MałaR. 10.02.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Chodzi o bajerek, ze jak się otworzy drzwi piekarnika to razem z nimi wysuwają sie blaszki. Ma ktoś taki? Bosch produkuje, może inne firmy też? Czy i jak to się sprawdza w codziennym użytkowaniu? Może lepsze są prowadnice teleskopowe?Podzielcie się swoimi uwagami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
botanika 11.02.2006 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 Nie przypadł mi do gustu piekarnika z wózkiem.Prowadnice teleskopowe można dokupić jako opcję,nie trzeba tego robić od razu przy zakupie piekarnika.Wg mnie to lepsze rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 11.02.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 Mam od 18 lat Bosch-a tz od dwoch lat drugiego z tej samej serii wlasnie z wysowanym wozkiem. Z prowadnicami teleskopowymi jest jeden problem ze zeby uzywac ja tak jak wysowany wozek trzeba kupic wszystkie prowadnice teleskopowe, zeby miec mozliwosc wyboru wysokosci na ktorej lezy blacha. W wozku wysowanym jest znowu ten problem, ze jak piecze sie cos na dole i gorze to zeby cos zrobic z tym na dole, np podlac mieso czy cos, to trzeba sciagnac gorna blache, czego przy teleskopowych wysowanych nie ma. Ale w moim modelu nie bylo teleskopowego odpowiednika, a bardziej zalezy mi na automatyczynm pieczeniu, niz na teleskopach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aszka 11.02.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 mam do swojej kuchni zaplanowany bosch HBN 434350E własnie z wózkiem, teraz uzytkuje zwykły i nie wiem czy dobrze robię, ale w "promocji" był tylko ten model.MOHAG - a co to znaczy "automatyczne pieczenie"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 11.02.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 To jest taka opcja ktora jestem od lat zauroczona czyli naprzyklad wychodzac do pracy, wkladasz do zaroodpornego naczynia przyprawiony kawal miesa, obojetnie jakiego... podajesz co to za mieso (wolowe, wieprzowe, kurak itp), wage chabaniny i nastawiasz na ktora ma byc upieczone. Wchodzac na klatke schodowa wiesz juz, ze za pare minut masz obiad na stole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MałaR. 11.02.2006 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 Mam w tej chwili pikarnik Amica, model sprzed 6 lat. Ma fajna funkcje, podobna, o ktorej mowi Mohag. Nastawiam sobie, o ktorej piekarnik ma sie wlaczyc i wylaczyc, ustawiam sposob grzania i temperature. Przychodze do domu,a tu obiadek gotowy . Kiedys, gdy jeszcze pracowalam, nastawilam piekarnik zeby sie nagrzal, a jedzenie chcialam wlozyc dopiero po powrocie do domu. Moj maz przyjechal z pracy wczesniej niz zwykle (zawsze bylam w domu pierwsza), zobaczyl wlaczony piekarnik i go wylaczyl (myslal, ze rano zapomnialam wylaczyc). Obiad zjedlismy o 20 zamiast o 19. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aszka 12.02.2006 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 w takim razie lece sprawdzić, czy w tym piekarniku cuś takiego zapodali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.