magi 11.10.2006 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Żebyś wiedziała!!! Ja po zakończeniu budowy to chyba mistrzostwo w tym osiągnę W sumie to chyba dobrze, że potrafisz znaleźć tę lepszą stronę bo to zawsze mniejszy stres i mniej wrzodów na żołądku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bonga 21.10.2006 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Gratulacje! Mnóstwo uścisków. Dziewczyna sądząc z wymiarów niczego sobie. Chętnie zobaczylibyśmy jakieś zdjątka. Trzymam kciuki, żebyście wszyscy jak najszybciej mogli się przeprowadzić do nowego domku. Acha, zdaje się, że powinnaś dodać kolejny "licznik" w podpisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 21.10.2006 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 http://img183.imageshack.us/img183/8325/halloto6.jpg widzisz i juz po wszystkim teraz ciesz sie dziewczynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 21.10.2006 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 NO.....GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Październikowe ludzie , fajne człowieki!!!!! Mój syn jest z 15 X Calą ciążę ( no prawie) modliłam się coby skubańca nie przenosić do Skorpiona ( jakoś truno mi się zyje z ludzikami spod tego znaku) A Wagi są prima sort!!!!! Teraz lukrujcie domeczek, coby maleństwu piękne gniazdko wyrychtować!!! Pozdrowionka i wielgachne kciukasy za wszelką pomyślność. Tak w budowaniu, wykańczaniu , jak w pielęgnowaniu ognicha domowego ....Buziaki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.10.2006 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Ogromne GRATULKI - duzo dużo zdrówka dla córeczki i dla Was wszytskich Sciskam kciukasy za wszelaką pomyslnośc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 21.10.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Gratuacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.10.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Gratulacje - będzie fajna osóbka (mój syn z 4 X - bardzo rozsądny młody człowiek ) Życzę Wam dużo zdrówka i szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 21.10.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Anetmar gratulacje dużo zdrówka dla córeczki ps. Neferko ja też jestem z 4.10 Wagi fajne są choć niektórzy twierdzą że trudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.10.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Anetmar gratulacje dużo zdrówka dla córeczki ps. Neferko ja też jestem z 4.10 Wagi fajne są choć niektórzy twierdzą że trudne eeeeeeee nie - tylko trzeba umieć z nimi gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 21.10.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 monka, gdzie tam trudne moj malz jest do rany przyloz trzeba tylko wiedziec kiedy poglaskac po glowce a kiedy ciulnac w lepetyne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 21.10.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 w sumie dobrze to ujęłaś Mohag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 22.10.2006 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Bardzo dziękujemy za gratulacje!!! A że październikowe Ludki fajne są to ja wiem bo syn też z października Alfredo i to z 15 a więc tak jak Twój! Mieszkanko to my rychtujemy tylko niestety z górki nie chce lecieć. Płytkarz cosik chyba cenę chce podbić i boję się żebyśmy nie zostali bez fachowca. Na wszystko czasu brakuje. Ślubny miota się między obowiązkami zawodowymi budowlanymi i domowymi. Ja całkiem wyłączona chwilowo. Obawy zaczynają się pojawiać... http://img100.imageshack.us/img100/9797/p1011827eb4.th.jpghttp://img100.imageshack.us/img100/9365/p1011831uu4.th.jpghttp://img100.imageshack.us/img100/5727/p1011835dz1.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 22.10.2006 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Przy takiej facetce?????obawy?! Chyba Ci się cosik porobiło przez tego kafelkarza!!!!Wszystko da radę!!! Jak nie teraz, to później...choć to kaprawe pocieszenie.....My w czasie budowy mieliśmy taki kołowrót (budowa, praca zawodowa-obydwoje) do tego mąż robił dyplom, a trza było się pakować, przeprowadzać, łazić po sklepach, szukać fachowców, pilnować ich i wszędzie sprzątać..FE,) ale daliśmy radę, BO CHCIEC-TO MÓC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nie Wy pierwsi i nie ostatni,a wszystkim jakoś się udaje O! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.10.2006 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Słuchaj Alfredki mądrze prawi Dacie radę O córunia śliczniutka A imię jakieś to ona ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 22.10.2006 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 no i mi wstyd, że marudzę... ale to jeszcze wynik szaleństw hormonów.. tak się pocieszam Uda się pewnie, że się uda bo co się ma nie udać jak się musi udać! Ale zawsze to lżej jak się usłyszy słowa otuchy a kunkretnie przeczyta. Aguś co do imienia to i owszem Mała posiada takowe zgodnie z życzeniem Kuby ma na imię Majka. Taka pszczóleczka z NIej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.10.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Dajcie sobie kilka dni. Teraz jest lekkie zawirowanie. Za moment wszystko wróci na właściwy tor. Ty będziesz doglądać Majeczkę - więc mąż będzie miał "wolną głowę" do załatwiania całej reszty. Wszystko będzie dobrze, zobaczysz Macie pięknego, nowego Ludzika :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.10.2006 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Będzie dobrze nie od dziś wiadomo że młody człwoeik w tym przypadku dama robi wielgachne zamieszanie w życiu całej famili a tu jeszcze budowa, ale nie martw się wszystko się dobrze skończy a Majeczka będzie miała cudniasty dom z pięknym podwórkiem Bardzo fajne imię i znam same milutkie Majeczki z głową pełną pomysłów i ognikami w oczętach Dużo dużo zdrówka dla całej rodzinki. Trzymam kciukasy za pomyślnośc wszelaką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.10.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Jak miło się czyta taki wesoły wpisik Bardzo się ciesze że budowa idzie do przodu a gresik spełnił oczekiwania wymagającej inwestorki Trzymajcie się wszyscy cieplutko i całuski w pieteczkę dla najmłodszej w rodzinie A jakies fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 29.10.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Ja oczywiście spóźniona , ale też spieszę z gratulacjami. Ludzie październikowi, zaprawdę fajni są. Moja Haneczka też urodziła się w październiku (14-go), a i moje urodziny w tym miesiącu przypadają. Da sobie dziewczyna w życiu radę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 30.10.2006 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 DZięki za gratki i pięt całowanie Drogie Panie! Maja superowa Dziewczyna jak narazie. Je śpi i specjalnie nie przeszkadza. Wychodzimy już na spacerki więc lada moment będę mogła nieco bardziej zaangażować się w dozór nad budową a co za tym idzie będę miała więcej do napisania i kto wie może nawet zdjątka się znajdą! Coś nie mogę się zmobilizować do posiedzenia przed kompem i zapoznaniu się ze wszystkimi nowinkami w budowlanym świecie Forumowiczów. Mam jednak nadzieję, że Miłe Osóbki które do mnie zagladają i nawet miłe słowo w komentarzach umieszczają nie obrażą się moim brakiem zaangażowania. Gorąco Wszystkich pozdrawiam!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts