anstak 16.11.2006 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
howard_opole 18.11.2006 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 A jeszcze zastanawiam się, czy teraz nie kupic juz wełny do ociepelenia poddasza bo i tu ceny maja bardzo poszybować w górę. chyba dobry pomysł bo kilka już razy słyszałem, że z wełną już zaczynają się kłopoty i nie będzie jej do lutego ... Serdeczna prośba: czy mogłabyś mu podesłać I-wszą umowę jaką spisałaś z wykonawcą i ewentualne uwagi na poprawki - wspominałaś, że wyszły ci jakieś "a tego nie było w umowie" ? e-mail jest w stopce. Będę negocjował - jak pisałem w innym wątku - i nie chciałbym się potem spotkać z tym, że Pan będzie chciał sobie coś odbić na pózniejszej robocie.. Aha pochwalę sie, że mamy już pozytywną decyzję kredytową. Teraz już mysli moga nabrac rozpędu- okna białe czy brązowe? kolor kafelek i te inne fajne sprawy:)) W jakim banku wzięłaś kredyt? Dziś często do ciebie postowałem mam nadzieję, że się nie gniewasz - po prostu jestem na tym etapie, że szukam dziś odpowiedzi na bieżace moje problemy a w sprawach które opisujesz widzę możliwość znalezienia odpowiedzi Upsss - nie doczytałem regulaminu (dot. wpisy do obcego dziennika) i nie widzę opcji wykasuj / usuń post - jak widzisz mogę tylko edytować ale pewnie Ty możesz go skasować. Przepraszam raz jeszcze i wykasuj proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts