Aga J.G 03.11.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Widzę że wraz z porodem postrzeganie rzeczywistości zrobiło się bardziej optymistyczne i to mnie bardzo cieszy Maja zuch dziewczyna w końcu bardzo chce mieszkać w nowym domku więc się stara Całuski w piętuchy I czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 06.11.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 DZięki za całuski w imieniu Latorośli! Z tym optymizmem to u mnie niestety nie jest unormowana sytuacja bo to to raczej stan falowania permanentnego przypomina ale robbię co mogę żeby spadki dyrastyczne i dogłębne nie były. Z optymistycznych wiadomości to mamy obiecane łazienki w dwa tygodnie. Ciekawam bardzo czy się uda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.11.2006 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 To ja życzę żeby tych spadków było jak najmniej I czekam na jakieś fotki Trzymam kciukasy za łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.11.2006 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 O, ja tez na fotki, na fotki czekammmm! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.11.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 O, ja tez na fotki, na fotki czekammmm! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 09.11.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 No to całkiem jak ja!!! Ja też na fotki z budowy czekam i się doczekać nie mogę bo mój Ślubny w tej kwestii niespotykaną sklerozą się wykazuje! :evil: A Majak wygląda tak: http://img381.imageshack.us/img381/3818/p1011887dm8.th.jpghttp://img176.imageshack.us/img176/3179/p1011884ip2.th.jpghttp://img176.imageshack.us/img176/2550/p1011877tx5.th.jpg http://img182.imageshack.us/img182/7996/p1011875wj6.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 10.11.2006 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Śliczna . Zwłaszcza jak śpi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 10.11.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 I jeść nie woła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszem 10.11.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 A co dalej z dziennikiem budowy? (już 10 listopad) i gdzie zdjęcia? Podpisno: Cichy wielbiciel dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 12.11.2006 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Cichy Wielbiciel... ach... (Dziennika oczywiście ) to brzmi uroczo! Niestety ze zdjęciami to problem poważny istnieje w postaci Ślubnego Meego, który nie bardzo się z nałożonych na niego obowiązków chce wywiązywać Gonię Go, proszę i nic. Nawet jak już nie zapomni i weźmie na Działkę aparat to i atk zapomni z niego skorzystać Może dziś da radę coś cyknąć chociaż specjalnie bym się nie nastawiała A Dziennik nie zaginie! A tak na marginesie drogi wielbicielu dziennika ze Zgierza, czy mieszkasz może w takich ładnych zielonych blokach TBS-u ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszem 12.11.2006 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Skoro takie ładne zielone bloki, to czemu mi to robisz i opuszczasz mnie, wyprowadzając się z nich, w miejsce co nawet nie wiem jak sie nazywa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 12.11.2006 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 No cóż pewnie dlatego, że mam przeczucie iż niebawem również Ty te cudne bloki będziesz chciał zamienić na zielone otoczenie z lokum o większym metrarzu (kurcze a to się przez "rz" czy "ż" pisze??? ) A co do nazwy to nic nie bój utrwalę Ci ją jak czas przeprowadzki nadejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszem 12.11.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Słyszałem że kobiecie w ciąży się nie odmawia, ale jak pozwolicie popalić w kominku to i kobiecie po ciąży nie odmówię A co do Twojego przeczucia to oby się spełniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 12.11.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Kto wie może i damy popalić w końcu zima idzie i palić nawet trzeba będzie Moje przeczucia na ogół się sprawdzają więc spoko, będzie dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 12.11.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Cóż ja słyszę? ( czytam , znaczy się!) PRZEPROWADZKA?! Och jak serce me się na tą wieść raduje!!!! Toż to rewelacja...jazda kolejką górską bez trzymanki....Ale Ci zazdroszczę!!1 Takich ekstremalnych doświadczeń nie codzień się nie serwuje..a i nie każdego tyka....JESTEŚ WYBRAŃCEM LOSU CZŁOWIEKU!!!! PS. Szykuj sobie worki , najlepiej czarne ( bardziej widowiskowe A nie takie jakieś niebieskie -ble- jak Aga J.G. miała..) Potem, jak już padniesz na pysk (Ups ) i będziesz klęła , na wszystko na czym Świat stoi, będziesz mogła zrzucić winę na powiązanie z rodziną Kruger ( cholipa, tu nie ma umlałtu) lub wspólne geny z rodziną Adamsów....A trupy w worach to spadek po wizycie rodzinnej...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.11.2006 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Fajnie, ze juz tyle jest zrobione, mam nadzieje, ze w koncu i te fotki uda Ci sie wydobyc od Twojego faceta. Wiem jak to jest. Moj tez zapracowany i musze prosic po 100 razy aby w koncu cos zrobil, cos co nie dotyczy budowy albo pracy zawodowej.... A dzidzie macie bardzo slodka. Wszystkiego dobrego dla Was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 13.11.2006 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 DZiewoje Miłe ale ja słowem nie wspomniałam, że tam już tak dużo zrobione! Nam się tylko tyermin przeprowadzki zbliża wielkimi krokasami! A tak serio serio to przed nami: - przygotowanie ścian do malowania - malowanie wyżej wymienionych - obsadzenie drzwi - zrobienie podłogi na górze - regulacja okien - wyprowadzenie oświetlenia - schody - montarz kuchni mamy obsuwę ponad miesiąc ze względu na zawirowania płytkarskie ) - o sprzątaniu nie wspomnę!!!! Alfredo a cóz ja Ci zrobiłam , że Ty się cieszysz z tego że mnie nieszczęście zwane bu....em przeprowadzkowym czeka A tak na marginesie to nie wiesz czy różowe woreczki większych rozmiarów dostępne są to najmłodszą Latorośl bym wrzuciła coby się nie kurzyła i rąk nie zajmowała (dziurki tylko myknę coby się mi Biduleczka nie udusiła!!!) Zeljka no już z tymi Mężami to tak jakoś jest i nie wiem skąd się to bierze u Nich Zdjątka mi Ślubny cykną ale koszmar na nich straszny i nie wiem czy się bać czy zaufać, że w realu to to wsio duuużo lepiej się "prezenci" DZięki za życzonka bardzo są potrzebne bo Kuba zaglucony na maksa i o Majkę się boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.11.2006 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 A to Ty Alfredzka nie wiesz że mój mąz pracuje w takiej firmie że lubią niebieski i on też się zaraził widzisz że nawet w domu jeden pokoju w takim kolorze musiał być nie miałam wyboru Duzo zdrówka dla dzieciaków Trzymam kciuki za przeprowadzką to jest bardzo fajna sparwa i czekam na fotki.... A Majeczka cud dziewczynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 13.11.2006 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 No to jak tak Czekasz to proszę bardzo! Są w dzienniku ale niezbyt aktualne i urdziwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.11.2006 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Ty to jednak marudna jesteś i jak widać z porodem nie odeszło Wszak wiadomo że efekt końcowy zawsze lepszy od przejściowego ale własnie po to są te fotki żeby różnicę było widać Ty to byś wszytsko zaraz na tip -top chciała Pozdrawiam Was gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts