bendzamin 10.02.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Witam!Szukam osób które budują lub mają zamiar budowac m07 wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wkks1979 27.02.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Czesc Przymierzam sie do budowy domu. I padło na projekt M07 Wdzieczny.Uważam, że jest to niezwykle ciekawy projekt ze wzgledu na swoją orginalność. Ma bardzo ciekawy rozkład pomieszczeń. Choć nie ukrywam ze chcę wprowadzić kilka zmian: 1. W miejscu gdzie jest gabinet zrobić sypialnie. 2. Z garażu zrobić gabinet - robię garaż wolnostojący. 3. Przedsionek zmniejszyć z 7 m2 do 4,5 m2 a pozostałą przestrzeń wykorzystać na toalete z wyjsciem z salonu (taka góra 1,5m2 dla gosci) 4. Gabinet który wyjdzie z garażu troche zmniejszyć na rzecz pomieszczenia gospodarczego. A pomieszczenie gosp. w projekcie zmniejszyć tak aby powiekszyć łazienkę Dość sporo tych zmian - nie do końca wiem czy możliwych do zrealizowania. Dlatego też szukam osób które mogą coś na temat tego domku powiedzieć! A już rarytasem będzie jak znajdę osobę która buduje taki domek w wielkopolsce. Jeżeli znajde to przyjeżdzam z niewilkim szampanem. POZDRAWIAM LICZE NA UDZIAŁ W DYSKUSJI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bendzamin 27.02.2006 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Witaj w gronie osób. Jesteś juz trzecią osoba z którą rozmawiam na temat tego projektu. Jak narazie widze to duzo masz tych zmian ale mysle ze sa one do zrealizowania dla chcacego nic trudnego Ja zaczynam na wiosne któej jeszcze nie widac, napisz gdzie sie budujesz. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wkks1979 27.02.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 M07 Wdzieczny. Buduje sie pod Poznaniem w miejscowości Rosnówko. Mam juz złożone dokument. Wiec rozpoczołem wojne z Urzędami... Początkowo myślałem nad projektem Gardenia z Archipelagu ale przystanę przy M07. Zamierzam rozpocząć budowe w sierpniu i zakończyć na stanie surowym otwartym. Wiec fajnie było by obejrzeć taki domek w rzeczywistosci. Ale to sie chyba nie uda, bo jak ktoś zauważył jest to w miare nowy projekt. Aha. SŁUPY na poddaszu. Mi one nie przeszkadzają. Ja przeznaczam góre dla dzieci wiec badą miały co na nich wieszać. Wiadomo jak to dzieciaki. A i dodadza troche uroku. Byłem na poddaszu które miało podobne słupy i wyglądało to super. I tak zrasztą nikt na srodku pokoju nic nie stawia wiec w czym miały by one przeszkadzać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bendzamin 28.02.2006 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 dokladnie masz racje co do tych słupów nie przeszkadzaja mnie one również.Po za tym jak wspomniałem mozna je na wiele sposobów "wtopić" w wystój wnętrz. ja zaczyna troszke wczesniej bo kwiecień ale zrobie tylko satn zero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajoch 10.10.2006 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Witam !Dołączam do klubu fanów "Wdzięcznego".Mam zamiar rozpocząć budowę tego domu wiosną przyszłego roku.Mam już pozwolenie na budowę.Oto kilka moich zmian w projekcie:-oczywiście likwidacja "wolego oczka" ( w zamian okna połaciowe )-likwidacja okna w tzw.garderobie i jednego okna w garażu-likwidacja ściany pomiędzy kuchnią a pokojem ( kuchnia otwarta )Co do słupów w pokojach na górze to chyba nie powinny być kłopotliwe.Jeden pokój będzie dla dziecka a więc słup będzie poniekąd obiektem, na którym można powiesić różne rzeczy.Dwa pozostałe pokoje służą głównie do spania więc słupy nie przeszkadzają , no chyba, że ktoś lunatykuje.Może ktoś ma jakieś ciekawe pomysły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek-K 19.11.2006 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Witam !!! Kupujemy projekt M07 Wdzięczny. Na wiosnę budowa.Szukam zdjęć z budowy i wnętrz tego domu !!!! proszę o kontakt [email protected] pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bendzamin 16.01.2007 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 W najnowszym numerze muratora mamy rzut 3D własnie tego pięknego domku. mozna sobie pospacerować i rzucic okiem na wnetrze. Dostępna jest wersja w lustrzanym odbiciu. Proszę o opinie na temat Wdziecznego ipropozycje wprowadzenia jakichkolwiek zmian ( jesli sa one potrzebne ) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpie3 15.02.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Hej Bendzamin, Z tego, co wyczytałam, to chyba masz już wybudowany stan zero. Byłoby super, gdybyś przesłał nam jakieś zdjęcia. Właśnie zamówiliśmy Wdzięcznego, mamy odebrać projekt w poniedziałek. Wiekszość ludzi jest na etapie pozwolenia na budowę, jednostki zaczęły budować, ale niestety nie ma żadnych zdjęć a one bardzo ułatwiają decyzję, bo co innego dom w katalogu a co innego na żywo. My będziemy likwidować wole oko, schody chcemy zrobić bardziej otwarte mimo, że zmniejszy się troszkę pomieszczenie gospodarcze i kombinujemy coś z drzwiami do kuchni od przedsionka, aby nie przechodzić tylko przez salon. Bedziemy wdzieczni za jakieś zdjęcia Wdzięcznego [email protected] pozdrawiamy Monika i Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bysio 01.03.2011 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Witam. Czy ktoś wybudował ten domek w świętokrzyskim? Byłbym wdzięczny za kontakt Do osób które juz mieszkają jakiś czas: macie jakieś uwagi odnośnie tego domku? Czy cos przeszkadza? Coś można ulepszyć? Byłbym wdzięczny za zdjęcia. Szczególnie tych słupków na poddaszu [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts