anetmar 13.09.2006 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Ja się Kochana bardzo cieszę, że widok mego cud kominka Ci nastrój poprawił chociaż w głebi się obawiam, że nie mójogladałaś A w kwestii tego doła co Cię dopadł to masz list miłosny u siebie w komentarzach!!! A teraz popłacz sobie jak się upierasz byle nie zadługo!!! Słońce za oknem i trzeba z niego korzystać!!! Idź na spacerek w ramach regeneracji (a mojego kominka to już lepiej nie oglądaj!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 17.09.2006 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 Oj jaka bojowa sie zrobila ... no no, o gresie zachciewa Jej sie wiedziec hihi Moje spostrzezenia na uzytek wlasny kwadratowy gres 50x50 w karo bedzie ladnie wygladal tylko na duuuuzych powierzchniach, przy mniejszych pomieszczeniach ukladala bym jednak plytka w plytke z fuga pod kolor gresu.... zeby zyskac na nieograniczonej tz nieposzatkowanej "przestrzeni", bo w gruncie rzeczy po to sie kupuje taki duzy gres. U mnie mozesz zobaczyc gres w karo na podlodze.. ale moj jest maly 30x30 i plytka w plytkie ten sam ulozony na scianie w kuchni. a kominek jest git, nie wiem czemu marudzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 18.09.2006 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Pewnie że bojowa! Jak po dobroci się nie da to trzeba sobie radzić! U nas ta otwarta przestrzeń nie jest znów taka mała bo holl salon i jadalnia (kuchni z salonu nie widać bo jest za kominkiem) to jest 40 m2 z okładem tylko nie pamiętam jakim Glazurnik dziś stwierdził że w caro ładniej będzie ale ponieważ dziś przygotowywują sobie grunt to do jutra mogę zmienić zdanie ... chyba... Zaraz śmignę do Ciebie i sobie zerknę! Z kominkiem się oswajam!!!! Gres mnie dziś nie zabił od pierwszego wejżenia więc może przeżyję jak będzie położony... bo jednak w tym sklepie to ja chyba nie do końca przytomna byłam... A jaką Ty masz ładną łazienkę!!!!!! Się mi podoba! I chyba gres w caro zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 18.09.2006 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Mnie tez nie zabil hihi ale na Twoim photosie nie za duzo widac efekt bedzie dopiero po ulozeniu... jedna plytka nie czyni wiosny U mnie caro wyszlo dlatego ze: po primo - nie bylam w stanie dobrac idealnej fugi zeby byly niewidoczne po sekundo - przy widocznej fudze ktora idzie po skosie wszerz pokoju, optycznie te 3.60 szerokosci na ponad 7 dlugosci, sie poszerzylo. po tertio (czy jak to sie tam pisze) - nie widzialam jeszcze gresu polerowanego kladzionego w karo "kropki" tez mi sie podobaja... juz mam dwa obrazy w tonacji bialo-szaro-antracytowej do niej. Jak walne na sciany to bedzie dopiero efekt hihi Moj malz sie smieje ze bedzie bilety jak do muzeum sprzedawal Jak wyschnal to moze fotosy zrobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bonga 19.09.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Nie bardzo wiem, w czym jest problem z ociepleniem tej ściany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 19.09.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Jak się tam dostać???? Na dachu rusztowania nie da się rozstawić a jest zbyt stromo i nisko żeby robić to stojąc na dachu. Ponieważ ocieplamy sami a doświadczenia nie mamy to brak nam pomysłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 19.09.2006 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Nawet nie wiesz jaką ulgę poczułam oglądając ostatnie zdjęcia Waszej budowy. Ja to już tak mam, że nocami zamiast spać (albo i nie spać ) różne obliczenia budowlane wykonuję. I ostatniej nocy mi wyszło, że mam na domu chyba z 4 wieńce, z czego tylko 2 w całości dookoła budynku. Ale teraz widzę, że u Was też są przerwane wieńce, które służą tylko do zamocowania murłaty. Uffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 19.09.2006 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Skoro tak piszesz to pewnie tak jest... Jakby jednak nie było to z tego co wiem jest tak jak być może a moze nawet powinno więc spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bonga 22.09.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Ja czytam, ja! I trzymam kciuki. Dużo Ci jeszcze zostało do terminu? Moja córka się miesiąc pospieszyła. Na szczęście wszystko było OK, ale lepiej niech sobie te maleństwa siedzą w ciepełku jak najdłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 22.09.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Dzięki za kciukasy!!!! Jestem w 34 tyg z okładem więc jeszcze miesiąc teoretycznie ... ale DZiewczynie też cosik się spieszy... może jednak do końca września da się namówić na siedzenie w brzuszku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.09.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Mam nadzieję że na kciuki jeszcze nie za późno a jeśli nawet dziewczyna się zdecydowała to trzymma kciukasy za Wasze zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 28.09.2006 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Aga nie jest jeszcze późno ani za późno więc trzymaj trzymaj! Cosik nie mam weny do pisania ... DZięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 28.09.2006 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Fajny dziennik, gratulacje. Masz skończone już ocieplenie ścian? o co chodziło z tą ścianą nad garażem? o miejsce styku dachu garażu ze ścianą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.10.2006 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Nadal trzymam kciukasy Mam nadzieję że panowie nie tylko gadają Dużo zdrówka Wam życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 07.10.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Heath dzięki. Miło, że Ci się podoba. Problem jest już rozwiązany (zrzuciliśmy go komuś innemu na głowę ) a dotyczył braku rusztowania i koncepcji na ich rozstawienie tak żeby dało radę ocieplić ścianę domu nad garażem. Aga mocno trzymasz widzę te kciuki bo Mała jak zaklęta, cisza, spokój i przestało się Jej spieszyć Panowie nie tylko gadają na szczęście całe. Pracują. Efekty widać! Tylko bardzo dokładni są... właściwie to się cieszę... Lecę zobaczyć co ciekawego u Ciebie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.10.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 No to teraz się narobiło Jak znam moje kciuki w tym temacie to teraz jak nic przenosisz tę swoją córkę - zobaczymy czy się sprawdzi Oczywiście życzę Wam dużo dużo zdrówka Czekam na relację z wycieczki budowlanej U mnie spokój i cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 09.10.2006 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Aga spokój na budowie to bardzo ważna i cenna rzecz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 10.10.2006 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Zawsze trzeba znaleźć tą lepszą stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 11.10.2006 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Żebyś wiedziała!!! Ja po zakończeniu budowy to chyba mistrzostwo w tym osiągnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.10.2006 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Aga spokój na budowie to bardzo ważna i cenna rzecz!!! Tylko ja jakoś tego spokoju nie lubię Czekam na fotki Trzymam kciuki za postepy prac, co do porządków to moja działka nadal wygląda jak nie pwiem co ale wolę to nie wiem co niż blok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts