Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Anetmar -komentarze

anSi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 330
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

DZięki za całuski w imieniu Latorośli! :D

Z tym optymizmem to u mnie niestety nie jest unormowana sytuacja bo to to raczej stan falowania permanentnego przypomina ale robbię co mogę żeby spadki dyrastyczne i dogłębne nie były.

Z optymistycznych wiadomości to mamy obiecane łazienki w dwa tygodnie. Ciekawam bardzo czy się uda!

No to całkiem jak ja!!!

Ja też na fotki z budowy czekam i się doczekać nie mogę bo mój Ślubny w tej kwestii niespotykaną sklerozą się wykazuje! :evil: :evil:

A Majak wygląda tak:

http://img381.imageshack.us/img381/3818/p1011887dm8.th.jpghttp://img176.imageshack.us/img176/3179/p1011884ip2.th.jpghttp://img176.imageshack.us/img176/2550/p1011877tx5.th.jpg

http://img182.imageshack.us/img182/7996/p1011875wj6.th.jpg

Cichy Wielbiciel... ach... (Dziennika oczywiście :wink: ) to brzmi uroczo!

Niestety ze zdjęciami to problem poważny istnieje w postaci Ślubnego Meego, który nie bardzo się z nałożonych na niego obowiązków chce wywiązywać :evil: Gonię Go, proszę i nic. Nawet jak już nie zapomni i weźmie na Działkę aparat to i atk zapomni z niego skorzystać :o Może dziś da radę coś cyknąć chociaż specjalnie bym się nie nastawiała :-?

A Dziennik nie zaginie!

A tak na marginesie drogi wielbicielu dziennika ze Zgierza, czy mieszkasz może w takich ładnych zielonych blokach TBS-u ... 8)

Cóż ja słyszę? ( czytam , znaczy się!) PRZEPROWADZKA?! Och jak serce me się na tą wieść raduje!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Toż to rewelacja...jazda kolejką górską bez trzymanki....Ale Ci zazdroszczę!!1 Takich ekstremalnych doświadczeń nie codzień się nie serwuje..a i nie każdego tyka....JESTEŚ WYBRAŃCEM LOSU CZŁOWIEKU!!!!

PS. Szykuj sobie worki , najlepiej czarne ( bardziej widowiskowe 8) A nie takie jakieś niebieskie -ble- jak Aga J.G. miała..) Potem, jak już padniesz na pysk (Ups :oops: ) i będziesz klęła , na wszystko na czym Świat stoi, będziesz mogła zrzucić winę na powiązanie z rodziną Kruger ( cholipa, tu nie ma umlałtu) lub wspólne geny z rodziną Adamsów....A trupy w worach to spadek po wizycie rodzinnej......

Fajnie, ze juz tyle jest zrobione, mam nadzieje, ze w koncu i te fotki uda Ci sie wydobyc od Twojego faceta. Wiem jak to jest. Moj tez zapracowany i musze prosic po 100 razy aby w koncu cos zrobil, cos co nie dotyczy budowy albo pracy zawodowej.... :-?

A dzidzie macie bardzo slodka. Wszystkiego dobrego dla Was! :p

DZiewoje Miłe ale ja słowem nie wspomniałam, że tam już tak dużo zrobione! :o :wink: Nam się tylko tyermin przeprowadzki zbliża wielkimi krokasami!

A tak serio serio to przed nami:

- przygotowanie ścian do malowania

- malowanie wyżej wymienionych

- obsadzenie drzwi

- zrobienie podłogi na górze

- regulacja okien

- wyprowadzenie oświetlenia

- schody

- montarz kuchni mamy obsuwę ponad miesiąc ze względu na zawirowania płytkarskie :evil: )

- o sprzątaniu nie wspomnę!!!!

Alfredo a cóz ja Ci zrobiłam , że Ty się cieszysz z tego że mnie nieszczęście zwane bu....em przeprowadzkowym czeka :o :( :cry:

A tak na marginesie to nie wiesz czy różowe woreczki większych rozmiarów dostępne są to najmłodszą Latorośl bym wrzuciła coby się nie kurzyła i rąk nie zajmowała (dziurki tylko myknę coby się mi Biduleczka nie udusiła!!!) :wink:

Zeljka no już z tymi Mężami to tak jakoś jest i nie wiem skąd się to bierze u Nich :roll: :-?

Zdjątka mi Ślubny cykną ale koszmar na nich straszny i nie wiem czy się bać czy zaufać, że w realu to to wsio duuużo lepiej się "prezenci" :o :-?

DZięki za życzonka bardzo są potrzebne bo Kuba zaglucony na maksa i o Majkę się boję :(

A to Ty Alfredzka nie wiesz że mój mąz pracuje w takiej firmie że lubią niebieski :wink: :) i on też się zaraził widzisz że nawet w domu jeden pokoju w takim kolorze musiał być 8) nie miałam wyboru 8)

Duzo zdrówka dla dzieciaków :)

Trzymam kciuki za przeprowadzką to jest bardzo fajna sparwa :)

i czekam na fotki....

A Majeczka cud dziewczynka :)

Ty to jednak marudna jesteś i jak widać z porodem nie odeszło :wink: :)

Wszak wiadomo że efekt końcowy zawsze lepszy od przejściowego ale własnie po to są te fotki żeby różnicę było widać :)

Ty to byś wszytsko zaraz na tip -top chciała :wink: :)

Pozdrawiam Was gorąco :)