Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Anetmar -komentarze

anSi

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 330
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

NO.....GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Październikowe ludzie , fajne człowieki!!!!! Mój syn jest z 15 X Calą ciążę ( no prawie) modliłam się coby skubańca nie przenosić do Skorpiona ( jakoś truno mi się zyje z ludzikami spod tego znaku) A Wagi są prima sort!!!!! Teraz lukrujcie domeczek, coby maleństwu piękne gniazdko wyrychtować!!! Pozdrowionka i wielgachne kciukasy za wszelką pomyślność. Tak w budowaniu, wykańczaniu , jak w pielęgnowaniu ognicha domowego ....Buziaki!!

:D Bardzo dziękujemy za gratulacje!!! :D

A że październikowe Ludki fajne są to ja wiem bo syn też z października Alfredo i to z 15 a więc tak jak Twój! :wink:

Mieszkanko to my rychtujemy tylko niestety z górki nie chce lecieć. Płytkarz cosik chyba cenę chce podbić i boję się żebyśmy nie zostali bez fachowca. Na wszystko czasu brakuje. Ślubny miota się między obowiązkami zawodowymi budowlanymi i domowymi. Ja całkiem wyłączona chwilowo. Obawy zaczynają się pojawiać...

http://img100.imageshack.us/img100/9797/p1011827eb4.th.jpghttp://img100.imageshack.us/img100/9365/p1011831uu4.th.jpghttp://img100.imageshack.us/img100/5727/p1011835dz1.th.jpg

Przy takiej facetce?????obawy?! Chyba Ci się cosik porobiło przez tego kafelkarza!!!!Wszystko da radę!!! Jak nie teraz, to później...choć to kaprawe pocieszenie.....My w czasie budowy mieliśmy taki kołowrót (budowa, praca zawodowa-obydwoje) do tego mąż robił dyplom, a trza było się pakować, przeprowadzać, łazić po sklepach, szukać fachowców, pilnować ich i wszędzie sprzątać..FE,) ale daliśmy radę, BO CHCIEC-TO MÓC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nie Wy pierwsi i nie ostatni,a wszystkim jakoś się udaje O!

:oops: no i mi wstyd, że marudzę... ale to jeszcze wynik szaleństw hormonów.. tak się pocieszam :wink:

Uda się pewnie, że się uda bo co się ma nie udać jak się musi udać!

Ale zawsze to lżej jak się usłyszy słowa otuchy a kunkretnie przeczyta.

Aguś co do imienia to i owszem Mała posiada takowe zgodnie z życzeniem Kuby ma na imię Majka. :D Taka pszczóleczka z NIej :wink:

Dajcie sobie kilka dni. Teraz jest lekkie zawirowanie. Za moment wszystko wróci na właściwy tor. Ty będziesz doglądać Majeczkę - więc mąż będzie miał "wolną głowę" do załatwiania całej reszty. Wszystko będzie dobrze, zobaczysz :) Macie pięknego, nowego Ludzika :):)

Będzie dobrze nie od dziś wiadomo że młody człwoeik w tym przypadku dama robi wielgachne zamieszanie w życiu całej famili a tu jeszcze budowa, ale nie martw się wszystko się dobrze skończy a Majeczka będzie miała cudniasty dom z pięknym podwórkiem :)

Bardzo fajne imię i znam same milutkie Majeczki z głową pełną pomysłów :) i ognikami w oczętach :)

Dużo dużo zdrówka dla całej rodzinki.

Trzymam kciukasy za pomyślnośc wszelaką :)

:D :D :D

DZięki za gratki i pięt całowanie Drogie Panie!

Maja superowa Dziewczyna jak narazie. Je śpi i specjalnie nie przeszkadza. Wychodzimy już na spacerki więc lada moment będę mogła nieco bardziej zaangażować się w dozór nad budową a co za tym idzie będę miała więcej do napisania i kto wie może nawet zdjątka się znajdą!

Coś nie mogę się zmobilizować do posiedzenia przed kompem i zapoznaniu się ze wszystkimi nowinkami w budowlanym świecie Forumowiczów.

Mam jednak nadzieję, że Miłe Osóbki które do mnie zagladają i nawet miłe słowo w komentarzach umieszczają nie obrażą się moim brakiem zaangażowania.

Gorąco Wszystkich pozdrawiam!!!!!!!!!!!