NOTO 11.02.2006 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 Czy wie ktoś gdzie znaleźć pogodę długoterminową. Kiedy przyjdzie wiosna ze swoimi temoeraturami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BobTrebor 11.02.2006 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2006 pogoda długoterminowa to jest za oknem nieustannie poważne prognozy sięgają góra 10 dni naprzód, w tym czasie wiosny nie należy się spodziewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiasty 17.02.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 zapraszam na strone http://www.twojapogoda.pl/index.html w kazda sobote jest pogoda na 16 dni, czasem podaja i na dluzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 18.02.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 Czy wie ktoś gdzie znaleźć pogodę długoterminową. Kiedy przyjdzie wiosna ze swoimi temoeraturami ? powtarzam zasłyszane od znajomego meteorologa - najbardziej wiarygodna jest prognoza trzydniowa. Polecam http://weather.icm.edu.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pozeracz 18.02.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 Amerykanska dziesieciodniowka dla Wroclawia: http://www.intellicast.com/IcastPage/LoadPage.aspx?seg=LocalWeather&loc=epwr&product=Forecast&prodgrp=Forecasts&prodnav=none dla Poznania: http://www.intellicast.com/IcastPage/LoadPage.aspx?seg=LocalWeather&loc=eppo&product=Forecast&prodgrp=Forecasts&prodnav=none Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BobTrebor 18.02.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 w Katowicach dzisiaj piękna i ciepła pogoda, czuć halny od gór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 19.02.2006 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 w Katowicach dzisiaj piękna i ciepła pogoda, czuć halny od gór W Kraku wczoraj tez było cudnie - dzisiaj pada deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BobTrebor 19.02.2006 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 u nas padało w nocy a cały dzień bezchmurnie i do +8 w cieniu teraz piękne gwiazdy i piękna ślizgawka, sporo śniegu ubyło, jeszcze z tydzień takiej pogody i będę mógł zobaczyć moje jesienne roślinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 20.02.2006 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Czy wie ktoś gdzie znaleźć pogodę długoterminową. Kiedy przyjdzie wiosna ze swoimi temoeraturami ? Akurat dzisiaj podali długoterminową na TVN Meteo. Z wykresu rozkładu temperatury do bodaj 05.03 wynika, że najcieplejszy dzień w tym okresie juz był: dzisiaj właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.02.2006 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 a no onecie dzisiaj znalazłam to http://wiadomosci.onet.pl/1264938,11,item.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rbit 21.02.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 ja znalazlem dziś w Wyborczej informacje ze WIOSNA W TYM ROKU JEST ODWOLANA. tzn marzec mrozy kwiecień, maj srednia temperatura to 17 stopni a w czerwcu i lipcu 20. Mam nadzieje ze ten meteorolog na którego sie powolywali ma kiepski reumatyzm i nie umie czytać dobrze pogody z lamania w kosciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arkadly 21.02.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 ja znalazlem dziś w Wyborczej informacje ze WIOSNA W TYM ROKU JEST ODWOLANA. tzn marzec mrozy kwiecień, maj srednia temperatura to 17 stopni a w czerwcu i lipcu 20. Mam nadzieje ze ten meteorolog na którego sie powolywali ma kiepski reumatyzm i nie umie czytać dobrze pogody z lamania w kosciach. Meteorolog ma odpowiedni poziom reumatyzmu, ale nastroje w Wyborczej, czy Fakcie juz nie. W przewidywaniach podają średnią temperaturę i nią straszą, ale nikt nie napisał łaskawie, że średnia temperatura to dzień i noc i, że wartości podane w gazecie są nawet powyżej średniej wieloletniej. Podam przykłady średnich temperatur z poprzednich lat dla porównania (środkowa Polska): 2004: marzec 4.5, kwiecień 9, maj 12, czerwiec 16 2005: marzec 1.0, kwiecień 8, maj 13, czerwiec 16 Arecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.02.2006 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 ja znalazlem dziś w Wyborczej informacje ze WIOSNA W TYM ROKU JEST ODWOLANA. tzn marzec mrozy kwiecień, maj srednia temperatura to 17 stopni a w czerwcu i lipcu 20. Mam nadzieje ze ten meteorolog na którego sie powolywali ma kiepski reumatyzm i nie umie czytać dobrze pogody z lamania w kosciach. Meteorolog ma odpowiedni poziom reumatyzmu, ale nastroje w Wyborczej, czy Fakcie juz nie. W przewidywaniach podają średnią temperaturę i nią straszą, ale nikt nie napisał łaskawie, że średnia temperatura to dzień i noc i, że wartości podane w gazecie są nawet powyżej średniej wieloletniej. Podam przykłady średnich temperatur z poprzednich lat dla porównania (środkowa Polska): 2004: marzec 4.5, kwiecień 9, maj 12, czerwiec 16 2005: marzec 1.0, kwiecień 8, maj 13, czerwiec 16 Arecki w zeszłym roku podawali ze od kwietnia beda tropikalne upały....i co....nie było..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 21.02.2006 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Temperaturę średnią to se można...takie niedomówienie. Podobnie jak średnią krajową zarobków. U mnie w ub. roku od 15.05 do 10.10 spadło 2 mm deszczu!!!! Ale że w pozostałych m-cach, zwłaszcza zimą padało średnia będzie OK. A co uschło, to uschło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 16.03.2006 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 U mnie już wiosnę widać poprzez "bazie" na wierzbie .... krokusy nie mogą pokonać 25 cm śniegu jaki mam na ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 03.04.2006 05:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 U mnie już wiosnę widać poprzez "bazie" na wierzbie .... krokusy nie mogą pokonać 25 cm śniegu jaki mam na ogrodzie Już się pokazały ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rbit 03.04.2006 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 U mnie tez !!! W sobote bylem na dzialce i dopiero co niesmiało wystawiały zielone liscie z ziemi. W niedziele kwitły pelna para i dołaczyły do nich male niebieskie irysy. Hiacynty pokazuja juz paki kwiatowe. Wiosna ))))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts