Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Anetmar -komentarze

anSi

Recommended Posts

Ja się Kochana bardzo cieszę, że widok mego cud kominka Ci nastrój poprawił chociaż w głebi się obawiam, że nie mójogladałaś :wink:

A w kwestii tego doła co Cię dopadł to masz list miłosny u siebie w komentarzach!!!

A teraz popłacz sobie jak się upierasz byle nie zadługo!!! Słońce za oknem i trzeba z niego korzystać!!! Idź na spacerek w ramach regeneracji (a mojego kominka to już lepiej nie oglądaj!)

• Odpowiedzi 330
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Oj jaka bojowa sie zrobila ... no no, o gresie zachciewa Jej sie wiedziec hihi :wink:

Moje spostrzezenia na uzytek wlasny 8) kwadratowy gres 50x50 w karo bedzie ladnie wygladal tylko na duuuuzych powierzchniach, przy mniejszych pomieszczeniach ukladala bym jednak plytka w plytke z fuga pod kolor gresu.... zeby zyskac na nieograniczonej tz nieposzatkowanej "przestrzeni", bo w gruncie rzeczy po to sie kupuje taki duzy gres.

U mnie mozesz zobaczyc gres w karo na podlodze.. ale moj jest maly 30x30 i plytka w plytkie ten sam ulozony na scianie w kuchni.

a kominek jest git, nie wiem czemu marudzisz :p

Pewnie że bojowa! Jak po dobroci się nie da to trzeba sobie radzić! :wink:

U nas ta otwarta przestrzeń nie jest znów taka mała bo holl salon i jadalnia (kuchni z salonu nie widać bo jest za kominkiem) to jest 40 m2 z okładem tylko nie pamiętam jakim :-? Glazurnik dziś stwierdził że w caro ładniej będzie ale ponieważ dziś przygotowywują sobie grunt to do jutra mogę zmienić zdanie ... chyba...

Zaraz śmignę do Ciebie i sobie zerknę! :D

Z kominkiem się oswajam!!!!

Gres mnie dziś nie zabił od pierwszego wejżenia więc może przeżyję jak będzie położony... bo jednak w tym sklepie to ja chyba nie do końca przytomna byłam...

A jaką Ty masz ładną łazienkę!!!!!! :D Się mi podoba! I chyba gres w caro zostanie

Mnie tez nie zabil hihi ale na Twoim photosie nie za duzo widac :p efekt bedzie dopiero po ulozeniu... jedna plytka nie czyni wiosny :wink:

U mnie caro wyszlo dlatego ze:

po primo - nie bylam w stanie dobrac idealnej fugi zeby byly niewidoczne

po sekundo - przy widocznej fudze ktora idzie po skosie wszerz pokoju, optycznie te 3.60 szerokosci na ponad 7 dlugosci, sie poszerzylo.

po tertio (czy jak to sie tam pisze) - nie widzialam jeszcze gresu polerowanego kladzionego w karo :wink:

"kropki" tez mi sie podobaja... juz mam dwa obrazy w tonacji bialo-szaro-antracytowej do niej. Jak walne na sciany to bedzie dopiero efekt hihi

Moj malz sie smieje ze bedzie bilety jak do muzeum sprzedawal :wink:

Jak wyschnal to moze fotosy zrobie...

Nawet nie wiesz jaką ulgę poczułam oglądając ostatnie zdjęcia Waszej budowy. Ja to już tak mam, że nocami zamiast spać (albo i nie spać :wink: ) różne obliczenia budowlane wykonuję. I ostatniej nocy mi wyszło, że mam na domu chyba z 4 wieńce, z czego tylko 2 w całości dookoła budynku. Ale teraz widzę, że u Was też są przerwane wieńce, które służą tylko do zamocowania murłaty. Uffff :D

Heath dzięki. Miło, że Ci się podoba. Problem jest już rozwiązany (zrzuciliśmy go komuś innemu na głowę :wink: ) a dotyczył braku rusztowania i koncepcji na ich rozstawienie tak żeby dało radę ocieplić ścianę domu nad garażem.

Aga mocno trzymasz widzę te kciuki bo Mała jak zaklęta, cisza, spokój i przestało się Jej spieszyć :roll: :wink:

Panowie nie tylko gadają na szczęście całe. Pracują. Efekty widać! Tylko bardzo dokładni są... właściwie to się cieszę... :-? :D

Lecę zobaczyć co ciekawego u Ciebie!!! :D

No to teraz się narobiło :o :roll:

Jak znam moje kciuki w tym temacie to teraz jak nic przenosisz tę swoją córkę 8) - zobaczymy czy się sprawdzi :)

Oczywiście życzę Wam dużo dużo zdrówka :)

Czekam na relację z wycieczki budowlanej :)

U mnie spokój i cisza 8)

Aga spokój na budowie to bardzo ważna i cenna rzecz!!! :wink:

Tylko ja jakoś tego spokoju nie lubię 8)

Czekam na fotki :)

Trzymam kciuki za postepy prac, co do porządków to moja działka nadal wygląda jak nie pwiem co :evil: ale wolę to nie wiem co niż blok :)