Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Budowa "pod klucz" - solidna firma, sprawdzona eki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 51
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Poprosze o wycene wykonania stanu surowego otwartego (poprosze oddzielnie fundamenty+mury oraz dach - deskowanie+papa na razie) "Domu w Petuniach" z http://www.archon.pl. Budowa pare kilometrow od Nadarzyna. Planowany termin rozpoczecia to lipiec 2006. Jesli potrzebuje Pan jakies dodatkowe informacje dotyczace projektu lub zakresu prac to prosze o kontakt na priva.

Pozdr!

• 4 weeks później...
Witam Timberman,

szukamy ekipy- budowa domu stan surowy otwarty lub zamkniety w Ruscu kolo Nadarzyna.

Dom Usmiech penelopy

http://www.domyarkady.pl/start.html

prosilabym o wstepna wycene

pokazałem projekt mojej ekipie górali . wstępnie wcenili stan surowy bez dachówki i basenu na 35-38 tys. Budowali w Ruscu dom-pałac 1000m2 na granicy z Zabiencem przy drodze od Młochowa. od kilku lat do sprzedania za duży dla właściciela.

ketjar:

twoi górale naprawdę mają niezłe oko, skoro potrafią dokonać tak dokładnej wyceny na podstawie samych widoków elewacji, nawet bez rzutów budynku.

A tak na marginesie: może po prostu byś umieścił sobie własne ogłoszenie i tam reklamował swoją firmę? Byłoby nieco uczciwiej.

Solidna firma budowlana wykonuje budowy "pod klucz" w konkurencyjnej cenie.

501 599 656

W związku z planowaną budową domu przedstawionego tu :

http://www.dom-jednorodzinny.pl/index.php?Product=563&Page=3&Realisations=&Wnetrza=&Search=1&Min=100&Max=130&Width=&Floor0=&Floor2=&Floor3=1&Garage=1&Entrance

prosiłbym o wycenę budowy stanu surowego zamkniętego oraz budowy pod klucz.

Chciałbym rozpocząć realizację na jesieni 2006 roku.

Miejsce budowy gmina Wiązowna pod Warszawą .

Dziękuje i pozdrawiam

aigel

annkier,

aigel:

Postaram się przedstawić wyceny w ciągu weekendu.

Rozpoczął się sezon i w tygodniu po prostu nie mam czasu.

Pozdrawiam

Timberman

rozumiem . bede czekał.

jeśli mógłbym byc pomocny dla bardziej szczególowej wyceny projektu, informuję ze projekt już mam , więc mogę przekazać więcej informacji jesli będzie taka potrzeba..

pozdr.

aigel