Magdapz 24.02.2006 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 budowa w Markach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Timberman 24.02.2006 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 Chętnie podjęlibyśmy się wykonania stanu surowego. Niestety, Marki leżą nie po tej stronie Wisły Jak zaznaczyłem na wstępie, działamy między Piasecznem a Grodziskiem, w każdym razie na południe i zachód od W-wy. Pozdrawiam Timberman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Timberman 26.02.2006 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Pobik:wysłałem wycenę na priva Iwona_bwyślę wycenę jutro z rana, przepraszam, ale życie jest pełne niespodzianek Pozdrawiam Timberman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Timberman 27.02.2006 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Iwona_b wysłałem wycenę na priva Pozdrawiam Timberman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Timberman 01.03.2006 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Budowa "pod klucz". stany surowe, dachy, wykończeniówka -- mamy jeszcze wolne terminy tel. 501 599 656 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Timberman 06.03.2006 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Zamówione wyceny wysłałem na privaTimbermantel. 501 599 656 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ostry 13.03.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Poprosze o wycene wykonania stanu surowego otwartego (poprosze oddzielnie fundamenty+mury oraz dach - deskowanie+papa na razie) "Domu w Petuniach" z http://www.archon.pl. Budowa pare kilometrow od Nadarzyna. Planowany termin rozpoczecia to lipiec 2006. Jesli potrzebuje Pan jakies dodatkowe informacje dotyczace projektu lub zakresu prac to prosze o kontakt na priva. Pozdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Timberman 13.03.2006 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 Postaram się przygotować wycenę najdalej na czwartekPozdrawiamTimberman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Timberman 17.03.2006 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Wysłałem ofertę na priva.Pozdrawiam Timberman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Timberman 08.04.2006 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Możemy się podjąć realizacji jeszcze jednego projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tuszka 09.04.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Witam Timberman, szukamy ekipy- budowa domu stan surowy otwarty lub zamkniety w Ruscu kolo Nadarzyna. Dom Usmiech penelopy http://www.domyarkady.pl/start.html prosilabym o wstepna wycene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketjar 09.04.2006 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Witam Timberman, szukamy ekipy- budowa domu stan surowy otwarty lub zamkniety w Ruscu kolo Nadarzyna. Dom Usmiech penelopy http://www.domyarkady.pl/start.html prosilabym o wstepna wycene pokazałem projekt mojej ekipie górali . wstępnie wcenili stan surowy bez dachówki i basenu na 35-38 tys. Budowali w Ruscu dom-pałac 1000m2 na granicy z Zabiencem przy drodze od Młochowa. od kilku lat do sprzedania za duży dla właściciela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Timberman 11.04.2006 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Tuszka:Wysłałem info na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Timberman 11.04.2006 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 ketjar:twoi górale naprawdę mają niezłe oko, skoro potrafią dokonać tak dokładnej wyceny na podstawie samych widoków elewacji, nawet bez rzutów budynku. A tak na marginesie: może po prostu byś umieścił sobie własne ogłoszenie i tam reklamował swoją firmę? Byłoby nieco uczciwiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Halszka 14.04.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Witaj, Timberman Czy mógłbyś przysłać na mój mail wycenę tego domku?Budowa miałaby ruszyć 36 km od Warszawy. Murator D06 - Małyhttp://www.projekty.murator.pl/projekt?IdProjektu=20&IdKolekcji=38 Pozdrawiam i czekam na odpowiedź - Halszka[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Timberman 17.04.2006 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Halszka:wysłałem info na privaTimberman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aigel 18.04.2006 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Solidna firma budowlana wykonuje budowy "pod klucz" w konkurencyjnej cenie. 501 599 656 W związku z planowaną budową domu przedstawionego tu : http://www.dom-jednorodzinny.pl/index.php?Product=563&Page=3&Realisations=&Wnetrza=&Search=1&Min=100&Max=130&Width=&Floor0=&Floor2=&Floor3=1&Garage=1&Entrance prosiłbym o wycenę budowy stanu surowego zamkniętego oraz budowy pod klucz. Chciałbym rozpocząć realizację na jesieni 2006 roku. Miejsce budowy gmina Wiązowna pod Warszawą . Dziękuje i pozdrawiam aigel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annkier 18.04.2006 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Możemy się podjąć realizacji jeszcze jednego projektu w takim razie i ja poprosze o wycene stanu surowego zamkniętego, a takze pod klucz, Michałowice koło Warszawy odpowiada mi termin wrzesień link do projektu Libra http://www.dobredomy.pl/?id_project=21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Timberman 18.04.2006 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 annkier,aigel:Postaram się przedstawić wyceny w ciągu weekendu.Rozpoczął się sezon i w tygodniu po prostu nie mam czasu.Pozdrawiam Timberman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aigel 19.04.2006 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 annkier, aigel: Postaram się przedstawić wyceny w ciągu weekendu. Rozpoczął się sezon i w tygodniu po prostu nie mam czasu. Pozdrawiam Timberman rozumiem . bede czekał. jeśli mógłbym byc pomocny dla bardziej szczególowej wyceny projektu, informuję ze projekt już mam , więc mogę przekazać więcej informacji jesli będzie taka potrzeba.. pozdr. aigel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts