Agduś 04.03.2006 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 a pamiętacie reklamę Corega - Tabs - to coś dla sztucznoszczękowców było zielonooka a wkrętki pamiętam - wymioty na sam widok reklamy, coś podobnego teraz się dzieje z tłustymi włosami ..........bleeeeeeee reklamy działają na mnie odwrotnie od zmierzonego efektu przez ich producentów i "właścicieli" produktów A ta kobieta, która zdejmuje sobie skórę z bioder razem z cellulitem ? Mam odruch wymiotny za każdym razem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 04.03.2006 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 brrrr...........ohyda, jak można tak zeszpecić w sumie ładną kobietę, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ulik 04.03.2006 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 to i ja dodam swoja ulubioną.... -Pedros?-nie....Gajoswg. mnie rewelacyjny pomysl no i uwazam, że reklamy na poziomie ma coca cola a najbardziej nie cierpie reklam srodków na przeziebienie...z tymi katarami, prychaniem i siakaniem...obrzydliwośćale przegięcie całkowite jest jak panowie włamują sie kobicie do domu przez okna ...drzwi ... a ona : dziekuje-juz wzielam.... beznadzieja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 05.03.2006 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 No taki niemiecki prymityw (jak domestosy i wkłady do kibla). Brrr masz pełną rację reklamy niemieckie sa jak flaki z olejem . nie ma porównania z z USA reklamą Nike czy Cococola . nawet skandynawowie są bardziej szybsi i frywolni . ale dwie reklammy są stare powtarzają je co raz od kilku lat . tą druga na pewno nie pokażą w polskiej telewizji bo kler jest wszechobecny . ale o tym innym razem . ta pierwsza nie jest szybka ale świetna w temacie. : rzecz dzeje się we Włoszech : dzwoni ładna kobieta do drzwi , gdzieś na piętrze we włoskich domach . otwiera jej przystojny facet , typowy włoch , a ona od razu na niego z japą , że on swoim autem zatarasował jej auto . facet nie zbity z tropu pieknym akcentem włoskim , nie dając jej dojść do słowa proponuje wypicie filiżanki Capuczino . ona zdegustowana tym napojem i po drugiej filiżance zapytała się wreszcie " kiedy pan odjedzie tym autem " odpowiedz znowu pieknym akcentem " ja nie posiadam żadnego auta " reklama dla Neskafee świetna a i ten aktor zrobił dzięki temu furrorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.03.2006 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 to i ja dodam swoja ulubioną.... -Pedros? -nie....Gajos wg. mnie rewelacyjny pomysl Ja mam w domu puszkę - w środku kawa Pedros a na puszce napis "Gajos". Sama pisałm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 05.03.2006 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Skurczu żołądka dostaję słysząc w radio ....Lidl jest taaaaaaaani...kurze wątróbki jedynie za 3.50... Niczego w tym sklepie nie kupię, nawet gdyby było za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 05.03.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Skurczu żołądka dostaję słysząc w radio ....Lidl jest taaaaaaaani...kurze wątróbki jedynie za 3.50... Niczego w tym sklepie nie kupię, nawet gdyby było za darmo. Miałem dokładnie to samo słysząc przynajmniej raz na godzine w niemieckim radio (pracując w Niemczech w jednym pokoju z Niemcami) reklamę najwiekszego niemieckiego parku rozrywki. Słowa HEIDE-PARK ZOLTAU ( w ciągu jednej reklamy wielokrotnie wyśpiewane w stylu "Lidl jest tani") przesladowały mnie pózniej jeszcze przez wiele miesięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 05.03.2006 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Skurczu żołądka dostaję słysząc w radio ....Lidl jest taaaaaaaani...kurze wątróbki jedynie za 3.50... Niczego w tym sklepie nie kupię, nawet gdyby było za darmo. Miałem dokładnie to samo słysząc przynajmniej raz na godzine w niemieckim radio (pracując w Niemczech w jednym pokoju z Niemcami) reklamę najwiekszego niemieckiego parku rozrywki. Słowa HEIDE-PARK ZOLTAU ( w ciągu jednej reklamy wielokrotnie wyśpiewane w stylu "Lidl jest tani") przesladowały mnie pózniej jeszcze przez wiele miesięcy. nie jedzmy tak na niemniaszkow , kazdy naród ma inna mentalność . kazda reklama jest przystosowana na potencjalnych klientów w danym regionie . ja już 30 lat jeżdżę co kilka tygodni miedzy Berlinem a Polską . widzę już od 15 lat te same reklamy i tu , i tam co dziwne ? te same zdjecia ale inny tekst !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.03.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Skurczu żołądka dostaję słysząc w radio ....Lidl jest taaaaaaaani...kurze wątróbki jedynie za 3.50... Niczego w tym sklepie nie kupię, nawet gdyby było za darmo. No i nic na tym nie tracisz, bo te reklamowane towary sa przywożone do tego typu sklepów w ilościach minimalnych. Potem juz zostają po nich tylko wiszące ceny widoczne z daleka i miejsce na półce. Raz się nabrałam i pojechałam do Lidla i nigdy więcej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 16.03.2006 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Grrr !!! wlasnie wysluchalam najnowsza reklame Actimela "bla bla bla jestem ekspertem od doradztwaaaaaaaa, musze sie sprawdzac w tym co rebioęęęęę, Staś chodzi do przedszkolaaaaaa..." no zesz!!! kto te babe do rekalmy wybral?! kazde-eeee slooooo-wooooo przecią- gaaaaaaa i zleeee akcentu-jeeeeee... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 16.03.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Nie oglądam reklam, bo nie mam telewizji, ale mój młodszy u Dziadków zawsze się napatrzy. I dzisiaj z zachwytem przyglądał się, jak tuszuję rzęsy informując, że od tego będą dłuższe. A to był tusz classic look On (młodszy, nie tusz) bardzo chciałby, żeby mama miała wszystko z reklamy... Rrrrrany, muszę go uświadomić jakoś, co proponujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jędrzej 17.03.2006 02:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Daj mu Actimel zamiast czekolady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.03.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Nie oglądam reklam, bo nie mam telewizji, ale mój młodszy u Dziadków zawsze się napatrzy. I dzisiaj z zachwytem przyglądał się, jak tuszuję rzęsy informując, że od tego będą dłuższe. A to był tusz classic look On (młodszy, nie tusz) bardzo chciałby, żeby mama miała wszystko z reklamy... Rrrrrany, muszę go uświadomić jakoś, co proponujecie? 1. Wypierz jego skarpetki w reklamowanym proszku i pokaż efekty. 2. Pokaż w sklepie te wszystkie potwornie drogie zabawki, które w reklamach biegają, bawią się, jeżdżą same, a w sklepie leżą smętnie na półkach. Sprawdź, które reklamy najbardziej zapadły mu w pamięć i przeprowadź odpowiednie pokazy. Na dziecko żadne gadanie i tłumaczenie nie podziała tak, jak prosty pokaz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jędrzej 17.03.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 A on i tak chce He-mana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.03.2006 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Znalazlam te genialna reklame hondy http://funcop.net/honda-ad-300k.swf (za 1wszym razem moze sie lekko zacinac przy ladowaniu;) ale nalezy nie wylaczac 2gi raz pojdzie juz gładko ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.03.2006 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 a to parodia tej samej reklamy... http://funcop.net/honda-ad-300k2.swf wlasnie placze ze smiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 18.03.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 A purokolor ? Co to bylo ? Pumex!!! I jeszcze Baltona była - do dzi biega tu panna z takim przezwiskiem. Ja nie kupuję Omo - jest dla mnie za inteligentny. I wogóle alergicznie reaguję na spoty gospodarstwa domowego. Czasem cos mi się spodoba, ale powtórzone kilka razy działa jak płachta na byka - za co Kain zabiła Abla? Ostanio najbardziej mnie bawiło; "ja Ci się tam ponawydurniam jeden z drugim!!!" A najbardziej chyba fakt, że nauczyciele protestowali, że to im psuje wizerunek! A ja myslałam głupia, że sie wykarzš poczuciem humoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 18.03.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 I jeszcze jedna dla tych co ząbkowali po raz trzeci - Z siłą wodospadu czyści COREGA TABS nawet najstarsze osady ! A fe Swego czasu chodził u nas dowcip - 3 etapy zycia kobiety: pampers, tampax, corega-tabs... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.03.2006 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 I jeszcze jedna dla tych co ząbkowali po raz trzeci - Z siłą wodospadu czyści COREGA TABS nawet najstarsze osady ! A fe Swego czasu chodził u nas dowcip - 3 etapy zycia kobiety: pampers, tampax, corega-tabs... u faceta bylo by ( sorki jak cienki dowcip bo wlasnie sama to teraz wymysliłam... ) pampers, durex, prostatex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 31.03.2006 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 http://hanula1950.blox.pl/resource/faaja.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts