Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Budowy Ani - Dom za rogiem

Recommended Posts

A jeszcze zastanawiam się, czy teraz nie kupic juz wełny do ociepelenia poddasza bo i tu ceny maja bardzo poszybować w górę.

chyba dobry pomysł bo kilka już razy słyszałem, że z wełną już zaczynają się kłopoty i nie będzie jej do lutego ...

Serdeczna prośba:

czy mogłabyś mu podesłać I-wszą umowę jaką spisałaś z wykonawcą i ewentualne uwagi na poprawki - wspominałaś, że wyszły ci jakieś "a tego nie było w umowie" ? e-mail jest w stopce.

Będę negocjował - jak pisałem w innym wątku - i nie chciałbym się potem spotkać z tym, że Pan będzie chciał sobie coś odbić na pózniejszej robocie..

Aha pochwalę sie, że mamy już pozytywną decyzję kredytową. Teraz już mysli moga nabrac rozpędu- okna białe czy brązowe?:) kolor kafelek i te inne fajne sprawy:))

W jakim banku wzięłaś kredyt?

Dziś często do ciebie postowałem mam nadzieję, że się nie gniewasz - po prostu jestem na tym etapie, że szukam dziś odpowiedzi na bieżace moje problemy a w sprawach które opisujesz widzę możliwość znalezienia odpowiedzi :wink:

Upsss - nie doczytałem regulaminu (dot. wpisy do obcego dziennika) i nie widzę opcji wykasuj / usuń post - jak widzisz mogę tylko edytować ale pewnie Ty możesz go skasować. Przepraszam raz jeszcze i wykasuj proszę