YEYO 10.02.2006 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Witajcie! Przymierzam się do wymiany samochodu na większy. Po zmierzeniu głębokości kieszeni, rozwarzeniu mozliwości kredytowych, przejrzeniu ofert na rynku mój wybór kieruje się na 3-4 letniego Merola Vaneo. Czy ktoś tym jeździ i jak się sprawuje? Zauważyłem że niemcy pozbywają się tego modelu najczęscie po przejechaniu 100K-120K km. Widziałem też kilka ogłoszeń, że samochody po przebiegu ponad 150K km miały wymienione silniki. Czy coś jest z tym modelem nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 10.02.2006 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 spytaj sie w serwisie co trzeba zrobic zeby simering na wale wymienic to bedziesz miał odpowiedz .....ja bym sie trzymał z daleka od tego i od Vito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts