Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Anetmar -komentarze

anSi

Recommended Posts

...

Króciutko: babsko ze mnie 28 letnie z mężem niezmiennie tym samym od lat 6 (z okładem jak pisalam) z 4 letnim synkiem Kubą i dwoma psami!

Oprócz tego posiadam choleryczny charakter i wzrok czarnowidztwem się charakteryzujący :roll:

Fajne z Ciebie babsko 8) to i dziennik pewnikiem będzie fajny, pisz jak najczęściej. Powodzenia :)

• Odpowiedzi 330
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Się i ja witam i dziennik sobie Twój czytam. Fajnie się zaczyna a czarnowidztwo to pewnie wszystkich budujących dopada na różnych etapach. Też w tym roky trzaśnie mi 28 lat i też mam syna Kubę (3,5 roku) oraz Piotrusia - zerówkowicza.

Widzę, że sporo nowych dzienników i sporo nowych budów na ten rok się szykuje. Oby ta wiosna nie zaspała :wink: .

Po pierwsze - ładna działka ...taka...zielona :lol:

Po drugie - alez oczywiscie ze budowa to ogromna frajada :lol: :D :D

i po to jest min to forum zeby sie wszystkiego dowiedziec...;)

Po trzecie - nia marudz ze sie nie uda, slyszalas o samospelniajacych sie przepowiedniach...? >: no własnie :wink:

Trzeba optymista byc ... no;)

Bo jak pesymistyczne podejscie bedziesz miala to i nastroj ci padnie i nerwy dadza znac o sobie itd, i po co?:D

a ...optymistyczne? Hmmm niczym nie ryzykujesz:]

A pozatym...miliony ludzi od tysiecy lat domy buduje... wiec to nie moze byc az takie wielkie halo ;)

A po nastepne...pozdrawiam , trzymam kciuki i zajrze od czasu do czasu ;)

bedzie sie działo...:p

A pozatym...miliony ludzi od tysiecy lat domy buduje... wiec to nie moze byc az takie wielkie halo ;)

Też się tak pocieszam!

A co do tych samospełniających się przepowiedni to się zgadzam i dlatego od jakiegoś czasu wbijam sobie z uporem maniaka do mojej łepetyny, że się udo bo co sie mo nie udoć :wink: :D

Eeee..tam!! Przesadzasz z tym czarnym widem!! :lol: Myślę że swojego pecha już pochowalaś! Teraz juz tylko do przodu! Samo zalatwienie papierologi w czasie lotu błyskawicy , świadczy o laskawym losie!!!

Bardzo piękną masz dzialeczkę...Ona poprostu czekala na Was!! Przy okazji pochwal się domkiem, który to będzie miał zaszczyt stanąć na ZIEMI PIĘKNISTEJ!!!! :p

Piekna dzialka. No coz, wszyscy swoje przechodza przy tej budowie, czemu u Was mialo by byc inaczej... :lol: A udac sie musi, inaczej nie moze byc...Trzymamy kciuki...

p.s. 28 lat.., stare babsko..., o co tutaj chodzi... 8)

Neref jak ja zdarze to Ty tez... :lol: (ja o rok starsza)

Zielonooka, czy to Ty na tym zdjeciu? :o Jak to tak można, byc mlodym, zdolnym i do tego pieknym...A może by tak cos dla innych zostawic? :wink:

Tiaaaa....swego czasu w watku "Geby dawjacie geby" czytalam zachwyty i to nie tylko plci meskiej nad pewna forumowa kolezanka o nicku zaczynajacym sie na Z :wink:

A tak juz w temacie dziennika anetmar - podoba mi sie jak piszesz

na pewno bede zagladać do tego dziennika i to czesto :wink: (ufff jak grozba to zabrzmiało) :lol:

Z naradami to podobno jak z przewrotami stanu - trzeba na zimno na zimno.... :wink:

Tiaaaa....swego czasu w watku "Geby dawjacie geby" czytalam zachwyty i to nie tylko plci meskiej nad pewna forumowa kolezanka o nicku zaczynajacym sie na Z :wink:

To bylo chyba moje jedyne udane zdjecie... :oops: Odbiega ono od rzeczywistości.., niestety... :cry:

ostatnio kazałam rzucać Ślubnemu po magazynie pustakami ceramicznymi żeby sprawdzić ich jakośc bo mi się z BK pomyliło! [/u]

A i spać nie mogę bo śni mi się jak nam piec na eko groszek wybucha bo prądu zabrakło!

I GDZIE TU PRZYJEMNOŚĆ?! :o

Ja już bym chciała poranną kawkę na balkoniku spijać....

Naprawdę nieźle się zaczyna :lol:

Nie przejmuj się każdy inwestor zaczyna od sennych koszmarów ale potem jest już całkiem przyjemnie :D a i na kawkę na balkoniku przyjdzie czas :lol:

Faktycznie nieźle sie zaczyna ! Właśnie ślubny mi uświadomil że ja tą ceramikę z bloczkami betonowymi a nie BK pomylilam a tdobno różnica

A już myślałam, że się orientować zaczynam

Magi ja nie wiem jakie są na forum zwyczaje ale że się mnie nikt nie czepiał to może dołącz do już istniejących komentarzy?

Ja tam generalnie mogę wszędzie pisać bo lubię ale jak mi zaczną rozpasanie zarzucać?

Zeljka, AnSi mój Ślubny nie lubi jak tyłkiem szastam bo podobno nie lubi moich pleców oglądać :o zupełnie nie rozumiem czemu!

A co do przewrotów stano w arktycznej atmosferze to jeszcze tej sztuki nie opanowałam :-?

Zielonooka takie groźby to ja regularnie mogę dobierać :wink:

Wszystkim WIELKIE dzięki za słowa otuch i pochwały - łasa na nie okrutnie jestem! :D

Napisałaś : "Także w tym spokojnym okresie przygotowań do budowy, w którym przecież nic robić nie trzeba! "

A kto CI takich .... naopowiadał ! Ja się przygotowuję i nie mam czasu pracować, jeść i spać !! Tak to już jest jak się zachciewa :):):)

A pies się przyda :)

A wkleisz link do komentarzy w stopce swojego profilu - pleeeeese :):)