link otworzyc ale jesli to ta co pseudo włoch lata po ulicy i spiwea "(cos tam cos tam)...o tym tia piosieńńńńka......(lalala) śiącieeeee ma w ciiiareńńńkachhh" to brrrrrrrr..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 16.02.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 A ja myslalam, ze to Hiszpan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 16.02.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Znalazlam. Te reklamy o ktorych pisalam, a ktore rozpowszechniane sa jedynie przez internet i to nie na zasadzie spamu ale na zasadzie znajomy znajomemu nazywaja sie virale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 16.02.2006 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 A ja myslalam, ze to Hiszpan A nie wiem moze i hiszpan:-/ choc kawa bj mi sie kojarzy z wlochami i chyba w tym co tak beczy pozna noca wyczuwam wloski akcent no macho taki wyzelowany , no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 16.02.2006 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Znalazlam. Te reklamy o ktorych pisalam, a ktore rozpowszechniane sa jedynie przez internet i to nie na zasadzie spamu ale na zasadzie znajomy znajomemu nazywaja sie virale a jakis link moze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 16.02.2006 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Ja załamałabym badających oddziaływanie reklam jakoś tak mam, że automatycznie albo częściowo albo całkowicie się wtedy wyłączam. Choć ostatnio zaskoczyła mnie reklama ...nie wiem czego...? Ale na początku były słowa, że ileś tam / nie pamiętam ile? / kobiet ma problemy z utrzymaniem moczu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 16.02.2006 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 a jakis link moze? Link do czego ? do jakiegos virala ? One sa rozpowszechniane przez e-mail. Ten filmik teklamujacy samochod na poczatku watku to moze byc viral, sadze, ze nie pojawi sie w telewizji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 16.02.2006 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 szkoda ze nie ma tego gdzies na stronie bo mi to same bzdury przysylaja , lancuszki i takie tam zadnego virala w zyciu nie dostalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JM 16.02.2006 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 ( ... ) Choć ostatnio zaskoczyła mnie reklama ...nie wiem czego...? Ale na początku były słowa, że ileś tam / nie pamiętam ile? / kobiet ma problemy z utrzymaniem moczu... Dalej jest jeszcze gorzej a na koniec makabra - ... mają system "ODOR KONTROL" - bhuleeeeee Po tej reklamie jeszcze poprawią następną o małym chińczyku zatykającym nos i siedzącym na muszli klozetowej i już mam miły nastrój z głowy, apetytu 0 i niemiłe skojarzenia - bhuleeeeeee do sześcianu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jędrzej 17.02.2006 00:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Była też (z serii niemieckich dubbigowanych) reklama jakiegoś odświeżacza powietrza, z taką ambitną sentencją, że "ost to po prostu czyste cośtam"No taki niemiecki prymityw (jak domestosy i wkłady do kibla). Brrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 17.02.2006 00:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Kasiorku - to ta reklama o kawie Pedros tak? Ja za każdym razem jak puszczają ją w radio to śpiewam to z tym facetem - jakoś tak mi wpadła w ucho ta piosenka a facet wpada w oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 17.02.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Facet nawet wpada,ale ja ją bardzie oglądam dla piosenki,,ta muzyka działa na mnie jakoś bardzo elektryzująco,szczególnie jak znalazłam orginalny kawałek na podstawie którego powastała owa piosenka w reklamie.Tytuł piosenki "Moliendo cafe" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkaa 17.02.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 jak zaczynają sie reklamy w tv to: albo wychodze z pokoju i ide np. do kuchni coś zrobić, albo jesli zostaje w pokoju to przełączam na inne kanały..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 17.02.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 w wiekszości reklam, to ciągle na tę samą nutę grają: w dziedzinie prania wszystkie baby są tak głupie, że nie maja pojęcia jak prac i czym wywabiać plamy dobrze, że zjawia się jakiś bardzo mądry pan i tym głupim babom dopiero oczy otwiera co i jak, a one ćwierkają z zachwytu za to przy garach, to hoho, faceci sa jak głupie głąby - ugotuje taka sprytna żonka zupę z torebki, a chłop głupi i wcale a wcale się nie pozna albo ciasto z proszku upiecze, a on się rozpływa a dzieciom i innej młodzieży, to się ciągle do głowy wkłada, że wszystko musi byc zabawą - szkoła, praca i co się dziwić, że potem się gubią w prawdziwym życiu, że ono nie je bajka, a bitwa raczej łomatko, jakie to głupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JM 24.02.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 Podciągnę nieco ten jakże interesujący wątek Zniknął "ODOR KONTROL" z mojej ulubionej ostatnio reklamy, także ktoś to forum jednak czyta Ale pojawiła się nowa z pozoru durna reklama przecieru pomidorowego w takim małym słoiczku. W reklamie występuje mały synek, co to zadaje ciągle pytania "a po co?", "a dla czego?" itp. i jego mama, która zadaje tylko raz pytanie "A dla czego ?" i właśnie za tę mamę z tym pytaniem, jej miną i uśmiechem dałbym się utopić w tym przecierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 03.03.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 a u mnie ostatnio niezmiennie na pierwszym miejscu kawałeczek z reklamy sony z piłeczkami ta piosenka jest świetna no i ostatnie - nowe reklamki MUMIO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 04.03.2006 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 no i ostatnie - nowe reklamki MUMIO prawdę mówiąc zaczynają być nudne powielają stare pomysły, które po tak długim czasie nie są śmieszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.03.2006 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Och Święta Naiwności....... Ponieważ robię badania rynku od jakiś 15 lat, więc "wpadają mi" w ręce róóóóżne wyniki. Bylibyście bardzo zdziwieni porównaniem dwóch zmiennych - jakich reklam NIE LUBI respondnent (deklaruje, że wtedy przełącza kanał) - jakie produkty ma w koszyku (badanie przeprowadzone w hipermarkecie nt. produktów FMCG) Wyniki były doprawdy szokujące :) Drugi przykład: Badanie wśród kobiet w Polsce: pytanie 1 - jakiech marek kosmetyki posiada Pani ? następnie zrobiliśmy spis tychże kosmetyków. I wiecie co ? Różnice pomiędzy tym co kobieta "zeznała, że posida" a tym co posiada faktycznie były na poziomie 60-80%... Dowodzi to tylko jednego : deklaracje są totalnie oderwane od rzeczywistości :) O nie! Ja się "uczuliłam" na Dosie po serii reklam tej marki. Obiecałam sobie, że Dosi nie kupie choćby była najnajnajtańsza na półce i słowa dotrzymałam! Nigdy żadnej Dosi w moim domu nie było. Co do drugiego, to sprawdziłam - wiem, co mam na półce w łazience. Jestem wyjątkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.03.2006 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 najbardziej nielubiana:rodzinka zasiada do objadu:mama ,tata i 5letnia (około)córka,mama mówi :dzisiaj w przeczkolu ta mała Kasia tak płakała ,a nasza Oliwka ją pocieszała! Skąd wiedziała ,że tak trzeba Córka;wcoraj wiecorem na cyfrowym polsacie oglądałam z mama odlotową agentkeBrrrrrrrrrrrrr.Ta reklama jest okropna marzena i jacek No!!! Zgadzam się w 100%. KOSZMAR! Kochająca się rodzinka, zadbane dziecko, światli rodzice a tu nagle taka wpadka! Dziecko musi oglądać debilne kreskówki, żeby się (w wieku 5 lat!!!) dowiedzieć, że trzeba pocieszyć kogoś płaczącego!!! To rodzice jeszcze nie zdążyli jej powidzieć?! Pewnie zajęci są zarabianiem na abonament! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.03.2006 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Ale przyznajcie,że reklamy działają jak magnez na dzieci.Pamiętam,że moje maluchy szóstym zmysłem wyłapywały kiedy "lecą " i gapiły się jak zahipnotyzowane Trzeba było prawie siłą odciągać Pozdrawiam cyla Fakt - strasznie mnie to denerwuje, ale moje dzieci też siedzą przed telewizorem jak zahipnotyzowane i gapią się na reklamy! Staram się gonić je od telewizora, który zresztą i tak jest krótko włączony, ale zawsze coś złapią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts